ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ia să te cunoască, să cunoască universulAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ia să te cunoască, să cunoască universul Biosferei - nu este doar o coajă de viaţă de pe Pământ. Biosferei - organismul de o creatură de viaţă, şi omul este într-o celulă a corpului. Om şi natură - parte a unui întreg care este un sine stătătoare fiinţelor vii plin.

Această idee a fost vizitat de mai multe persoane. În mintea mea sa dezvoltat într-o imagine coerentă a universului, pe care o numesc teoria de mai multe niveluri de organizare a materiei (sau doar teorie OIM).
Spunând că a biosferei - este o fiinta vie, oricum, că nu spune nimic. Consecinţele această concluzie - sunt izbitoare. Ei infirma înţelegerea actuală a lumii şi a pus-o pe o bază complet diferite. Noua modalitate de a experimenta esenţa nu numai planeta noastră, ci şi întregul univers. Ei găsi un fel de explicaţie teoretică a fenomenelor, cum ar fi telepatia, clarviziunea, vietii extraterestre, mintea cosmice. Dar cel mai surprinzător este, probabil, că, utilizând teoria OIM, o încercare de a justifica esenţa lui Dumnezeu însuşi, ca fenomen demonstrabile ştiinţific.

Pace în noi şi lumea din jurul nostru
Un fapt uimitor ne dă ştiinţă. Se pare că omul nu este doar un organism viu unică, ci o întreagă comunitate de organisme vii. Aceste microorganisme sunt numite celule, iar în corpul uman, există peste o sută de miliarde. Fiecare celulă - crearea complet independent. Ea mănâncă, bea, alocă o miscare intestinala, respiră şi îndeplineşte o funcţie în cadrul. Pe scurt, acesta este - în direct, şi viaţa ei în ceva de genul de viaţă al unei plante sau animale, sau chiar durata de viaţă a omului însuşi.
Cine sau ce este aceeaşi pentru celula este un om? În cazul în celula lui - o rotiţă în corpul său, apoi celulele umane este prezentat în întreaga lume. Organismul de orice animal sau plantă celule la un mediu la care atrage apa, alimente, oxigen, care emite deşeurilor. În această lume de creaturi unicelulare vine în contact cu aceste creaturi alte microscopice. Cage a trăi într-o bună vecinătate cu rudele sale, existenţa alimentare partajare. Uneori, o celula poate mânca altul, sau chiar să fie mâncat. Uneori, între comunităţile de aceste creaturi începe întreg războiul, ca şi războiul armata de anticorpi la virusul. Uneori sunt momente bune în viaţa de celule, astfel încât divizia include naşterea o făptură nouă, sau chiar două. O nastere - este întotdeauna bucurie, ne întrebăm dacă suferă de celule? Şi, de ce nu. Au trăit destinul alocat perioadă a vieţii, un mic umiraet.Kazhdaya celula organism este ocupat de ceva propriu, trăieşte viaţa sale individuale. Activităţile acestor trilioane mikrosuschestv umple viaţa-o lume vastă. Şi această lume minunată în care nu există fericire şi durere, de război şi prosperitate, naşterea şi moartea - acesta este omul!

Cine eşti tu, ocean de viaţă?
Am rareori cred despre viata de corpul nostru, cu excepţia că, atunci când se întâmplă unele probleme: dureri de stomac, sau din cauza unei boli cu febră. Despre durata de viaţă a celulelor nu ne gândim la toate. Atentie oameni aproape în întregime îndreptată spre lumea exterioară. Şi dacă lumea a celulei - este corpul uman, atunci lumea propriu - este suprafaţa planetei noastre, partea sa de viaţă - biosferei. Aici este omul însuşi apare ca o celulă mică, un bob de nisip dintre mare ocean de viaţă, ţesute din cereale, cum ar.
Fraza "ocean de viaţă" nu este destul de credincios la esenta a biosferei. Ar fi mai corect să spunem un organism viu. La urma urmei, ocean - este spontana, fenomen haotic, în timp ce biosferei - educaţia ordonat, armonios, foarte mult asemănătoare cu un organism viu. În biosferei, cu fiecare element atribuit locul potrivit, şi toateparte împletesc reţea de relaţii complexe.
Între organismul uman şi organismul a biosferei, există unele asemănări interesante:
: 1. Mai întâi de toate, ambele constau dintr-un număr foarte mare de elemente mai mici de a trai: un om din celule, şi biosferei de plante şi animale.
2. Ambele sunt în lume în afara de elementele sale mai mici.
3. Locuitorii din fiecare dintre lumi este în întregime dependentă de el şi nu poate trăi fără el.
Din celula, care sa născut în corpul uman nu de călătorie de la o persoana la alta (cu excepţia bacterii), dar pentru totdeauna legate de stapan. Acelaşi lucru este valabil pentru plantele şi animalele care nu sunt capabili de a trăi în spaţiul cosmic sau pe altă planetă, şi pur şi simplu nu putem lăsa Pământul. Capabile să o astfel de persoană, dar este - o excepţie de la regulă. Iar oamenii, de asemenea, depinde în întregime asupra mediului, deoarece îi dă toate necesităţile vieţii - hrană, aer, apă, să nu mai vorbim lucruri, cum ar fi comunicare, auto-actualizare.
4. O funcţie foarte importantă a corpului uman este metabolismul. Aceeaşi funcţie este şi cu biosferei şi se numeşte ciclu de substanţe în natură. Vă mulţumim pentru el, toate plantele, animalele, oamenii sunt legate împreună, iar noi depind toate reciproc, deşi, şi nu toată lumea este în stare să recunoască această relaţie.
5. Funcţiile corpului uman în legile biologice complexe. viaţa "Live Earth" de atmosfera de pe aceleaşi legi, plus - legile de ecologie.
6. Biosferei - este un singur organism solide, indivizibile. Ea nu poate fi împărţită în două sau mai multe părţi, precum şi drepturile nu razrezhesh jumătate, care nu prejudiciază viaţa lui.
Din cele de mai sus sugereaza o concluzie interesantă că o lume în care trăim, este ea însăşi un fel de creaturi vii, ca un animal sau o persoana. Cine este aceasta creatura? Are o minte, şi care este sensul vieţii lui? Putem răspunde la aceste întrebări? Prin compararea umane şi a celulelor, cred că, şi dacă celula pentru a înţelege esenţa lumii, în care trăieşte, pentru a intelege acest fenomen ca pe un om? După toate, un om în ceea ce priveşte biosferei, este la acelaşi nivel ca şi celula în legătură cu omul. Noi - la fel, crearea unui organism unicelular uriaşă a biosferei. Plinătatea vieţii, perfectiunea conştiinţei sale nu sunt disponibile pentru celulele individuale. Probabil că acelaşi lucru nu este disponibil în înţelegerea este pentru noi şi biosferei. Noi suntem - doar particule în el şi nici măcar conştienţi de măreţia sa.

