Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/travana/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Iarba in casa: sotia a spart peluze verticale.
ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Iarba in casa: sotia a spart peluze verticale.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Semnul "pe gazon nu pentru a merge" pe doi pereţi de teatru la Londra nu este necesară. Motivul este simplu - a alerga prin iarbă în creştere de pe clădirea nu poate fiecare super-erou. Şi peluze kosilschik nu au nevoie de: iarba de şase săptămâni, ea se va usca. În acelaşi timp, verde de viaţă la domiciliu, puteţi vedea modul în care aceasta a apărut acolo.

Faceţi cunoştinţă. Ecroyd Heather (Heather Ackroyd) şi Dan Harvey (Harvey Dan). Atât pentru 47 de ani. Un soţ şi soţie, adus de ani, fiica Adela 9 (Adèle). Dar chiar şi ele - artisti britanici, care de la începutul anilor 1990, experimente cu iarba cea mai comună, făcând din aceasta instalaţiilor efemere la nivel mondial.

Pe strada principală a Surrey Ecroyd şi deţinute de studio Harvey, unde oaspeţii primul lucru frapant perete verde, în întregime acoperită cu iarbă vii. "Suntem o lungă perioadă de timp pentru a decide ce vopsea de culoare acest zid în sala de mese - explică Harvie - astfel încât, în final, le-am adus." Soţia lui zâmbeşte: "Faptul că vom face este de fapt o formă perversă de grădinărit."


Lor pe bază de plante prima lucrare "Other Side" (Other Side) a apărut în sat medieval, situat in muntii din nordul Italiei - artisti plantat seminţe de perete abandonat cocioabă.

De atunci, iarba a devenit un laitmotiv al vieţii lor, şi sunt îmbunătăţite în mod constant în "arta verde".

În 2003, Harvey si Ecroyd decorate cu iarba interioare ale bisericii de la Londra (Dilston Grove). În 2004, au plantat exterior al mausoleului, la cimitirul de la Riga (Life Desen).
iarbăÎn acelaşi timp, expoziţia personală a acestora (verde Caramida, spate verde) a avut loc în Texas: publicul a vazut zidul de "plante" cărămizi, împreună cu un dolar facturile verde.

iarbă Astfel, treptat, artistii au devenit celebre, au câştigat mai multe premii, precum şi găsi ca o modalitate de a folosi fotosinteza pentru a imprima imagini fotografice pe panza "de iarbă şi de a crea portrete fantomatic care dispar în timp.

Autorii spun ca munca lor indică graniţa dintre creştere şi descreştere, demonstrează puterea de viaţă şi de reînnoire. Ei subliniază faptul că toate se întâmplă acest lucru prin intermediul unor materiale naturale, cum ar fi solul, apa, lumina si, de fapt, iarba.

Cu toate acestea, soţii, după cum relatează în presă ", se combină cu ingeniozitate de control şi haotic, creând un temporară de muncă unic, care adesea reflecta şi cercetare, şi de probleme de arhitectură.
iarbă

Şi în practica lor de a transforma obiectele prin umplere germinare Ecroyd verde de viaţă şi Harvey au abordat recent extinse de lucru cel mai tânăr, care a visat de mai mulţi ani. "Am glumit de multe ori despre cum să crească o intreaga cladire", - spune Harvey.

În general - doshutilis: conversaţiile auzit director adjunct din Londra Teatrul Naţional (Teatrul National) Katie Mitchell (Katie Mitchell), care este de 2,5 ani în urmă, numit eroii noştri la un robot telefonic, şi a întrebat dacă au crezut despre otrăvire "de la teatru.

Inutil de spus, că cei doi acceptat bucuros oferta? Proiectul a fost numit FlyTower.

Este de remarcat faptul că Teatrul National din capitala Marii Britanii este format din mai multe teatre. Şi soţia sa angajat caseta concrete de unul dintre ei - Lyttelton Teatru (Lyttelton Teatru).
iarbă


alocate în zona lor - şi fronturile de nord vest - de contabilitate pentru aproximativ 760 de metri patrati, precum şi să-l acopere cu iarba, artiştii în echipa Artsadmin de 22 de oameni au avut de a face murdar şi foarte greu de lucru.
iarbă

Ei au lucrat timp de 10 etaje de schele (înălţimea clădirii aproximativ 30 de metri), pete 2,5 tone de sol de pe beton, creând un strat de 4-5 mm, iar ideeaseminţe de iarbă înfipţi în pământ încă umedă: aproximativ două miliarde de seminţe - 25 saci de 25 kg.
iarbă

"In fiecare dimineata ma trezesc cu un singur gând - doar nu au fost pentru ploaie" - recunoaşte Ecroyd, referindu-se la faptul că furtuna ar putea trimite munca lor meticuloasă direct in Tamisa.
De punere în aplicare a costurilor de aproape 100.000 dolari (sponsorul Bloomberg), şi a devenit teatru verde de pe 10 mai şi va fi atât de până la 17.06.
iarbă

Deşi lucrătorii vor fi periodic adăpate "gazon verticale" de pe acoperişul clădirii, iarba, în cele din urmă, desigur, transforma treptat galben şi mor. Iar cuplul spune că se uită la ele se ofilesc întotdeauna greu. Dar ei au speranţa că publicul nu poate ajuta, dar cred despre încălzirea globală, care Ecroyd numeşte "drama epica desfăşurarea în faţa ochilor noştri."

Încălzirea globală este în prezent, accentul lui Harvey şi Ecroyd. Din 2004, artişti, împreună cu un grup de colegi de mai multe ori a călătorit la Svalbard, pentru a înţelege mai bine ce schimbările climatice şi care sunt consecinţele posibile ale acestora.
iarbă

În legătură cu acest cuplu impresia planuri pentru proiectarea unei turbine eoliene şi de a participa in construirea de locuinte cu zero emisii de dioxid de carbon. Deci lor "Teatrul Green" poate fi considerat un far "pentru toti cei care pasă de mediul înconjurător, mai degrabă decât unele acolo" grădinărit pervertit. "

http://www.membrana.ru


Marţi, 18 decembrie 2007
Vizualizări: 3139

Citiţi de asemenea

O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
41
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
14
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
31
Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
771