ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În desculţ incendiu



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Raportarea pe traseul cald

În primul rând, ceea ce se întâmplă ca o excursie ordinar la natura - vom avea staţia de cale ferată, cu rucsaci, care sunt sandwich-uri, ouă fierte, legume, şi sticle termos cu ceai. Acest set standard de marş o distrag de lapte câteva - aproape nimeni nu-l ia cu el în pădure, şi fiecare dintre noi în rândul celor cu el pe ambalaj. Ei bine, produse de patiserie, cu ale noastre, poate mai mult decât de obicei. Invitaţia de participare la ognehozhdenie negociat că fiecare partid ar trebui să ia cu lapte dulce şi ofertele de la foc.

Trenul ne scoate din oraş, şi la o staţie mergem să scape Privokzalny sat şi cap de pădure, recent eliberat de zăpadă şi că, uneori, chiar brut. Am fost un pic - nouă persoane. Opt dintre noi s-au adunat (pentru prima oară în viaţa mea) pentru a trece peste carbuni, nouă - o fata pe nume Galina, ea este Gayatri - promite să ne înveţe. Dar ceea ce se întâmplă este ca un ritual mistic - încă mai arată ca un turslet mici. Similitudinea amplificat atunci când oamenii dispersează să caute lemne de foc pentru un foc de tabara. Am fost strigând şi râzând colecteze ramuri mari şi mici nuiele, încercarea de a găsi copaci morţi, şi a rupt scoarţa căzut trunchiuri vechi - pentru lemn de foc.

Apoi, când ramuri tastat un munte întreg, am început să pună foc. Gayatri a spus că motivul pentru care ar trebui să răspândirea focului, de asemenea, cu sucursala ar trebui să fie pus în sensul acelor de ceasornic şi direcţiei de creştere a acestora. Prin urmare, focul este în curs de pregătire lent - vom vedea stick-ul şi să determine modul în care să crească o sucursală în direcţia de noduri. Apoi bine umplute şi lemn uscat scoarţă de copac un fleac, şi obkladyvaetsya ramuri groase şi, după cum coliba rotund grosime.

Apoi fisuri "colibă" bomboane pune şi cookie-uri, şi ceea ce se întâmplă este similar cu decorarea bradului de Craciun. Asociaţia apare în aproape toate Gayatri, dar nu recomandă să se ciocan comparaţii cap la percepţia a rămas pur din imaginile de obicei. Nu, în general, şi nu de notare. Se pare ca majoritatea celor cap prezent este ocupat de un alt - şi anume, încercând să înţeleagă că au hotărât să să facă. Totusi, temperatura de cărbuni, pentru care suntem de gând să meargă, variind de 600 - 800 grade - vor fi de acord, aceasta este o mulţime şi ridică întrebări cu privire la siguranţa tocuri. Foc - este un risc, şi lightheadedness, el are oroare.

În jurul focului de tabără este prevăzute cerc cu un diametru de câţiva metri. Full Circle, astfel încât, în conformitate cu plumb, pentru a preveni invazia de spirite rele. Apoi, Gayatri, care a reuşit să schimbe într-o îmbrăcăminte shamanistic cu franjuri, şi a luat mâna castron mare de metal galben. Fiecare dintre noi aduce în paharul a adus un pic de lapte. Apoi vasul se îmbarcă pe un cerc si fiecare face o pereche de înghiţit, şi apoi Gayatri stropeşte poiana lapte şi aprins focul.

- De ce esti aici? - Această întrebare este în mod neaşteptat şi capturile ne pe neaşteptate.
Iniţial, toate deformare, şi nimeni nu vrea să înceapă primul. În primul rând, este neclar cum să formuleze această dinamică, şi în al doilea rând, fiecare condus de motive foarte personale, şi să le dezvăluie înainte ca oamenii să nefamiliare nu este uşor. Dar apoi am început treptat să formuleze răspunsuri. Cineva vrea să ajute pe foc pentru a începe o nouă viaţă. Cineva crede în super-om şi vrea să le încercaţi mine. Cineva este în aşteptare pentru vindecare, un pic de inspiraţie, şi cineva - un miracol.

Foc iute acoperă buşteni, şi vom începe de formare. Cei care fac yoga, cateva exercitii par familiare. Acest asanas, unele elemente de pranayama exerciţii de a lucra cu sunet - cum ar fi faptul că publică şaman tambur, şi faptul că organismul produce. Toate acestea sunt menite pentru a se asigura că oamenii deconectat de la ideile traditionale despre ei înşişi, despre realitatea şi a intrat în luminatrans. Şi suntem intrarea în acesta.

Şi când pentru prima dată este traversează cărbuni, chiar la început nu am înţeles ce sa întâmplat. Se pare că creierul în stare de ebrietate nu a avut timp să reacţioneze la impulsurile, şi nu a fost nici o senzaţie. În al doilea, a treia, a cincea oară, au apărut zecea - toc a fost ars, şi arde rău. Ai putea simti caldura intensa, dar mersul pe jos a fost posibil. Ei bine, nu merg, şi a alerga - foc facut sa mutat rapid picioarele ei. Picioare - arde. Senzaţii, în orice caz, este de natură, deşi focul a ars toate tălpi. Aceste sentimente sunt înşelătoare: atunci când ascensoare şi de a începe să ia în considerare o oprire, veţi vedea că totul este în ordine. O pereche sau două blistere de mici acolo, dar în general normale picioare, dar foarte inchis - din cauza cărbunilor. Ne-am plimbat prin el scurt (de fapt aceeaşi cărbuni nevoie de un pic de timp care se pliaza până deosebit de entuziasm pe care le benzii de rulare), dar, probabil, timp într-un disc nu se scurge pe ceas - se părea incredibil ognehozhdenie a durat mult timp.

Dar acest lucru nu a fost cazul. Schimbare majoră a fost o bucurie mare, nebun de la faptul că se presupune că imposibilul este posibil. La ceea ce sa dovedit a depăşi teama. Din faptul că organismul este umplut cu energie de la călcâi la început şi vrei să râzi - şi nimeni nu este împiedicată. Cred ca uneori miracolele arata acest lucru.

Catherine Antropov chaskor.ru




Joi, 21 mai 2009
Vizualizări: 1838

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
68
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
164
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
62
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
112