De cuarci la Univers
Să ne, de asemenea, mai aproape de teoria multi-nivel de organizare a materiei. Ea se bazează pe lanţul fundamentale după cum urmează:
• Universul
• cluster de galaxii
• Galaxy
• Cluster
• Star sistem
• Planeta, Star
• Biosferei
• biocenozelor
• turma, padure, societatea
• animale, oameni
• organe
• Caseta
• Organelle
• Molecula
• Atom
• particulelor elementare
• Quark
Acest lanţ - deja cunoscute pentru o lungă perioadă de timp. Ea ne arată cum universul din cele mai de particule sale mai mici la cele mai mari. Dar, după ce au pus-o analiză subtilă logică poate produce unele concluzii surprinzătoare. Elementele-cheie sunt evidenţiate, restul - sunt intermediar între ele. Luaţi în considerare numărul de legi pătrunderea întregului lanţ:

1. Primul principiu. Principiul de asociere. Elementele de un nivel se unesc pentru a crea elementul următoare a urmatorul nivel -. Cuarcii mai mici, până în prezent, de particule cunoscut pentru ştiinţă. Acest lucru - blocuri de un fel, din care întregul univers este construit. Cuarcii se combină cu alte fiecare, şi a obţinut o particulelor elementare. Cu particulele elementare - este un atom. Şi Atom poate fi numit, de asemenea, o piatră de temelie a universului, toate chestiune este format din atomi. Atomii pe principiul de asociere, au fost legate, şi se transformă moleculă. Din molecule pot lipesc nimic, inclusiv la nivelul său de viaţă cele mai primitive. Obtinem ribozomului, virusul vacuole,, cromozomiale. Fiecare BPQ Nu ar putea exista în mod independent. Ei au fost întotdeauna colectate împreună, şi produsul a uniunii lor - cuşcă.
O celulă - un bloc de la care întregul este cunoscut la noi, materia vie. În conformitate cu funcţiile sale, celulele sunt combinate în organe. Dintr-un set de corpuri este orice creatură de viaţă care aparţine biosferei, de exemplu, vegetală, animală, umană sau grib.Niti că plantele se conecteze, animalele, oamenii nu - vizibile cu ochiul liber. Dar, ştiinţific stabilit relaţii foarte complexe dintre toate fiinţele vii de pe planeta noastră. exemplarele similare sunt grupate şi forma o pădure, o turmă, familie, societate.
Toate păduri, păşuni, vite, a societăţii umane într-o regiune separată sunt biocaenosis. Din multe biocenozelor este biosferei. În cadrul biosferei se alocă o anumită componentă a acestuia - noosphere, care este, sfera de activitate umană. Noosphere, sau altfel, omenirea este împărţită în state. Statul este format din grupuri sociale, şi ei, la rândul lor, de la oameni. Vedem cum relaţiile multiple pătrunde întreaga biosferă, organizarea sa într-un singur strat de suprafaţă acoperă tseloe.Tonkim Biosferei ale globului. Printre litosfera, atmosfera, hidrosfera, biosfera - cel mai mic volumul, dar cea mai mare importanţă pentru planeta. Mai multe dintre planete şi stele forţele de atracţie sunt legate între ele. clustere Star crească într-o galaxie, galaxii adune în grupuri, forma din urmă a Universului.

