Încălzirea globală se transformă într-insecte monstru insaţiabil

/ Vizionări: 4072

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta americani de la Universitatea din Pennsylvania, a concluzionat că încălzirea climei globale va insecte erbivore mai vorace. Scrie NEWSru.com, potrivit oamenilor de stiinta, au descoperit în cele din urmă fenomen poate avea un impact semnificativ asupra întregului ecosistem. principala ameninţare ei văd că insecte vorace ameninţă să lipsească mijloacele de subzistenţă ale altor animale şi chiar omul.

predictiile lui, oamenii de stiinta, bazate pe studiul fosilizate plantele de vârstă 55,8 de milioane de ani, aparţinând acestei perioade de istoria Pamantului atunci când încălzirea maximă.

Apoi, într-o atmosferă a crescut semnificativ sumele de hidrocarburi, care, conform oamenilor de ştiinţă, are multe în comun cu consecinţele activităţilor umane de astăzi. După trecerea în revistă aproximativ cinci mii de fosile, cercetatorii au remarcat o creştere a numărului de organisme dăunătoare plantelor de câmp în momentul încălzirii climatice vârf.

Concluzia că nivelul de temperatură de pe planetă afectează voracitate de insecte este de asemenea confirmată în realităţile de azi. Plante în pădurile tropicale, amintesc de oameni de ştiinţă, tot mai afectate de insecte decât în latitudinile nordice.

Experţii găsi o explicaţie a acestui fenomen în procesele chimice. Cu dioxid de carbon în creştere în atmosferă de procesul de fotosinteza din plante este mai rapid şi mai intensiv. Ca rezultat, ele produc proteine mai puţin, care servesc ca hrană, insecte, astfel faunei sălbatice ar trebui să mănânce mai multe plante pentru a mânca.

http://www.from-ua.com