ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În ştiinţă revizui radical noţiunile de SoareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Înscrisă pe o revizuire completă a caracteristicilor fundamentale ale Soarelui. Manual de imagine de stabilitate al Soarelui a fost găsit "prostie acută."

În aşteptarea lansării observatoare nou spatiu SDO (Solar Dynamics Observatory) NASA a emis un comunicat de presă în care Soarele este acum menţionat, ca o stea nu este normal, dar variabilă.

Observatorul SDO în sine este tocmai pentru a explora variabilitatea a Soarelui.

Nu este vorba doar despre descrierea metaforică, în principiu, cu mult timp cunoscut pentru luminozitate efemeritate de Soare - în viitorul previzibil, acesta este în continuă scădere.

În acest caz este vorba de o revizuire completă a uneia dintre dispoziţiile fundamentale ale imaginii actuale a lumii, să fie capabilă să explice comportamentul pe studiat stele aparent.

Mai recent, o imagine manual de stabilitate radiatiei solare în timp se numeşte o retorică oximoronul greşeală clasa - incongruente combinaţia sau în traducere literală din limba greacă - "acută prostiei."

Această revizuire ar duce în mod inevitabil la o profundă transformare de viziune asupra lumii noastre.

În primul rând, dureros de conştienţi de cultura nativă a problemei moderne de vulnerabilitate a Pământului, pentru impactul spaţiul va dobândi o nouă dimensiune.

Ameninţările actuale nu vor doar asteroizi si nu numai mitice stele Nemesis, dar instabilitatea de soare ca atare.

Desigur, orice ameninţare la adresa oricui - o ameninţare pentru oricine - pâine de zi cu zi a acestora. Deja a declarat într-o presă de presă al NASA vulnerabilitate a activităţii solare de navigaţie, meteorologice, de comunicaţii şi servicii financiare, mai ales pentru cineva poate deveni o ispită, şi sursele de situaţii de forţă majoră în societatea noastră - de vârstă.

Pe de altă parte, stelele variabile în conştiinţa de masă sunt cele care sunt în mod regulat sau neregulat, dar a revenit la fosta ei de stat.

Recunoaşterea stele variabile soare, permiţând astfel blur aspect de importanţă fundamentală pentru omenire: reversibile sau nu procesele observate sunt susţinute în scădere luminozitatea totală de Soare?

În timp ce această problemă ca problema de natura soare, la toate, departe de a fi rezolvate. Nu este clar în ce măsură ipotezele de soare poate preveni altul. decât perioada de 11 de ani, variabilitatea a Soarelui.

amplitudinea neclare de fluctuaţii posibile în activitatea solara. Există natura incertitudine a impactului acestora asupra lui biosferei Pământului, şi, în general - natura acestui impact.

Nu este clar dacă însoţită de o variabilă "a Soarelui de către orice extremă a proceselor de putere cu dinamica explozive.

Nu este clar dacă se poate anticipa în mod fiabil luminile de activitate.

Nu este clar, în sfârşit, cum soarele poate menţine chestii misto sale.

Sursă

Luni, 08 martie 2010
Vizualizări: 1844

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
271
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
367
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
301
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
371