2. Al doilea principiu. Trecerea calitativă între întreg şi părţile sale.
Complete - perfect oricare dintre piesele sale, ca nu numai sumele de până calitatile inerente în părţi, şi mai mult şi să obţină noi.
După martorii modul în care apar cuarci particulelor elementare, apoi atomi, molecule, celule, etc, observaţi că natura de îmbunătăţire a creaţiilor lor pe un element mai mic la unul mai mare. Atom - cuarc perfectă. Moleculă - structură mai complexă şi este capabil de a efectua mai multe funcţii decât atomul. Care este diferenţa dintre o molecula perfectă şi celula? Caseta nu poate fi considerat doar ca un conglomerat de molecule. Calitati inerente într-o cuşcă nu pot fi reduse la o sumă de calităţi ale părţilor sale constitutive - molecule. În sfârşit, colectarea de celule naturii umane aduce excelenţă, credem noi, la limita superioară. Dar este aceasta cu adevărat limita lanţul continuă? Şi pe omul se dovedeşte a fi mai bloc a corpului - biosferei. În conformitate cu principiul de tranziţie calitativă între întreg şi părţile sale, a Biosferei ar trebui să fie perfect oricare dintre piesele sale, dacă o bacterie sau o persoană. Şi din nou apare întrebarea - ce fel de entitate - biosferei? Creatura, cu un strat subţire de calibrat de o minge uriaşă. Ce reprezinta? Care este sensul vieţii? , Acesta nu are sentimente, şi îl pot gândi? Aceasta este în valoare de gândit.

Este rezonabil să biosferei?
Dacă se dovedeşte că biosfera are o minte, o îndoială despre superioritatea ei asupra omului imediat estompeze. Caută motiv ar putea fi cele mai bune presupuneri, dacă nu pentru un criteriu important - în minte trebuie să fie suportului - creier. Este mulţumită de el, omul este om, nu o bucată de carne. Conştiinţa şi mintea sunt închise în creier.
Încercaţi, de asemenea, să-l găsiţi în biosferă.
A examinat mai îndeaproape creierul uman, constatăm că este alcătuită din miliarde de celule nervoase, care se împletesc într-un sistem nervos complex. Fiecare celulă nervoasă - o creatură vie, omul aparţine MicroWorld. Este proiectat pentru a transmite şi primi informaţii, de prelucrare şi depozitare. Ce este de informaţii mikrosuschestvo procese, astfel încât acesta crede că este adevărat, la un nivel primitiv. Între ele, aceste celule comunice în limba de impulsuri nervoase, înţeleasă numai de el însuşi. Împreună, aceştia gestiona toate restul populaţiei şi a resurselor de MicroWorld. Se pare, celulele nervoase au abilitatea de a primitiv de gândireşi să comunice cu felul lor. Este mulţumită unui dispozitiv similar a creierului, o persoană dobândeşte soznanie.Rassmotrim biosferei. Putem găsi în ea astfel de fiinţe capabile de gândire şi de schimb de informaţii finalitate? Toate animalele într-un fel sau altul, sunt în măsură să facă acest lucru. Dar unul dintre ei a ajuns la cele mai bune rezultate în operarea fluxului de informaţii şi conştient de co-gestionare a lumii? Desigur, oameni. Prin urmare, omenirea poate fi foarte bine purtător de constiinta si inteligenta de creaturi, cum ar fi Planeta.No nu putem înţelege acest lucru până când, în timp ce noi considerăm ca om ceva special, unele fiind separate de restul biosferei. Adevărul este că oamenii - numai, componentă a biosferei şi este proiectat pentru a îndeplini o funcţie specifică într-un singur organism.
Natura a pus în capacitatea omului de a gândi şi să realizeze că abilitatea celulelor nervoase. În mod similar, natura biosferei este în mod inerent un abilităţile mentale, şi să realizăm lyudi.Chelovechestvo sale destinate foarte similar cu creier de următorii parametri:
: 1. Compune din creaturi mai mici.
2. Reprezintă comunitate. Neuronii sunt colectate în cadrul Comunităţii, denumit în creier.
Prin analogie, oamenii trăiesc în interiorul unei comunităţi umane unice. Aceasta companie este acele femei creierului globale planetare. Existenţa unor constiinta colectiva pentru noi nu mai este de ştiri. Faptul că oamenii pot obţine putere numai prin eforturi comune, a observat din timpuri stravechi.
3. Societatea crede. Înainte de societatea individuală pune întotdeauna un număr de provocări şi cerinţe cu privire la decizia lor. Rezultatele acestor sarcini o persoană trece în mâinile a societatii, si, prin ei, aceasta reprezintă noi provocări deja de membrii sale. Deci, pas cu pas, folosind abilitatile de persoane diferite, Societatea este capabil să rezolve probleme complexe, nu este mai puternică decât individuale. În cazul în care orice organizaţie de oameni poate fi văzut este cum societatea crede.
4. Compania este capabil de învăţare şi are o memorie. Omenirea are pricepere, colectează şi procesează informaţii. În ciuda permanentă schimbare de generaţii, Societatea ţine evidenţa acumulate anterior. Este mulţumită memoria omenirii, Ne-a ajuns la astfel de înălţimi de învăţare.
5. Omul este un mecanism pentru punerea în aplicare a obiectivelor societatii. Noi spunem că omul a zburat în spaţiu. Dar aceasta este - nu o realizare individuală, este - de umanitate. Este, ca un rezultat al efortului vechi, a trimis trimisul său la Cosmos, din nou, că el a adus noi cunoştinţe, noi oportunităţi. Pe instrucţiunile de companie, fiecare dintre noi este gata să meargă chiar la moarte. În caz de război, un om care dă viaţă, nu de dragul lui proprii, dar de dragul de prieteni, rude şi prieteni, care este, de dragul de a societăţii lor. Importanţa de companie - este incontestabil, un om fără el se transformă într-un animal, este bine cunoscut pe exemplu de fenomen "de Mowgli.

