ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gunoi război Europa.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din cauza problemelor cu eliminare a deşeurilor, Italia la un pas de dezastru ecologic. Gunoi, de asemenea, poate provoca un dezastru naţional, în orice caz, în Italia, acest lucru se întâmplă. Înainte de anunţarea într-o stare de urgenţă în legătură cu un excedent de deşeuri nu a ajuns încă, dar revoltele au început deja. Italienii cer autorităţilor să rezolve problema de colectare a gunoiului, care numai în Neapole acumulat 100 mii tone. In timp ce guvernul este în căutarea pentru o cale de ieşire din situaţie, mafiei locale au profitat de "problemele altora.

Italiană regiunea cea mai problematică în zona de gunoi "rămâne sudul regiunii Campania, principalul oraş, care este Napoli.

Potrivit NTV, campania a acumulat cel puţin 200 de tone de gunoi. Toate gunoi urbane debordant saci de deşeuri aruncate pe străzi.

Din cauza duhorii teribile ale cetăţenilor încearcă să meargă mai puţin şi nu lăsaţi copiii la şcoală. În unele locuri, locuitorii oraşului gunoi arderea ei: duhoarea se adaugă la fum, din care situaţia devine chiar mai de cosmar.

Problema deşeurilor în sudul Italiei a apărut la începutul ultimului deceniu. Încercările autorităţilor de a permite acest lucru, construirea de prelucrare a deşeurilor, şi a eşuat. De 14 ani statul a cheltuit aproximativ 2 miliarde de euro (aproape 3 miliarde dolari) pentru a rezolva problema, dar nu s-au schimbat.

După cum spun analistii, in primul rand este conectat cu activităţile mafia napolitană, care este activ câştiga ilegal eliminarea lor de deşeuri şi este interesat în faptul că situaţia nu sa schimbat.

Localnicii sunt convins: este din cauza instalaţiilor de prelucrare a deşeurilor mafiei nu au fost niciodată construite, deoarece carteluri penale sunt o gramada de bani, descărcarea de deşeuri în mare. Ei chiar au făcut obiectul unui dumping gunoi în Napoli din alte oraşe.

Situaţie de criză la sfârşitul lunii decembrie. Toate depozitele locale au fost debordant, iar gunoiul de la oraşe pentru a scoate mai mult. Luând act de Anul Nou, inconjurata de împuţită Neapolitans piloţi a început să organizeze proteste în masă. Locuitorii din oraşul ieşi la demonstraţii, cu pancarte care au traversat-out pe roţi sac.

Într-un domeniu din ordinea închisoare găsit umplute primarul şi guvernatorul, agăţat pe un felinar, şi ataşat o placă cu număr ameninţări a vieţii regionale funcţionarilor mai mare, rapoarte BBC.

Încălzire până situaţia şi reprezentanţi ai UE, care susţin că monitorizează îndeaproape situaţia şi sunt gata să se aplice acţiunea italian pentru încălcarea directivelor europene privind eliminarea deşeurilor.

Pentru a rezolva problema, primul-ministru Romano Prodi a avut loc o întâlnire de urgenţă a guvernului italian. Au participat ministrul Apararii din Italia Arturo Parisi, ministrul de Interne Giuliano Amato, ministrul Mediului Alfonso Pecoraro Scanio.

În timpul reuniunii, miniştrii iniţial a cerut autorităţilor de aplicare a legii să ia măsuri stricte de combatere a mafiei şi a anunţat apoi un plan să le abordeze.

Potrivit acestuia, curăţarea deşeurilor acumulate în regiune va avea forţele armate. compensare directă plătesc fostul şef al ţării de poliţie Gianni De Gennaro. La operaţiunea a fost dat 120 de zile. Ia parte la curăţenie nu pot şi voluntari.

De asemenea, în viitorul apropiat, din sudul Italiei, va fi construit cel puţin trei prelucrare resturi vegetale curat. În plus, potrivit primului-ministru, Guvernul intenţionează să insiste asupra deschiderii depozitele de deşeuri noi.

În acelaşi timp, toate gunoi a decis să introducă conserve depozitele lor. Şi această decizie, mulţi italieni nu au fost acceptate. În unele locuri chiar a condus la ciocniri noi.

Astfel, într-o suburbie a orasului Napoli rezidenţilor locali Pyanure blocat toate intrările în oraşul vechi dump. Ei cred că stocarea de deşeuri dăunătoare pentru sănătatea lor şi, în ultimele zile de mai multe ori reuşit deja să vorbească împotriva poliţiei, stabilind baricade pe drumurile acest lucru. Şi atunci când autorităţile au încercat să deschidă buldozerele depozitului de deşeuri, de oameni din disperare stabilite echipamente pentru copiii lor.

Sursa http://www.vz.ru

Joi, 10 ianuarie 2008
Vizualizări: 4706

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
65
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
29
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
58
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105