Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/partizan/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Gherilele verde rupt parcului auto în parcare.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gherilele verde rupt parcului auto în parcare.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta nu este doar o bucată de verdeaţă urbane. Aceasta este o parcare plătită. Doar un grup de oameni creativi "parcate" pe ea gazon (foto Rebar).

Familiariza cu activităţile acestor artişti gay, îţi dai seama că, în tratamentul lor de "parcare" - este "crearea de parc." Să foarte putin. Şi la parcare foarte. Principalul lucru - nu uitaţi să plătească.

Un grup de artisti americani Rebar a lansat un video de unul din proiectele sale recente. Ce a atras atenţia noastră.

Idee, sincer partizane. juridică loc de parcare Conversia în centrul oraşului nu este destul de locuri publice legitime - care este, mini-parcuri. Dar sa ordine.

Proiectul se numeste "Park (lunca)" (parc (ING)), şi, aşa cum s-ar putea ghici, acest joc "cu cuvântul parcare (parcare, parcare). Roller, apropo, puteţi descărca de pe aceeaşi pagină.

Primul sa întâmplat în San Francisco, in noiembrie 2005. Sponsorii se plâng: în zona centrală a oraşului% open space 70 retrase din circuitul agricol pentru drumuri şi parcări, respectiv, într-o severă "lipsa de spaţiu pentru oameni astfel încât să poată stai spate, relaxeaza, nu fac nimic."


parcare

Montare de parc. La parkometr închide carte cu explicarea acţiunii (foto Rebar).


Ei bine, dacă oraşul nu-i pasa orăşenii, ei vor avea grijă de cei de la Rebar. Deci: au cumpărat gazon gata sub formă de rulouri. Ai primit un banc, cada cu lemn şi câteva coloane cu lumini.

Oraşul a ales o parcare pritrotuarnuyu adecvat, calculat, când şi unde va fi însorită. Au crezut că, în cazul în care mai bine pentru a crea o umbra ajurata de un copac. Ne-am uitat la - daca este maşini în apropiere de a pleca, şi a transformat o masina intr-un parc mic.

Da, au plătit câteva ore într-un metru de parcare, astfel că spre deosebire de gherilă în peisaj, şi energic protest împotriva emotionala dominaţia Rebar Asfalt poate fi condiţionat considerate legitime. Excepţia cazului în care legislaţia referitoare la parcare, nu interzice utilizarea lor în alt mod, chiar şi după plată. Dar este puţin probabil.


parcare

Parc în parcare a fost popular (foto Rebar).


Cea mai bună parte: iniţiativă ciudat acest lucru imediat găsit un ecou în inimile locuitorilor din Megalopolis. Oamenii chiar a adăuga fonduri parkometra, astfel încât parc durat mai mult. Deci, cuvântul "parkometr" în acest moment a găsit o nouă umplere.

Dar, de îndată ce ceas chimed "-Clank" Clank, societatea autorii îngrijit de parcare spate arata original. Astfel, artistii au "îmbunătăţit calitatea mediului urban, cel puţin pentru un timp, numărătoarea inversă până la sfârşit" parkometra, adăugând San Francisco, la câţiva metri de verdeaţă.

Artisti au publicat instrucţiuni detaliate pentru cei care doresc să le urmeze exemplul. Ei scriu: "Dern este disponibil în multe magazine, cum ar fi" Totul pentru gradina de Internet. "Bench poate fi inchiriata in orice cafenea film sau la teatru, sau să cumpere la mâna a doua la vânzare pe."


parcare

Aici se poate vedea în mod clar că iarba este o bucată de drum într-un lung şir de maşini parcate (foto Rebar).


Din păcate, adepţi în peisajul până la ceva nemaiauzit. Dar Grupa Rebar prezentat noile risc ţara sa.

Proiectul se numeste "Planul secret". Acesta poate fi, de asemenea, tradus ca "Hidden Agenda" (Hidden Agenda). Furişăm aici destul de literalmente. Înainte de a ne construcţia, ascunse sub pământlea (mai precis - în nisip). Şi o ordine de zi "aici este, de asemenea, la locul. Pentru Hidden Agenda - o cameră pentru intilniri corporative pentru întinderi de deşert.

Asta este, imagina dacă te duci cu omologii lor din deşert, şi deodată ai vrut, pentru a discuta un secret de la toata lumea, în funcţie de noua emisiune de acţiuni. Te rog!


parcare

Ascuns Ordinea de zi este o întruchipare a secretului paranoic (ilustraţii Rebar).


Room Ascuns Ordinea de zi va fi ingropat in nisip de mai mult de doi metri. Ea are un acoperiş de alunecare şi scări care duce în jos.

Nu este clar cine va beneficia de construcţie în afara oraşului, dar autorii săi cred că crearea de structura, demn de patrimoniu american. Şi anume: instituţiile religioase subteran armata nativ american Anazazi şi buncăre numeroase moderne şi serviciile secrete, ascunse în acelaşi loc sunt ruinele antice aşezări - în deşerturile din New Mexico.

Aici sunt de gând să realizeze viziunea lui în viaţă şi entuziaşti din Rebar. De construcţie este programată pentru această vară, în apropierea oraşului Deming (Deming).

Materialele furnizate http://www.membrana.ru
Luni, 14 ianuarie 2008
Vizualizări: 2515

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
70
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
244
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
48
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
148