Cum a vieţii pe Pământ

Această întrebare vechi este destul de simplă explicaţie în cadrul OIM. Aleatoriu este regularitatea numai neexplorate. Ştiinţă, recent, mai multe şi mai departe de ideea de apariţie şansa de a vieţii pe Pământ şi evoluţia sa ulterioară. Şi dacă ne uităm pe biosferei ca un organism viu, apoi evolutia standuri ca dezvoltarea acestui organism. Fiecare organism viu, pentru a ajunge la maturitate, este în curs de dezvoltare. Omul creste de la un ovul fecundat. Ea începe să actiune, de la o singură celulă producătoare de altă parte. Deci, există o varietate de complexitate a celulei (de la celulele pielii la celulele creierului), precum şi diferite organe.
Nu acelaşi lucru se întâmplă cu biosferei?
Conform teoriei evolutiei, viata pe Pamant a evoluat de la forme simple, orice organism complexe derivate din mai simplu. În cele din urmă, noi toţi avem un stramos comun - un fel de primitiv unicelulare. Asta este, biosferei, precum şi orice alt organism biologic, provenit de la o creatura multicelulare si creste prin creşterea celulelor "(de exemplu, animale şi plante) şi transformarea lor calitativă. Life a fost pre-programate pentru un răspândirii globale, aceasta este doar o aplicaţie nativă (o genă "planetare"), nu au fost încă găsit. De ce nu ar mai fi presupus că, în cazul în care Biosferei dezvoltă ca o fiinţă vie, atunci se pare la fel ca toate fiintele vii, de exemplu, prin înmulţire. viaţa umană începe în momentul în care sperma fertilizes ou. Viata este biosferei, ar putea începe bine când cometa a căzut pe Pamant. Neînsufleţit planeta poate fi comparat cu ou. O cometa similare cu sperma pur şi simplu uimitor, şi oamenii de ştiinţă sunt din ce în ce indică spre ei ca un trai vehicul spaţiu.
Despre viata pe alte planete
Toate elementele de probă în favoarea biosferei nu este doar o lume în care trăiesc plante, animale şi oameni. Biosferei este o creatura raţională, dotat cu corpul fizic, mintea, intelectul. Dar întrebarea: poate fi acolo astfel, că fiinţele foarte dezvoltate, cum ar trăi în pace în singurătate?
Încă o dată ne întoarcem la lanţul de logică, de mai sus. Două noi principii va ajuta să înţeleagă Biosferei singur sau nu:

3. Al treilea principiu. Cât de multe astfel. OIM Orice element este printre mulţi ca el. De exemplu, atomul se mişcă în lumea de atomi. Cage a trăi printre celulele aceleaşi, precum şi ea. Un arbore creşte în pădure, constând din copaci. Omul trăieşte în societate cu oamenii. Star straluceste printre multe stele şi galaxii au o multime de vecini, similar cu ea însăşi. În plus faţă de Pământ, există mai multe planete, dar toate acestea considerate a fi lipsit de viaţă bile de rotaţie într-un univers lipsit de viaţă. Datorită lipsei de informaţii despre viaţa pe alte planete, este de părere că biosferei - singura. Dar, în conformitate cu teoria OIM, este o fiinta vie, ca planeta noastră, trebuie să trăiască printre fiinţe ca el.
Aceasta înseamnă că pe alte planete, de asemenea, ar trebui să existe viaţă, şi trebuie să fie un motiv, ca o componentă necesară de orice nivel similare existente. Nu neapărat, că există întotdeauna viaţa biologică. Forme de viaţă poate fi foarte diverse.
4. Al patrulea principiu. Principiul punerii în aplicare a legilor. Legile - nu exista, ele sunt puse în aplicare la fiecare punct al universului şi de a organiza materia în structurile comandat. Astronomii au descoperit că, prin univers sunt împrăştiate în nenumărate numărul de stele, galaxii, nebuloase şi alte structuri cosmice. Dacă ele există în cele mai îndepărtate colţuri ale universului, apoi peste tot sunt aceleaşi legi ale fizicii si chimiei. Prin urmare, orice lege a naturii, în orice punct de-o lume mare, inclusiv pe Pământ, trebuie să fie valabil pentru întregul univers. Aceasta include biologice, de mediu şi sociale şi legi, şi legea de apariţia şi dezvoltarea vieţii planetare. Dacă originea vieţii şi a evoluţiei sale - o lege, atunci el ar trebui să acţioneze pe întregul univers. Legile fizice şi chimice nu sunt pur şi simplu există, ele sunt puse în aplicare la fiecare punct al universului şi organizarea materiei in structuri ordonate, de exemplu, stele, planete, etc
Deci, alte legi, de asemenea, trebuie să fie puse în aplicare, în special, dreptul de creare şi evoluţia vieţii trebuie să creeze viaţa pe suprafaţa oricărei planetei. Viaţa nu neapărat trebuie să fie luate exclusiv forme biologice. Acesta va fi pus în aplicare în forma pentru care condiţiile de pe această planetă special vor fi cele mai favorabile. Noi nu ştim de alte forme de viaţă, aşa că nu ne neagă faptul că nu ştim.
Gânduri de mai sus sugerează că fiecare planetă este o creatură vie. Dar dacă universul este plin de viaţă, solmu nu ştim nimic despre alte astfel de creaturi ale planetei noastre de viaţă? Dacă ne - mintea a planetei, şi mintea trebuie să fie responsabil pentru comunicarea cu rudele, atunci de ce nu stim nimic despre viata pe alte planete şi civilizaţii pe ele.
De exemplu, atenţia a creierului individului nu este decât la rezolvarea viaţa internă a organismului. Pentru cea mai mare parte, creierul este proiectat pentru a oferi viaţa în lumea exterioară, comunicarea cu alte persoane.
Prin analogie, Omenirea, fiind planete creierului ar trebui să aibă contacte cu civilizatii din alte planete. Dar, din păcate, nu avem de comunicaţii extraterestre. De ce?


