ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În cazul în care mama sa imbolnavit …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dacă o mamă care alăptează se îmbolnăveşte, ea primeşte adesea sfatul de a opri alaptarea la momentul bolii. Acesta este adesea susţinut că alăptarea la temperatură înaltă şi nu pot folosi medicamente mamei care alăptează este de asemenea imposibil. Se propune să se decantează, se fierbe laptele, şi numai apoi da copilului său. Aceste declaraţii vin de obicei la oameni care nu sunt versat în alăptează.

Pentru al cita pe newsletter-ul OMS dedicat alimentarea copiilor în primul an de viaţă: "Este uimitor cât de sigur este continuarea alăptării, în ciuda numeroaselor probleme asociate cu sănătăţii materne. Alăptarea este contraindicată numai în cazuri de boală materne severe, de exemplu, în cazuri de insuficienţă cardiacă sau boală renală severă, ficat sau plamani ... "

Ce să fac mamei care alăptează, dacă ea este bolnav?

Totul depinde de ce boala ei şi ce tratament este necesar.
Dacă femeile care alăptează sunt, de obicei, o infecţie virală (ceea ce se numeşte "la rece"), se poate continua sa se hraneasca copilul. Ea şi copilul necesitatea de a continua alaptarea, ca

1. E copilul Mama lui a început să primească anticorpi protectori produse de organismul matern împotriva agentului patogen înainte, ca mama boala mea a început să apară punct de vedere clinic. Întreruperea alimentării privează organismul unui copil au nevoie de sprijin imunitar, va avea de a face cu o invazie a virusului singur. Sansele sunt bolnav copilul, înţărcare în timpul mama boala ei sunt în creştere.

2. Când înţărcare mama mea ar trebui să se decantează pentru cel puţin 6-7 ori pe zi, care, la temperaturi ridicate este foarte dificil. Dacă din cauza lipsei complete de pompare mama ei dezvoltă galactostasia, fundal sa se poate dezvolta mastita, o complicaţie a bolii subiacente. Nimeni nu este scutit de la laptele matern este mai bună decât un copil. Deoarece laptele matern şi febră, nu se întâmplă nimic, nu este cald, nu rânced şi acru, cum este adesea invocat.

3 cele mai de fierbere laptele matern factori protectori. Este distrus.

mama care alapteaza poate reduce temperatura de paracetamol (sau medicamente pe aceasta), aspirina nu ar trebui să fie utilizate. Temperatura este de dorit doar pentru a reduce în cazul în care mama ei poartă rău, deoarece Creşterea temperaturii corpului - este încă o reacţie de apărare a organismului, şi viruşi la temperaturi ridicate mai reproduce.

Infectiile virale nu necesită sau sulfanilamide preparate antibiotice, ele sunt tratate doar simptomatic. Tratamentul simptomatic al infecţiilor virale (fonduri de la raceala, gargara pentru gât, prin inhalare, etc) este compatibil cu alaptarea.

În cazul în care mama mea o boală cauzată de microorganisme patogene (de exemplu, mastita, otită, amigdalită, pneumonie) şi ea a arătat un tratament antibacterian, antibioticele sunt alese care sunt compatibile cu alaptatul. Aceste antibiotice sunt destul de multe (de exemplu, antibiotice, peniciline, cefalosporine multe din a doua generaţie şi în primul rând, multe din macrolide). Absolut contraindicat în timpul alăptării antibiotice afectează creşterea osoasă sau din sângele (de exemplu, tetraciclina, derivaţi de fluoroquinolone, cloramfenicol). Aproape întotdeauna ei pot sa gaseasca un inlocuitor potrivit.

Principala problema s-ar putea întâlni în timpul sau după o cură de tratament antibacterian - o încălcare a microbiocenosis intestinului, numit dysbacteriosis. Problemă în multe cazuri nu necesita tratament special, deoarece în laptele matern conţine factori care contribuie la creşterea microflorei normale şi suprimarea patogene. Temporară încălcarecopilul enie microbiocenosis intestinului alaptat pentru mai puţin periculoase decât trecerea la formula de hrana.

Exista medicamente speciale pentru mântuire "a microflorei intestinale în timpul şi după administrarea de medicamente antibacteriene, care le pot lua şi de mama care alapteaza si copilul.

În cazuri de boli netransmisibile ar trebui să caute întotdeauna pentru selectarea produselor, compatibil cu alaptarea, în majoritatea cazurilor sunt. Nu uitaţi despre posibilitatea de a folosi homeopatia, terapia pe bază de plante.
Există recomandări generale ale mamei OMS prescrierea tratamentului asistenţă medicală: "... terapie mamele care alăptează de droguri ar trebui să fie evitată dacă este posibil Dacă medicamentele sunt afişate, trebuie să selectaţi primul rând, cele care vor avea cel mai mic impact negativ asupra copilului.. Alaptarea femeie ar trebui să ia droguri, de preferinţă în timpul sau imediat după hrană, pentru a evita perioadele de concentraţia maximă în sânge (şi lapte). Dacă există o nevoie urgentă pentru medicină, rău pentru hrănirea copilului care alăptează ar trebui să fie suspendate temporar, în timp ce alăptarea ar trebui să fie menţinute. "

Mama suficient de maturi alăptarea 6-7 în fiecare zi, exprima la piept pentru a menţine o aprovizionare suficientă de lapte. După întoarcerea la mama şi copilul să alăpteze copilul, plictisit recupera rapid suma de care are nevoie. Poate o separare temporar de 2-3 săptămâni, iar în cazuri excepţionale, pentru o luna.

Cum mama pentru a afla dacă medicamentele prescrise este compatibil cu alaptatul sau nu?

Desigur, trebuie să vă informaţi medicul dumneavoastră despre ceea ce va hraniti copilul. Din păcate, există situaţii când medicii insista asupra încetării de hrănire, în orice caz, chiar de numire, de exemplu, este posibil ampicilină. Există o mare droguri de referinţă, care descrie farmacodinamia şi farmacocinetica de droguri şi, adesea, se referă la posibilitatea sau imposibilitatea de a alăptării în cererea de droguri. Aceste ghiduri au dacă nu orice medic, apoi şef al departamentului - este necesar. Acestea sunt, de asemenea, în fiecare farmacie. Înainte de a cumpăra medicamente sau să ceară o adnotare referire la droguri. Sunteti obligat să le furnizeze.


consultant pe care alăptează şi naturale de îngrijire a copilului
Lilia V. Kazakov

Vineri, 15 februarie 2008
Vizualizări: 3310

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
226
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
415
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
296
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421