ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Influenţa de pictură pe oameniAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În altă zi în oraşul Cheboksary au fost anunţate rezultatele intermediare ale unui experiment neobişnuit, care durează de patru ani. Acţiunea se numeşte "culturii corporatiste". Unele companii implicate în ea, organizează expoziţia de reproduceri după picturi celebre. Ţesăturile sunt postate în săli de mese, holuri, sali - locuri unde concentraţiile mari de lucrători. Expozitia se pregăteşte centrul expoziţional locale "Raduga".

Rezultatele depasit toate asteptarile. crescut în mod substanţial productivitatea, muncitorii au fost gata şi mai liniştite. În momentul de faţă, într-un experiment care implică 23 de organizaţii din or, şi de întreprindere conecta Samara, Saratov şi Ulianovsk.

- Dacă înainte am avut de a convinge pe oameni cu privire la eficacitatea proiectului, dar acum ne-au abordare, solicitând să organizeze o expoziţie - spune Nina Smirnova, director al Centrului de Expozitii Rainbow.

- Patru ani în urmă, fabrica a fost pustietate. Apoi am condus compania, iar problema a fost - să-l scoată din criză. Ei au cautat noi modalităţi de a motiva oamenii - spune Fedor striutsky, fostul director al fabricii Cheboksary "Electron. - Bani, perspectivele de carieră - totul e adevarat, dar nu funcţionează întotdeauna. Apoi a venit ideea de a organiza o expozitie de arta la uzina.

Pentru acest risc la început au fost sceptici. Mai întâi de toate, îndoieli cu privire la expertul de care atîrna reproduceri după picturi celebre: nu lucrătorii de îngrijire nu apreciaza, sau tăiate până poze cu fundurile lor se va stinge. Dar nimeni nu este stricată.

- Dimpotrivă: în vestiar, în cazul în care atîrna imagine, oamenii au lăsat de fumat! Acestea toate au devenit diferite. Dar cel mai important - productivitatea a crescut de două ori! - Admira Theodore striutsky.

Lucrătorii fericit să trecem cu vederea peisajului şi scene de luptă ale artiştilor interne - Shishkin, Surikov, Levitan, Aivazovsky, Roerich ... În termen de zidurile administraţiei oraşului un mare succes sa bucurat de impresionişti - Monet, Van Gogh, Renoir ... Expoziţia durează, de obicei, patru luni, după care compania "schimb" de spectacole.

- O, pe de o societate în momentul în care pictura a fost eliminat, lucrătorilor a mers imediat la director, a întrebat: în cazul în care imaginile, le-a reveni la noi - râs Nina Smirnova. - La o altă uzină, reproduceri plasate în coridorul de lângă biroul managerului. Deci, oamenii de acolo sunt marcate cu "liniştitoare" efectul de artă: uita-te la peisaj şi mergeţi la directorul nu este atât de înfricoşător.

Efectuat în rândul angajaţilor din întreprinderile participante sondaj a fost mulţumit şi surprins:
- Imaginaţi-vă 80% din respondenţi au spus că inimile lor s-au schimbat lucrurile. Ei au devenit mai calm şi echilibrat. 93% au declarat ca simt ca sprijin emoţional de la picturi. Ei bine, mai mult de jumătate au afirmat că au apărut artişti preferate - spune Nina Smirnova. - Rating de "favorit", au fost predominant artisti interne. Mai ales a plăcut de lucru Shishkin, Levitan şi Aivazovsky.

Autor: Elena Kulchenko
bazează pe anunţul a ziarului "Trud"
http://skazka.nsk.ru

Vineri, 21 decembrie 2007
Vizualizări: 3584

Citiţi de asemenea

Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
191
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
267
Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1195
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
458