Încărcător «solar» Electree +

/ Vizionări: 2852

 

 

EnerPlex — cea mai subţire „servietă” solară de încărcare pentru iPhone
EnerPlex — cea mai subţire „servietă” solară de încărcare pentru iPhone

Tehnologiile moderne tot mai des se inspiră de la natură, imitând formele ei perfecte. Proiectul unui încărcător solar Electree + - a fost dezvoltat de Vivienne Muller și seamănă cu un bonsai - o copie miniaturală a unui copac, transmite inhabitat.com. Acest dispozitiv poate încărca telefonul mobil pe masa de lucru. Gadget-ul acumulează energia solară cu ajutorul a 27 mini-panouri, situate pe "ramurile" lui. The Electree + a fost proiectat în Statele Unite de compania Kickstarter, costul acestui dispozitiv constituie 199 $.

 

" Bonsai-ul solar " are în înălţime 16 inci (aproximativ 40,6 cm) şi se poate încadra oriunde aveți nevoie să decoraţi interiorul. The Electree+ poate fi de diferite culori, la alegere. Ceva mijlociu între aparatul electric și grădina zen, Electree + - este un mod elegant de a obține energie pentru telefonul mobil sau tabletă. Gadgetul este echipat cu două porturi USB (1A l și 2A), de asemenea, este disponibilă opțiunea de taxare fără fir Qi, care vă permite să încărcați telefonul, punându-l la poalele Electree +. Patru ore în lumina zilei lângă copacul solar sunt suficiente de a acumula energie pentru încărcarea unui mobil mijlociu complet descărcat. Energia colectată de celule solare din siliciu este stocată într-un acumulator încorporat de o capacitate de 14.000 mAh, această cantitate este de ajuns pentru nouă încărcări ale iPhone, șapte - Galaxy S3 sau două - iPad, fără nici-un impact suplimentar al luminii asupra acumulatorului.

 

 

Sursa: energy-fresh.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137