ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gore din Thailanda a devenit o faţă de masă SamobrankaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Miracol Munte în Thailanda provincia de nord a Uttaradit la granita cu Laos sine creste de fructe şi legume şi de feed-uri întreaga zonă. Holm complet prea mare cu pomi şi arbuşti, cu majoritate de pomi aici - fructe, în loc de iarbă în teren se cultivă legume şi plante aromatice.

Hill, pe care localnicii îl numesc comestibile, reprezintă de fapt un deal înalt, de formă neregulată, de pe pante de care există mai multe sate.

La prima vedere, părea ca o livada mare deal mentionat mai devreme, din care o parte este o grădină îngrijită. Dar localnicii susţin că pomi fructiferi, legume si ierburi pe un deal, nimeni nu a avut vreodată plantate, nici îngrăşăminte şi nici de udare. Cu toate acestea, toţi copacii şi să poarte în mod regulat de fructe din belşug, şi legume şi plante aromatice pot fi recoltate pe tot parcursul anului. Singurul lucru pe care localnicii au de a face singur - aceasta este recolta.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Bangkok Agriculturii au examinat în mod repetat "deal-Samobranka", dar ar putea identifica doar un singur: fructe şi legume în creştere pe, diferă comestibile din toate soiurile cunoscute de fructe şi legume similare din alte localităţi. Gore a produce propriile soiuri de durian, longan, salata verde, iarba de lamaie, care nu se regăsesc nicăieri în ţară.

Comestibile feed-uri districtul său, ci de a stabili oferta de fructe aici, să spunem, în Bangkok, dar nimeni nu a fost în măsură - aceste fructe nu sunt întotdeauna suficient. Deci, mulţi vin aici în mod special pentru a încerca fructe.

Oamenii de stiinta nu vă pierdeţi speranţa de a dezvălui secrete Cedobnoy. Existenţa acestui secret, chiar spune numele zonei în care este localizată. "Le tur" pe limba Isani (un dialect al limbii lao, vorbită de etnie Lao Thai) înseamnă "de munte, acoperite cu un secret."

vegetarian.ru

Joi, 27 august 2009
Vizualizări: 1829

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
131
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
111
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
220
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83