ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

iniţiative verde în industria hotelierăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Aceasta a fost mult timp angajat şi numai hotelurile aflate în construcţie folosesc tot mai mult tot felul de tehnologii verzi. Şi, desigur, nu este doar o nebunie. Deseori aduce beneficii economice tangibile. În plus, aceste iniţiative de mediu se aplică nu numai la hotelurile scumpe din lume, dar şi asupra hotelurilor din Moldova , Rusia şi alte ţări CSI.

Una dintre zonele cele mai dezvoltate - reducerea costurilor de energie electrică. şi mai multe hoteluri folosesc acum becuri cu LED-uri, care desi mai scumpe, dar consuma de 3-4 ori mai puţină electricitate. Viaţa la LED-ul prea mare.

Pentru a consuma mai puţină electricitate din utilitate pentru a crea un mini-centrala. În regiunile cu un vânt bun nivel, multe hoteluri sunt din ce în ce echipate cu turbine. Rar folosite alte surse de energie alternative. Mai multe hoteluri în generatoarele de utilizare Astrakhan pe biodiesel. În cartea "Gaia Napa Valley" pentru iluminatul Căldura tehnologiile utilizate.

Hotels in Moldova Continuând tema neobhozhimo energie menţionează utilizarea tot mai mare de autoturisme cu motoare alternative. Deci, tot mai mult, pentru a merge la un hotel utilizată de către vehiculele electrice, precum şi taxiuri şi maşini de marfă ispozuyutsya cu motoare hibride. De exemplu, California, Ambrozie Hotelul pune la dispozitia clientilor limuzine cu privire la motoarele hibride.

Nu a fost o problemă urgentă de prelucrarea şi utilizarea de gunoi şi deşeuri. Mai mult şi mai mult tehnologia este introdusă colectarea separată a gunoiului şi să continue să caute reciclare. Unele hoteluri au reuşit să trimită deşeurilor organice pentru a produce compost.

chimice de uz casnic - este un domeniu care este de asemenea prost trebuie actualizată. Fiind introdus mai multe şi mai sigure mijloace de spălare. O serie de hoteluri din bai sunt cererile clienţilor politicos să arunce într-un coş sunt prosoape, care trebuie să fie spălate, astfel încât să nu se spală din nou munte de prosoape curate. Deoarece scara de ospitalitate enormă cantitate de substanţe nocive emise în atmosferă atunci când este absolut curat de spălat lenjerie de pat şi prosoape.

o atenţie sporită este acordată mediu prietenos materiale de constructii de utilizare, atunci când construirea şi repararea noi hoteluri vechi. În Statele Unite este o organizaţie de Statele Unite Green Building Council (USGBC), care certifică hotel "verde" şi desemna firmamentului. motiv, cele mai comune de estimare - de bronz. Cea mai mare atenţie este acordată experţi americani storitelnyh materiale toxice care alcătuiesc constructii si formarea spaţiului interior.

Directii hotel "verde" foarte mult. Este foarte important, de exemplu, este înţelept să folosiţi apă a reglementa procesele de incalzire-racire în incinta, reducerea consumului de ambalaje din plastic .... De exemplu, deja menţionate la American Hotel Gaia Napa Valley a stabilit utilizarea aşa-numitele "gri" de apă (scurgerile de la dusuri si chiuvete), care este trecut printr-un filtru mic este folosit pentru a umple iaz şi adăparea de vegetaţie de pe site-ul mare.

iniţiative de mediu, de asemenea, adus venituri prin îmbunătăţirea imaginii de hotel. Hoteluri web site-uri online pe internet, precum şi la site-ul forma sa o secţiune de "mediu - exigent" comentarii care descriu realizările lorîn grija mediului şi a sănătăţii individuale. Hotelul de afaceri este obligat să devină mai ecologice ca o dorinţă de a reduce costurile acestora, precum şi într-un efort de a atrage mai multi vizitatori - pentru că oamenii sunt mai atenti la problemele de mediu.

Sursă

Luni, 11 ianuarie 2010
Vizualizări: 1728

Citiţi de asemenea

Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
48
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
95
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
135
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
244