ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În China au început să vândă aer curat
 

 

În Beijing, un întreprinzător om de afaceri vinde aer proaspăt în sticle standard pentru băuturi.

 

Aerul este furnizat cu "gustul atmosferei", inclusiv "în Vechiul Tibet", ”Taiwan post-industrial” și "Yan'an revoluționar". Potrivit dlui Chen, el vrea să aducă la cunoştinţa guvernului că aerul din China, a devenit atât de poluant că ideea privind sticlele cu aer proaspăt, deja nu mai ţine de fantastică.

Anterior, la începutul acestei luni, a fost înregistrat cel mai înalt nivel al particulelor solide 2.5 în aerul Beijingului și altor orașe din momentul monitorizării datelor, ceea ce este comparabil cu indicii înregistraţi în timpul infamului "smog din Londra".
Informațiile despre acest eveniment au fost transmise de toate posturile de știri, în ciuda controlului complet din partea Guvernului, spitalele au raportat o creștere bruscă a plângerilor de complicaţii respiratorii, iar politicienii au luat măsuri de urgență pentru a reduce nivelul de emisii și au promis să rezolve problemele ulterioare, apărute în legătură cu acest fapt.

De atunci orizontul la Beijing, a rămas în mare parte acoperit de ceaţă, cu o vizibilitate periodică scăzută până la 200 de metri în ultimele zile.
Imaginile făcute de satelitul NASA reprezintă cadre oribile, cu o ceaţă densă care a acoperit văile suprapopulate din nordul Chinei, deja invizibil din spațiu.

 

В Китае стартовали продажи чистого воздуха

 

Dl. Cheng este cunoscut pentru filantropia sa generoasă şi trucurile de publicitate, inclusiv video în care distruge automobilul Mercedes Benz și oferă 5000 de biciclete oamenilor, subliniind importanța circulației fără poluarea aerului.

 

 

Sursa: ecoport.uz

 

Vineri, 22 martie 2013
Vizualizări: 1871

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
26
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
61
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
74
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
155