Vârstă
Orice fiinţă vie are un inceput si un sfarsit. Segmentul între începutul şi sfârşitul se numeste viata. De viaţă, la rândul lor, este împărţită în perioade, inclusiv dezvoltarea prenatala, copilarie, maturitate, pentru limită de vârstă. Ce este biosfera noastră - tineri, vechi sau un copil? Pentru a răspunde la această întrebare, dăm caracterizarea diferite perioade ale vieţii:
Bătrâneţe - întreaga viaţă în urmă în memorie a rămas o masă de impresii, această perioadă a vieţii caracterizată prin înţelepciune, acumulat experienţă de viaţă, pe de altă parte, - rigiditate de conştiinţă şi de pierderea puterii.
Maturitatea - floarea vieţii, lumea este deja destul de cinstit raport, dar nu sunt încă pe deplin înţeles, activ de viaţă, o muncă rodnică şi de odihnă, implicarea în societatea lor - acest lucru este caracteristic acestei perioade de viaţă.
Copilăria - Viata este doar începutul, lumea pare luminos şi plin de culoare, cu toate acestea, se pare ciudat şi de neînţeles, dar există şi bătrânii care îngrijiţi şi creşte un copil, nu este prima experienta in viata, prieteni prima şi duşmani, în această perioadă se caracterizează prin dorinţa de cunoaştere, master proprii şi de a găsi locul său în viaţă.
În dezvoltarea utero --întuneric şi plin de incertitudine, o atenţie pitch este îndreptată spre lumea interioara a existenţei babe lumii exterioare nu ne dăm seama, la fel ca cunoştinţă de integritatea sa, de mine, constiinta este doar începutul sa se trezeasca, but until naştere, şi nu înţelege esenţa sa, simţurile sunt adormit.
Pe baza acestor caracteristici, putem presupune că planeta trăiesc acum în timpul lor "dezvoltării fetale, şi aici de ce:
: 1. Lipsa de contacte interplanetar indică faptul că pe Pământ, într-un fel, este limitată la lumea exterioară. Pentru persoane ca planeta noastră contacte interplanetare sunt ceva de comunicare interpersonală. O comunicare a lăsat întotdeauna amprenta în memoria celor care comunica. În memoria a rasei umane nu are aceeaşi memorie de a comunica cu alte lumi, şi aceasta înseamnă că ei pur şi simplu nu există, care este în concordanţă cu caracteristicile perioada intrauterină. Cateva sedinte cu extraterestrii, care apar din când în când, nu poate fi considerată o conversaţie cu drepturi depline. Acest lucru poate fi comparat cu atunci când mama ei mîngîie stomacul ei cu fiul ei în interiorul carcasei, în timp ce copilul este, desigur, se simte efectul unor forţă din afara, dar nu sunt constienti de care are acest efect.
2. La etapa de dezvoltare fetale apar primele celule nervoase. Dar, până la data naşterii, creierul este aproape pe deplin format. Aceasta înseamnă că, în această perioadă, există o dezvoltare a creierului "de la zero" şi la etapa necesare pentru o viata sanatoasa dupa nastere. Acum, ia creierul Planet - Umanitate si uita-te la dezvoltarea acestuia. Primii oameni au apărut mai multe mii sau milioane de ani în urmă, că - nu contează.
Important să reţineţi că de atunci a început o creştere constantă a populaţiei, în timp ce transformarea calitativă a societăţii. Oamenii de ştiinţă estimează că, în cursul istoriei cunoscute întregii societăţii umane, omul însuşi este fiziologic nu sa schimbat un pic, a schimbat singura companie. Din sălbatice, popoarele primitive am ajuns la o civilizaţie modernă foarte bine dezvoltat.Compania stânga polulyudey etape jumătate animale, şi a crescut la cele mai puternice forţe planetare. Şi continuă să dezvolte şi să îmbunătăţească, şi greu de imaginat chiar şi ceea ce va fi în viitor.
3. Pentru o creatura deja-născut caracterizat prin organele senzoriale, prin care este un studiu al lumii externe şi comunică cu felul lor. În cazul în care acestea sunt de pe planeta noastră? Ei, probabil, au, ci doar de dormit, pentru moment, sau sunt într-o stare nedezvoltate. Lor latente - un alt semn de "perioada fetală", care este planeta noastră.
4. Biosferei este un organism închis, singur. Deci, societatea umană trebuie să fie unite. Poate că unitatea poate fi numit criteriul de pregătire a omenirii de a adera la viaţa cosmică. Din masa de triburi disparate şi statele-oraş, acum Compania doevolyutsionirovalo pentru mai multe state mari, şi nu este - la sfârşitul anului, ne străduim pentru unitate. Această tendinţă este pronunţată în politică, sfere economice, culturale şi alte aspecte ale vieţii umane.
Nu contează ce pesimiştii, este încă în viitor - pentru unitatea a societăţii umane.
Da, societatea este în curs de dezvoltare, dar nu a ajuns încă la spaţiul necesar pentru existenţa plin de un nivel de dezvoltare. Aceasta imperfectiune nu permite omenirii de a comunica cu Cosmos. Pentru că, pentru a intra în Cosmice Mare Joc în condiţii de egalitate, omenirea trebuie să aibă un anumit potenţial, unele prin forţă, putere (nu militare, desigur, dar cel mai probabil, spirituală). Altfel, pur şi simplu nu va sta într-un cosmic fiind şi să piară, ca şi copil avortat. Prin urmare, suntem la stânga la ei înşişi şi rezolva problemele lor interne. Şi să le avem destule: economice, politice, de mediu, morale şi etice. În plus, omenirea nu este o intregului organism si nu se considera ca o singură entitate. Într-un cuvânt, creatura imature continuă perioada de maturare, în afara de influenţa forţelor exterioare.

