Idealurile de frumuseţe

/ Vizionări: 5166

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

femeie În cele din urmă, designeri din lume au acordat o atenţie la femei normale - cu soldurile lor, sânii. La cu oase mari, sănătoase şi dezvoltarea armonioasă!

Psihologii americani au studiat timp de trei interne consecutive,, chineză şi indiană literaturii britanice. Şi pentru a înţelege - ceea ce este forme de femei au fost admirate poeţi, scriitori şi artişti? Deci, - în primul rând s-au talie subţire şi şoldurile largi!

Dovedi că astfel de femei în societate au fost considerate frumoase. Că acestea au fost asociate cu prosperitatea, stare bună de sănătate şi starea aristocratice.

Aşa-numitul unduita, în 2009, în Europa se vor răzbuna. Potrivit cercetătorilor, societatea este obosit de standarde artificiale. Chiar nostru de Stiinta conectat la studiul de această problemă şi susţin că oameni subnutriţi ridicat identifica adesea probleme in zona genitala.

Dar în timp ce designerii Rusă sunt deţinute ferm poziţia că modelul ar trebui să fie subţire, de înaltă şi plat, după toate modelul "de haine de publicitate, nu ei înşişi." Potrivit Rusă Pyshnogrudye frumusete couturier va distrage atenţia de telespectatori. Dar, indiferent de aparenţe, haine de moda vin deseori în Rusia din Occident.

Suntem încrezători că, foarte curând modelul occidental, în standardul nou creat a frumuseţii feminine: creştere de 170, mare pieptos, cu o talie subtire, solduri rotunjite, par lung, senzuale buze pline si ochi expresivi.

Sperăm că, dacă şi pentru cele mai multe Rusă femei indesat sunt create printr-o îmbrăcăminte de modă exclusivă.

Maria Radova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2898&cat=12