ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gătitul suculent acasă cu brânzăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cine ar fi ştiut cum numai Ador sochni! Chiar de cumpărare, tu liniştit dragoste. Fie pentru neobişnuit gustul lor, sau o brânză suculent interior ... Este greu de spus ... În general, pentru o lungă perioadă de timp am fost în căutarea unui suculent reţetă, în care ea ar fi un cadou minunat gust. Si apoi, destul de întâmplător l-am gasit. O prieten recomandat. Desigur, nu-mi place să fac nimic, doar copierea instrucţiunile. De fiecare dată concocting suculent, le-am adăugat toate subtilitate şi mai mult. Astăzi este reteta mea pentru suculent arata astfel:

Pentru aluat (nu este doar un aluat shortbread, acest aluat pentru o suculent, şi atitudini trebuie să fie adecvată)

3 linguri. faina amestecata cu 1 / 2 l suc h, trece de fast. Aşteptaţi câteva minute într-un castron. În timpul anchetei, cânt de obicei melodii sau citit poezii. Faina trebuie umplute cu starea de spirit minunat şi dragoste. Într-un alt castron, se amestecă 4 linguri. l. smântână, 1 ou, 1 / 2 lingura. zahăr, puţină sare, aproximativ o jumătate de linguriţă. Toate acestea, ca şi sufletul şi dragostea, se amestecă până se dizolvă zahăr şi sare. 100 gr. unt sau margarina (cu margarină trebuie să fie foarte atent este mai bine să ia o în ambalaj care a scris "copt") este necesar pentru a plămădi (-! important să nu se încălzească şi întindeţi o lingura de lemn, ea trebuie să obţină o cremă rustic, nu curge. ), de obicei, dreptul de coerenţă nărui margarina ajunge la 5-6 minute. Dacă margarina este difuză în mod corespunzător, şi dacă fel dreptul de margarina, apoi se amesteca cu ou, smântână, zahăr şi sare, tu a lua un frumos, masa buna, similar cu crema. Pentru mine această masă va provoca apetitul şi te simţi cu siguranţă linge. Dacă ceva nu merge bine, margarină, ulei sau va pluti în fulgi de cremă. Aceasta este, desigur, nu este el, dar încă mai trebuie să sochni comestibile şi chiar gustoase.

Asa ca am amestecat smantana si orice altceva cu margarină. lingura de lemn, se agită pentru a obţine o masă coerentă. Acum, în această masă, vom trece din nou faina cu sifon. (Desigur, trece de două ori, şi nici măcar o dată nu în mod necesar, nu cred că acest lucru afectează puternic gust, tocmai m-am folosit pentru a cerne faina in aluat si sochni - un fel de mancare special, astfel încât acestea să poată şi trece de două ori pe mână.) Unul Am folosit acest făină, alte rapid şi se amestecă cu atenţie în făină în aluat. "Rapid" - aici un aspect foarte important. Când încet framanta, aluatul, din anumite motive, se dovedeşte "dur", şi în modelarea fisuri el apare, că strică punctul de vedere al suculente. În primul rând, amesteca cu o lingura, atunci când aluatul devine mai fermă şi să înceapă să plămădi de mână. Aceasta este cea mai plăcută parte de aluat. patiserie fraged este întotdeauna o plăcere să plămădi şi, în special pe luxurianta. Este din plastic, moale şi ofertă. Apoi aluatul se unesc într-un castron mare şi a pus să se odihnească într-un castron. Noţiuni de bază pentru umplere.


Umplere


Un ou alb se amestecă cu brânză 200g, făină st.l 1,5, 1,5 linguri Puteţi adăuga smântână şi o jumătate de mere rase, sau 2 pumn stafide ud, sau 2 pumn de nuci de pin. (Dar te iubesc, fără aditivi, branza numai de umplere.) Este gata.

Acum, ia aluatul. Nu-mi place la rola aluatul o tigaie mare, apoi se taie din cercurile, rămăşiţele încă o dată ramanem impreuna, etc aleg de obicei, piesa de ochi de aluat, presaţi-l în palma cu mingea, apoi framanta cu degetele sau cu o turtiţă rotund la 4-5 mm groase, sau o vergea. Sochni găluşte umplute sunt lipite de tip, numai mai mare în dimensiune. Puteţi fi creativ, de gândire de o formă diferită. Pe de o parte la tortillas pune o lingura de umplere, cealaltă jumătate acoperită şi marginea sleplivaem - toate, la fel ca găluşte.


Foarte important!

1)umplutura Toba nu scurge suculent şi nu supraîncălziţi pe foaie, trebuie să fie lipite cu atenţie suculent margine. Uneori, într-o foarte suculent plombele (cu mere) a adăugat amidon, dar nu-mi place gustul de amidon, deci mere sochni've întotdeauna scurgeri.

2) Pentru a suculent transformat roz şi strălucitoare, gălbenuş lui ou frotiu, dar după cum o demonstrează practica, dar propechetsya suculent, galbenus de ou uşor arse pe partea de sus, galbenus de răspândirea asa ca mai bine sochni în mijlocul de gătit, luând o în frunză de soba atunci când sochni a început să rândul său, roz, îngrijit sa nu te arde. Acest lucru trebuie făcut foarte repede şi energic, astfel încât un suculent fierbinte, galbenus de rapid eliminate. Dar dacă prinalovchitsya, se dovedeşte bine.

Deci. Juicy, am modelat, le-a dat pe foaie de copt, de preferinţă, pan aparent ştampilă de cauciuc, unse cu unt de legume. Le-am pus sochni în cuptor şi se coace la 200 * C timp de 15-20 minute.

Faptul că rezultatul este, de obicei mancat de un ceai. Desigur, cea mai importantă condiţie pentru un rezultat excelent în pregătirea acestui dulceaţă este starea perfecta a găti!

După ce am încercat să gătesc suculent, fiind complet de soiuri. În primul rând, margarina nu este un exercitiu, apoi faina, strivit, în completarea tuturor sochni ars şi propeklis interior ... Deşi reţeta - ca întotdeauna, ca de obicei.

Deci, acest cântec este piesa în timpul de gătit, de asemenea, piesa în timpul degustare - principalele ingrediente de origine suculent.

Bucuraţi-vă de ceai!

Sursă

Luni, 03 mai 2010
Vizualizări: 10609

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
25
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
309
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
474
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
353