Viitor
În această privinţă, ceea ce aşteaptă umanităţii în viitor?
Mai devreme sau mai târziu, orice creatură ar trebui să provină din pântecele mamei şi a devenit o viata grozava. Dacă, în faţa Pământului "naştere", şi după viaţa lui cosmice. Ce se va întâmpla pe planeta în această viaţă, putem doar ghici. Ia soarta omului. Fiecare dintre noi cu privire la pragul de naştere, ea lui. Cineva va fi un copil într-o familie instarita, devine o bună educaţie, şi un alt mama nou-născutului singur da imediat la adăpost. Naştere în familie de regi prevede prinţesă fata viitoare şi fiul unui slujitor al întregii sale vieţi va trebui să lucreze sub jugul de bici. Odată născut, se poate trăi o viaţă lungă şi interesantă, şi puteţi muri imediat de la unele indispoziţie. Lumea de dincolo de pragul de naştere este saturată, astfel încât existenţa intra-uterin, chiar încetează să fie o parte din viata.
Oamenii încep să-l conta ultimii ani de la naştere. Ce ar putea să nu ştiu despre a fi născut din realităţile vieţii, cum ar fi fericirea, dragostea sau frica, trădare. Cum să-i explice ce droguri de sex, şi durere. Dar cufunda în viaţă cu un cap poate cunoaşte esenţa sa. Acum, imaginati-va toate aceste sentimente şi realităţile de o scară cosmică, şi cred că despre viaţa fiinţelor planetare.
Ce se va întâmpla pe planeta si omenirea cu el în întinderea universului? Aici se dezlănţuie viaţă nepotolit magnific, în cazul în care este dificil să se ia în considerare individuale, deoarece, Space - acest Civilizaţiilor Mondiale. Aceasta îşi are propria fericire adevărat şi fals, şi tristeţe, dragoste si ura, prietenie si tradare. Nu sunt bogaţi şi săraci, inteligent şi prost, şi mulţimea Sverhbogi. Stelele şi planetele - doar oameni obişnuiţi din această lume.

