ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În fata regiunea Chelyabinsk ştie cum să vorbesc cu păsărileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

fată Rare talent a fost descoperit la ani şcolăriţă 7 din regiunea Chelyabinsk. Acesta reproduce cu exactitate atât de păsări "voci, chiar ornitologi nu se poate distinge de privighetoare reale. abilităţi unice fete sunt deja interesate de muzicieni şi phoniatrician specialişti.
Raport Alexei Ivanov.

Pe de sunete păsările zboară melodic instantaneu, şi părea să ia fata pentru ea. După porumbei apar cei ale căror voci acum imită - vrăbii, încă greenhorns, încă speriată. Dar, ascultarea ciripit familiare, sari mai aproape.

În pădure liniştită, un elev de scoala primara Lera Gusakova canta cu toata puterea vocii sale unice. Deci, ca în cazul în care umplut cu un număr de Nightingale.

In oras Yuzhnouralskaya Asha Valeria şi apel - privighetoarea Asha pentru o capacitate neobisnuita de a reproduce sunete de păsări. În plus, Lera face acest lucru nu de fluier, şi, în special strecurat vocal chords lui.

Valeria Gusakova: "Am vrut foarte mult să înveţe să cânte ca o pasăre. Doar. Pronunţa sunete Cred că oricine poate învăţa acest lucru."

Dar, repet după Leroy a tinerilor locale nu pot face acest lucru.

Toata vara isi petrece bunica ei în sat. A publicat-o de la sunete, chiar şi pisica este confuz. Aici, pe natura de Lera şi a învăţat să vorbesc ca o pasăre.

Galina Kozhedub bunica Valerie Gusakova: "Ne-am întors de mesteacan de start, creşte mare, şi în dimineaţa, atunci când ea era mică, ea întotdeauna am trezit foarte devreme pentru mine,. Există într-un copac, pasarile canta, si copii ei."

Valeria Gusakova: "Uneori, veţi vedea o pasăre:. Traducere" Bear văzut? Şi l-am văzut! "Alte răspunsuri," am văzut, am văzut ... "

Şi dacă familia este deja obişnuiţi să abilitatile de fete, primul lucru pe care il cautati zburat în jurul întîmplare ţâţe, vrăbii sau privighetoare.

Kristina Klimovich, mamă Valerie Gusakova: "Noi nu chiar profesor în clasa întâi, atunci când ea a mers la şcoală, nu înţeleg chiar.. Este o" pasăre-nevelichka "solicită Uneori este printre lecţii vor dori să o facă, şi ea începe să ciripit".

O nepoată a iubit triluri bunica sa, chiar de la cure de migrenă.

poze cu ei sunt acum - pe prima pagină a ziarelor locale. Pentru solo fată-pasăre a cucerit deja publicul şi în nativ Ashe lui, şi Ufa. Şi acum vrea să înregistreze propriile CD-ul. Si, se pare, împreună cu privighetoarea, ea părea să cânt un cântec minunat.
var so = new SWFObject('http://vpomestie.ru/online-.swf','mpl','590','455','9'); so.addParam('allowscriptaccess','always'); so.addParam('wmode','transparent'); so.addParam('allowfullscreen','true'); so.addParam('flashvars','author=Впоместье.ру:&file=http://www-download.1tv.ru/Video/2009_08/0808091007.flv&description=В Челябинской области девочка умеет разговаривать с птицами&bufferlength=5&autostart=false&plugins=dplaylists-1&dplaylists.dxmlpaths=http://vpomestie.ru/choice.xml,http://vpomestie.ru/latest.xml&dplaylists.dposition=bottom&dplaylists.dskin=http://vpomestie.ru/DPlaylistsSample.swf&dplaylists.dtarget=_self&skin=http://vpomestie.ru/video-online.swf&link=http://vpomestie.ru&backcolor=003300&frontcolor=FFFFFF&lightcolor=FFFFFF&screencolor=003300&controlbar=over'); so.write('player');

vpomestie.ru

Duminică, 25 octombrie 2009
Vizualizări: 3270

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
62
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
152
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
59
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
101