Gradina proprie amenajată într-o clădire rezidenţială cu multe etaje din Melbourne

/ Vizionări: 3330

Собственный сад в многоэтажном доме в Мельбурне

 

Este greu de crezut, dar în curând proprietarii apartamentelor din blocuri rezidenţiale se vor lăuda cu grădina proprie. Turnul rezidenţial cu 35 etaje „Grădina de cristal”, cu grădini amenajate la fiecare al şaselea etaj, se construieşte în centrul oraşului Melbourne.

 

 

Primul etaj va fi ocupat cu încăperi destinate vânzărilor cu amănuntul, trei etaje - cu birouri. Alte etaje vor găzdui 154 de apartamente.

Punctul culminant al clădirii vor deveni patru grădini publice (câte una la fiecare al şaselea etaj), cu vederea spre nord, est, sud și vest. Pentru a face din turnul în cauză o atracţie bine vizibilă în întuneric, arhitecții au de gând să completeze grădinile cu un iluminat pe panouri solare.

 

Собственный сад в многоэтажном доме в Мельбурне

(foto: www.arhinovosti.ru)

 

Fiecare apartament din casă va avea propriul balcon "de cristal", care oferă clădirii un aspect de cristal strălucitor, învăluit cu verdeață. Apa de ploaie va fi colectată de pe faţade în rezervoarele speciale și utilizată pentru irigarea grădinilor.

 

Собственный сад в многоэтажном доме в Мельбурне

(foto: www.arhinovosti.ru)

 

 

Sursa: energy-fresh.ru

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.