Întâlnirea dintre civilizaţii
Şi atunci când se apropie ora Cosmos să poarte o faptura noua. La sfârşitul visului overlong Se deschide primul său ochii spre lumea exterioară. Luaţi în considerare, pentrudeschis simturile vor fi capabili să percepem informaţiile provenind din toate părţile Cosmos, iar destinatarul acestor informaţii va fi creierul a biosferei, de exemplu, omenirea.
Ceea ce vedem în sălbăticie al Universului? Primul obiect, care apare în mod tradiţional în domeniul de vedere al nou-născutului, - este mama lui. Şi este firesc să se presupună că pământul de aşteptare pentru a fi, viaţa conceput de pe planetă. Părinţii Spaţiul de pe Pamant - o planetă cu viaţa biologică, similare cu ale noastre, şi civilizaţie inteligente, format din oameni de aceeaşi sau aproape la fel ca şi noi. Imaginaţi-vă un moment în care începe întâlnirea Civilizaţiilor. Rolul activ aici, desigur, va juca o planeta-mamă. Ei vor să ne dea prima lecţie de comunicare spaţiu. Ei rândul său, pentru a ne într-o limbă vorbită de toată lumea spaţiu, şi lăsaţi primul "cuvântul" va părea de neînţeles pentru noi, în timp, omenirea va învăţa limba Cosmos. Cum va spaţiu de comunicare?
Întâlnirea dintre civilizaţii implică interacţiunea simultană a mai multe persoane cu acelaşi număr de fiinţe extraterestre. Este puţin probabil că nu ar fi relevante pentru a contacta persoanele cu străini faţă în faţă. Mai degrabă, link-ul va fi spaţiale în natura, atunci cand kontaktery sunt departe unul de altul. Informaţiile disponibile pe planetă, în esenţă, va fi masivă.
Receptor de această informaţie va fi în măsură să transmită nu numai imagine şi sunet, dar, de asemenea, gustul, mirosul, şi chiar sentimentele şi gândurile. Este necesar să se presupună că trupul omului însuşi va fi receptor spaţiu. Şi fenomene dovada - cum ar fi telepatie, clarviziune, rugăciunea, hipnoza. Aceste glimpses de comunicare exterior va deveni larg răspândită şi va ocupa un loc important în viaţa civilizaţiei noastre. Cuvântul cosmică - este un flux masiv de informaţii, precum televiziunea, veţi obţine o mulţime de oameni în acelaşi timp. Aceasta va dura ceva timp înainte de a pământenilor înveţe să înţeleagă şi să reproducă astfel de informaţii, precum şi a trimite it la alte civilizatii. Aceasta va dura mai mult timp atunci când omenirea va dobândi capacitatea de a-şi exprima gândurile în mod clar a unei intreaga planeta.

Galaxy, Universul şi aşa mai departe ...
Cosmos va face Pamantul un membru cu drepturi depline a societăţii lor. Teren ia cosmice limba, cultura spaţiu, să înveţe un spaţiu de viaţă. Ea sa întâlnit cu milioane de fiinţe ca-minded, şi să ia locul printre ei. Miliarde de locuitori cosmice asamblate în lume, care are, de asemenea, propria sa istorie, de dezvoltare. Această lume noi numim Calea Lactee. Galaxia noastra unite nu numai prin forţa de gravitaţie. Interstelar şi comunicare interplanetare falsifica legături puternice între membrii săi individuali. Stelare Economie, Politica, Psihologie, Cultura, Religia - totul aici realitate. Prin astfel de link-uri, Galaxy nu este doar Mondial de stele si planete, si ceva mai mult. Este un organism comun, care are constiinta, ratiune si o serie de alte calităţi care sunt inaccesibile înţelegerii noastre.
Galaxy - este o creatură vie, în picioare pe un nivel chiar mai mare. Unele planete şi stele pentru Galaxy, precum celulele din corpul ei de mare. Universul este, miliarde de galaxii, care sunt implicate în joc mult mai complex intergalactic. Universul are un inceput, de dezvoltare, de viaţă, învaţă şi moarte. Ea - nu doar lumea, universul este esenţa Galaxy nivelul următor. Galaxii, stele, planete, oameni, intreaga masa de viaţă şi de obiecte neînsufleţite, toate acestea - trupul ei mare. Este posibil să ne imaginăm viaţa există un nivel similar? Dar universul - nu este singură. Myriad Universuri ceva formular care este dificil chiar să vorbească. Atunci unde este limita? Este greu de spus, dar probabil ar trebui să adopte noţiunea de infinit.

