ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În bin este ascuns ameninţare!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

A deşeurilor menajere - nu face obiectul mai placuta pentru cercetare. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă germani au studiat-o.

Rezultatele au fost destul de infricosator cum sa dovedit, de gunoi poate provoca astm, febra si probleme ale pielii. Vina pentru acest lucru ca pe ciuperci, care se formează în timpul depozitării deşeurilor. , A spus dr. Harald Morr, pulmonologists, care conduce Fundaţia Germană pentru plămâni.

Specialistul remarcat că, chiar şi cu un simplu ben capac de ridicare a litigiilor zbura instantaneu în jurul şi infecta aerul pe care îl respirăm. Cele mai multe spori persoană respiră în, mai rău ar putea fi consecinţele pentru sănătatea lui.

De obicei, probleme cu probleme respiratorii asociate cu majoritate de voturi, mai degrabă, cu masina de evacuare, decât cu un inofensiv, s-ar părea, moloz, şi practica de utilizare a acestuia. Preocupările privind depozitarea deşeurilor a început să crească aproape la fel de răspândit în practica mondială de sortare a gunoiului.

Complet evita problemele vor greu, dar puteţi minimiza daunele. medicii germani cerut de proprietari multe ori să ia gunoiul şi a pune pe respiratori. Cei care cred că ideea de a îmbrăcat o prostie, este recomandat sa va tineti respiratia lor sau chiar intoarce de la gunoi, golirea găleată.

Dacă oamenii sănătoşi, nu pot să se simtă rău că provoacă inhalarea sporilor, pacienţii, în special chimioterapie sau în curs de reabilitare după transplantul de organe, ar trebui să stea departe de gunoaie.
Între timp, în Rusia de reciclare mult în urma ţărilor dezvoltate, în care producţia a fost mult timp aproape non-deşeurilor şi a deşeurilor menajere se poate transforma cu uşurinţă într-cuiva venit altcineva. Ţara noastră a făcut doar primii paşi pentru a stabili o industrie de reciclare a deşeurilor. Recent, fabrici moderne în acest scop au fost construite în Barnaul şi Novosibirsk, în Siberia a fost deja în curs este formarea pieţei de deşeuri municipale solide. Dar, în principiu, potrivit experţilor, această afacere în dificultate, şi el nu se poate dezvolta fără sprijinul statului puternic. În timp ce fabrica de prelucrare a deşeurilor din punct de vedere juridic, nu va fi diferit de la orice societate comercială, nu poate evolua. Experienţa internaţională demonstrează nevoia pentru subvenţii musoropererabotchikam şi prescripţiilor producătorilor de puternic pentru a contribui la reciclare.
http://anomal.ru/

Luni, 12 ianuarie 2009
Vizualizări: 1989

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
101
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
39
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
69
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
112