ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Grand Canyon — 90 de ani, a opta minune a lumii.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Grand Canyon - Cheile camoe mare din lume, şi, probabil, cel mai faimos dintre toate parcurile naţionale. Peretii abrupte ale marelui canion cu adevărat coborî la adâncimea de 1.6 km lungime aproximativ de canion - aproape 450 km şi lăţimea ajunge la 30 km! Oamenii de ştiinţă estimează că vârsta de straturi de rock Grand Canyon sunt aproximativ 2 miliarde de ani.

De conservare a Grand Canyon în Arizona 90 de ani. U. S. Congresului pe 26 februarie 1919 a adoptat o decizie privind acordarea statutului de Grand Canyon National Park. Astfel, el a devenit data de 17 în detrimentul parcuri naţionale din ţară.

Grand Canyon

Grand Canyon

Acum 90 de ani pentru primele 12 luni ale existenţei sale, parcul a atras doar 44 de mii de vizitatori. In zilele noastre Parcul National "Grand Canyon" este vizitat anual de mai mult de 5 milioane de oameni. La intrarea zambitoare Rangers care furnizează toate harta turistică şi o hartie speciala cu detalii de Grand Canyon. Astăzi, datorită eforturilor personalului în parc există diverse rute, care poate satisface o pasiune pentru turisti aventura, extreme, iar iubitorii de natura, care sunt obişnuiţi să vadă frumuseţea doar intr-o masina confortabila. În rezervă sunt evenimente speciale montate care nu se poate trage doar panorame superbe, dar, de asemenea, să obţină informaţii pe diverse teme referitoare atât la geologia Colossus şi al istoriei dezvoltării sale.

De exemplu, vizitatorii pot afla că Marele Canion se intinde pe 450 km şi lăţimea variază de la 6 la 30 km. Adâncime se calculează ca mărimea unui gigant 1,6 km. Deosebit de curios poate merge în jos pentru a Colorado River, care călătoresc în valea de mai jos. Cu toate acestea, coborarea poate dura mai multe ore, dar în creştere, până la punctul - două-trei ori mai mult. Deci, pentru aceasta plimbare necesită o bună pregătire fizică, incaltaminte accidentat şi aprovizionarea cu apă.

Grand Canyon

Park Rangers puternic nu sfătui să meargă la această multe ore de călătorie în timpul zilelor fierbinţi de vară. Ei au, de asemenea, avertizează că natura sălbatică - nu este numai florei şi faunei. O întâlnire cu reprezentanţi ai faunei sălbatice locale - leii de munte, poartă negru, rasi si serpi se poate termina până chiar fatale, dacă nu toate măsurile de precauţie. În fiecare an, un număr tot mai mare de fotografi nefericit, pentru a simţi puterea deplină a sufla cu aspect cerb inofensive. Frumos, cu o greutate de o jumătate de tonă expulzat fără echivoc turişti, toate limitele fărădelege: teritoriale şi etice.

Zona de rezervă este atât de mare încât să examineze toate comorile canion într-o zi este pur si simplu nu este posibil. Pentru cei care doresc să treacă de noapte sub stele din Arizona şi îndeplinesc răsărit de soare peste canion si a construit doua hoteluri. În ciuda preţului ridicat, oaspetii trebuie, în sezonul de vârf - primăvara şi toamna - rezervari camere avans.

Popularitatea a parcului este atât de mare încât orice zi vă puteţi întâlni turistilor din toate colturile lumii. Acest lucru nu este surprinzător: la urma urmei, Marele Canion este de multe ori numit "opta minune a lumii" - nu de om, şi a creat terenul pentru mii de ani.
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
yon/pic15.jpg "alt =" Grand Canyon "vspace =" 10 ">
Grand Canyon
Grand CanyonLuni, 02 martie 2009
Vizualizări: 8233

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
193
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
134
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
242
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
98