Star Life
Este demn de remarcat faptul că structura internă a substanţei la orice nivel este de aşa natură încât constă în mareacestora şi elementele mai mici. Astfel, organismul biologic compus din celule. În acest caz, cea mai mică dintre ele - celulele hepatice, musculare, piele, etc, şi mai mare - celulele nervoase. Inferioară umple vieţile organismului, cea mai mare l-au realiza de către unele de calitate superioară - a activităţii mentale. Dacă luăm ca exemplu, biosferei, cea mai mică va fi plantele şi animalele, şi mai mare - de oameni.
Aparatul are, de asemenea, o astfel de structură galaxie. Dar cine în Galaxy va fi fiinţe superioare? Cel mai probabil, acest lucru Star. Probabilitatea de viaţă de pe Stele este larg percepută ca o fantezie. Dar pentru a refuza o astfel de posibilitate nu putem, pentru că avem niciun argument în acest sens. Dacă există o posibilitate de viaţă pe planete, atunci de ce stelele nu este posibil? Este stele sunt locuitorii principal al Cosmos, chiar la prima vedere. Viaţa nu se limitează la opţiunea lor biologice. Plasma pe corpuri de iluminat - cum ar fi apa de pe Pamant, este o substanţă activă care este important pentru organizarea vieţii. Stele emit radiatii in toate directiile, care poate servi ca un operator de transport ideal de informaţii. Oamenii spun cu sunet, si stelele, de asemenea, să zicem, doar prin radiatie. Oamenii au un avantaj fata de animale, datorită dezvoltării de exprimare. Deci stele au avantajul de a planetei, deoarece acestea au o putere mai mare radiante. În plus, din cauza posibilitatea de conversie în materie de energie, există o oportunitate pentru rezidenţi să se mute în stele întinderi interstelar din viteza luminii.
De exemplu, un rezident de o stea de pe suprafata acesteia va transforma corpul format dintr-o substanţă în organism de energie, a regizat imediat fascicul de radiaţii cu viteza luminii emise în direcţia unei alte stele, şi au ajuns, din nou, transformând energia în corpul material. Dar acest lucru este posibil numai în stele. Acestea si altele nu sunt cunoscute la noi posibilitatea de a vieţii plasmă, aparent, face ţinând seama de un ordin de mărime mai mare decât rudele lor Space - Planete. Am spus de multe ori că stelele de control destinele noastre. Dar cum pot face acest lucru, fiind creaturi lipsit de viaţă? Motivul stele inerente, este motivul misterios cosmice, care se vorbeşte atât de mult în ultima vreme. Pe baza existenţei vieţii stelare, este uşor să interpreteze fenomenul OZN-uri.
Imaginati-va ca un rezident al Soarelui şi doriţi să vizitaţi Pamant. Pentru tine - substanţă cu plasmă, temperatura de planete - frigul de moarte. Prin urmare, shell-ul în care te duci în jos, trebuie să îşi menţină temperatura in interior de o mie de grade, din cauza a ceea ce va straluci natural viu. formă sferică este necesară pentru consumul minim de energie. Sa constatat că activitatea solara afecteaza psihic de oameni. În plus, o astfel de influenţă este larg răspândită. Astfel, toate evenimentele majore din viaţa naţiunilor, cum ar fi razboi, revolutie, modificările în structura politică apar în perioadele de activitate solara maxima. Înseamnă că Soarele este disponibil pentru el înseamnă, interfera cu viata de pe Pamant, trimiterea povestea să-l direcţia necesară. Şi acest lucru este - desigur, pentru că Soarele este maestru al sistemului său de stele Planet, şi deasupra lor are aceeaşi autoritate ca un om deasupra animalelor şi plantelor cultivate.

Dumnezeu
Teoria OIM face o persoana vedere cu totul diferite de lucruri. Pictura lumea devine din ce mai largă. Shire astfel încât chiar şi un astfel de lucru ca Dumnezeu, este o justificare ştiinţifică în cadrul OIM. În scopul de a sublinia măreţia lui Dumnezeu, ne spune că El a creat universul. Dar logica a teoriei a OIM, un om, de asemenea, de natură să creeze universul. Da, că omul nu există, chiar dacă broasca păpădii şi nu numai pot, dar face acest lucru - crearea de mii, milioane de lumi. Bărbaţi, uneori, nici măcar nu ştiu că un cuplu de minute în urmă a dat un start al unui nou univers. Cand o femeie este în creştere burta, limba de teorie a OIM se pare că acest lucru:partea de jos a universului în sine creează altul. Magnitudinea şi complexitatea, universuri sunt diferite. Dar, în crearea lor, întotdeauna un lucru: la crearea de o copie exactă a creatorului.
Cu alte cuvinte, omul care a creat universul, el este. Concluzia se sugerează: Dumnezeu este creatorul unui univers ca al nostru. Doriţi să vedea pe Dumnezeu? Nu, nu am nevoie pentru a dota misiunea spaţială şi zboară spre marginea universului. Este suficient să urmaţi sfaturile înţelepte ale filozofiei orientale, care ne învaţă pentru a vedea pe Dumnezeu în toate lucrurile: o stâncă uriaşă, şi un fir de praf, o floare parfumată şi gunoiul de grajd imputit în flăcări de stele si subsol umed, în vierme şi un elefant, o vacă şi om. Dumnezeu - aici, El străbate întreaga lume şi fiecare particula din el, - spune salvie orientale. Într-adevăr, dacă una din univers, pe care o numim Dumnezeu, a creat alţii ca el însuşi, universul, pe acesta din urmă trebuie să fie, de asemenea, lui Dumnezeu. În alte cuvinte, Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul, ca şi în Sfânta Treime creştină.

În al cărui organism care trăim
Totul e relativ. În special, fenomenul a lui Dumnezeu, are mai multe interpretari.
De exemplu, câinele nu cunoaşte nici Isus, care a fost răstignit pe cruce. Pentru un zeu câine este un om, ea vede în el înţelepciunea supremă şi puterea supremă. Uneori, liderul religios declară el însuşi un zeu, şi urmată de mii de oameni care crede cu tărie în divinitatea lui. Deci, Dumnezeu este considerat a fi o creatură pe picioare

Marţi, 16 ianuarie 2007
Vizualizări: 3896

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
74
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
61
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
81
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
312