ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Imunitatea scăzută: la 30 ca la 45 

 

 

În cazul în care actuala generație va continua să fie inactivă, atunci la cea următoare va crește dependenta de preparate medicale. Cazuri de boală vor fi observate deja la 20 de ani. Prin urmare este nevoie de a aborda aprofundat soluţionarea acestei probleme.

 

Agricultura naturală ca o variantă de soluţionare a problemei

Pentru a asigura generațiilor viitoare un stil de viață sănătos, este necesar de a opri tratarea plantelor cu pesticide, precum și utilizarea hormonilor şi steroizilor la creșterea bovinelor. Semințele modificate genetic ar trebui să fie complet excluse din producţie. Organismul uman necesită o adevărată hrană nemodificată, crudă. În prezent este extrem de important să dezvoltăm această metodă în agricultură.

 

E timpul să dezvăluim secretele

Multe produse sunt promovate ca fiind naturale, dar de fapt ele sunt ticsite cu aditive nocive. De exemplu, pasta de dinți naturală nu poate conține fluor, dar de obicei în ea se găsește aproape întotdeauna laurii sulfat de sodiu care este foarte toxic.

Însă cel mai rău caz este faptul că pe etichetele multor produse, în general, lipseşte orice informație. Prin urmare, e timpul să se pună un marcaj special pe etichetele produselor modificate genetic, ca cumpărătorul să-şi facă o părere exactă despre ele. Astfel corporaţii, cum ar fi "Monsanto" sau „Bayer and Dow”, trebuie să pună oamenii la curent cu experimentele mortal periculoase privind schimbarea genelor semințelor și impactul lui bisfenol A asupra hormonilor umane, respectiv.

 

Extinderea cunoștințelor despre antibiotice şi vaccine
 

În prezent și în viitor oamenii trebuie să se bazeze doar pe ei înșişi la rezolvarea problemelor de alimentație sănătoasă. Antibiotice și vaccine trebuie să fie evitate, deoarece cu timpul ele conduc la efectul opus. În plus, ele distrug bacteriile benefice din intestin ce contribuie la procesul normal de digestie, asimilarea substanţelor nutritive și funcționarea sistemului imunitar. Antibioticele creează o dependență: cu fiecare administrare organismul uman devine mai puţin rezistent la maladii. Consumul alimentelor ce conțin ciano-bacterii (de exemplu, Spirulina) sau fructelor de pădure, cum ar fi Schisandra, va fi mult mai util.

În plus, problema vaccinării obligatorie trebuie să fie ridicată şi discutată în cel mai serios mod, având în vedere că majoritatea medicamentelor conțin substanțele dăunătoare. Oamenii ar trebui să aibă dreptul de a alege, ei ar trebui să știe că există și alte modalități de a rezolva această problemă. De exemplu, ceaiul verde, sau rădăcina plantei ginseng-ul siberian la o administrare îndelungată vor fi mult mai eficiente.

 

Detoxifierea

Pentru a întări imunitatea ar trebui să se acorde o mare atenție la detoxifiere. Plantele medicinale, cum ar fi păpădia, brusture, curcuma, curăţă perfect organismul uman. Cel mai bun mod de a elimina toxine din organism este utilizarea suspensiilor de minerale sau a lutului.

 

 

Sursa: earth-chronicles.ru

 

Luni, 10 iunie 2013
Vizualizări: 2207

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
313
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
479
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
354