ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gripei porcine, la nivel mondial sau dezgustător!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Gripei porcine Dragi prieteni. Nu fi vaccinaţi împotriva gripei porcine. Această înşelăciune se efectuează în 1976 şi a mii de oameni costul vieţii lor. Uitaţi-vă şi arătaţi-vă prietenii video de la vaccinare .

Chiuretă rezultatele oficiale ale anchetei, denunţând farmacologice înţelegere cu caracter internaţional din spatele răspândirii virusului epidemiei de "gripă porcină".

Potrivit publicaţiilor apărut în Los Angeles, a arătat înţelegere farmacologice, responsabil pentru crearea şi distribuirea unui virus pandemic "gripei porcine" H1N1, precum şi pregătirea de vaccinuri împotriva sa, în funcţie de insider-.

Expertul american de lider pe produse de uz medical, dr. Leonard Horowitz, jurnalist şi Sherry Kane, care conduce ancheta a scos la iveală documente oficiale şocant să arate că proprietarii de biotehnologie la nivel mondial privat "încredere" spatele a tot ceea ce aţi auzit vreodată despre virusul gripal pandemic , inclusiv în aspectul său, şi aşa nazvyaemuyu prevenirea prin vaccinare.

Aceste documente, menţionate de avocaţi în FBI, este condamnabil dovadă a modului în care industriaşi cu putere, care acţionează în cadrul New York de parteneriat în spatele crearea unei pandemii, răspândind panica si dezinformare prin mass-media, de formare, precum şi oficiali ai campaniei de vaccinare, care este acum practic peste tot, de la supermarketuri la clinicile de sănătate.

"Trust, David Rockefeller, care implică o serie de parteneri puternici de pe Wall Street, inclusiv mass-media baroni astfel ca Rupert Murdoch, Zuckerman Morton, Thomas Glouser, si fostul presedinte al consiliului de administraţie al Federal Reserve Bank din New York, Jerry pulverizator este taxat cu pregătirea unei abordări globale genocid planificat ". - Dr. Horowitz a spus superiorilor săi în echipa FBI de avocaţi s-au adunat pentru a opri vaccinare forţată a populaţiei.


Rockefeller privind reducerea populaţiei lumii


"Încredere supervizează biotehnologice mondiale de cercetare şi dezvoltare de sănătate. Afaceri, de asemenea, aproape în totalitate controlate de această încredere, inclusiv complet supunerea aproape să-l mass-media principal folosit pentru a promova şi promova produsele şi serviciile din acest cartel penale. De asemenea, această încredere are un impact asupra reglementării farmaceutice şi naturale droguri, utilizând mai ales puterea de societăţi mass-media de a influenţa opinia publică şi de marketing. " - De asemenea, a spus Dr. Horowitz.

Printre cele mai dezvăluiri senzaţionale în cadrul anchetei Horowitz şi Kane sunt probe care dovedesc implicarea a şefilor de Silverstein Properties Inc Larry Silverstein a unui atac terorist pe 9-11, precum şi activităţile economice şi geopolitice ale pharma-cartelului de reducere a populaţiei. Larry Silverstein, un chiriaş a fost World Trade Center (WTC) din New York, da consimţământul său pentru a detona două dintre clădirile sale, este principalul suspect în ancheta în curs de desfăşurare "9-11 Adevărul". Silverstein este în prezent co-proprietar şi chiriaş de spaţii pentru biotehnologice Trust, infiintata de catre David Rockefeller.


"Dacă aceşti oameni au ajuns departe cu crima de peste trei mii de oameni, timp de 8 secunde, care a avut loc în septembrie 2001 st al IX-lea, acestea sunt destul de dispus să meargă la distrugerea a milioane şi chiar miliarde de oameni din întreaga lume, prin completareaSnoy pandemia de gripă "-. mărturia ei, spune Dr. Horowitz" Mă rog ca am descoperit dovezi ar putea salva milioane de vieţi. activiştilor şi a ajutat la a face apel la preşedintele Barack Obama, cerând o investigaţie legitime în aceste crime împotriva umanităţii. "

"Când am fost contactat de FBI, care a avertizat viitoare focare de antrax peste o săptămână înainte de pe primele cazuri au fost anunţate în presă." - A spus dr. Horowitz. "Acesta le-a luat 6 luni pentru a răspunde. În acest moment, am avertizat Departamentul de Justiţie cu o lună înainte de începerea mortală genocid din istorie mă rog. Că au luat-mi informaţii pentru revizuire şi a numit o investigaţie completă, şi să aibă un ordin judecătoresc pentru a opri masive vaccinare împotriva gripei porcine. "

Având în vedere caracterul şi importanţa fără precedent a acestor date, Dr. Horowitz a dat mărturie oficială în scris sub jurământ, astfel încât altor activişti distribuite de informaţii şi a avertizat guvernele din întreaga lume, în scopul de a opri vaccinările în masă, şi să nu fie implicat în crime împotriva umanităţii.

Gripei porcine
Gripei porcine

agaroza.com

Marţi, 10 noiembrie 2009
Vizualizări: 3531

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
117
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
211
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
358
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
201