ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

înşelăciune genetice — un instrument de control asupra lumiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nu cu mult timp în urmă sa întâmplat să comunice cu un fermier canadian în vârstă. El a spus cu amărăciune că nu a existat nici o libertate pentru funcţionarea eficientă proprietarul-tare nu miros si aproape. Dar nu numai că ereditară dependent de muncă agricultor aflate în dificultate. Sufletul său a stârnit la adâncimi de care (am citat aproape cuvânt cu cuvânt) că este acum complet, complet dependentă de anumitor societăţi controlate de oameni care niciodată în viaţa lui pe pământ nu este de lucru. În uimirea mea problema a ceea ce a fost implicat, el a răspuns după cum urmează.

Aproximativ 15 de ani în urmă, mieros, mituirea autorităţilor, de presiune, prin intermediul băncilor (aproape toţi agricultorii sunt controlate de către băncile emitente de credit sa), toate de neimaginat moduri imaginabile şi forţat agricultori să îşi cultive plante modificate genetic, inclusiv grâul. O caracteristică specială a acestor plante este faptul că anul viitor, seminţele lor nu vor germina. Şi agricultorii trebuie să aplicaţi din nou la producătorii de organisme modificate genetic pentru semenami.No noi nu este important în acest sens - fermieri obligă să planteze numai seminţe modificate genetic, şi instrumente pentru a face acest lucru - în masă.

Al doilea - aproape complet distrus Seminţele Fondul din Canada, şi anume stocurilor "normale", nu de porumb modificat genetic, care a tinut agricultori pentru recolta următoare. Special angajat oameni uitam agricultorilor în orice caz, nu semăna cereale pentru recoltele viitoare. El ar trebui să achiziţioneze numai monopoliştilor. În caz de refuz care îşi începe o problemă foarte gravă - "Stand" cu vânzările, refuzul de a vinde mijloacele de protectie chimice de plante care se află în mâinile celor aceleaşi corporaţii, probleme cu maşini agricole, credite şi aşa mai departe. Această presiune este foarte puternic şi breaketh chiar şi cele mai incapatanat. Conform legilor bancare zdrobit Canada lobby aceste probleme sunt responsabilitatea corporaţii şi de stat nu are dreptul să se amestece în ele. Este o capcană din care nu există nici o ieşire.

"Dacă o societate decide să distrugă România, anul viitor nu va stocurilor de cereale pentru semănat, pe care numai către societate şi acesta este sfârşitul - pentru că, chiar dacă cineva din întâmplare şi a găsit o mână de cereale, acest lucru nu este ceea ce ţara - provincia nu va salva . Corporation a produs specific doar un grăunte, care nu germina ", - a explicat fermierul.

El a recunoscut că el însuşi a fost nevoit să-şi prezinte "noi reguli", deşi conştienţi că aceasta este o, absolut robie completă şi capcane capacul asupra ţărănimii (agricultori) poate fi criticat închide în orice moment. Aceasta înseamnă că se închide capacul şi capcane peste întreaga ţară, a renunţat la utilizarea de "normale" de grâu în favoarea modificate genetic. Desigur, această ţară este puţin probabil să fie Canada sau America de mai mult, dar Rusia - cu uşurinţă. Aşa cum vom vedea, pentru a pune pe deplin ţara sub control, nu este necesar să se înconjoară inelul ei de baze militare pentru a-ţintă rachete nucleare la ea, şi aşa mai departe. O mai sofisticate şi mai eficiente moduri de departe. Mai mult decât atât, nici măcar teoretic societatea holding o sabie a lui Damocles peste orice ţară din lume. Cum să nu le pierd, doar unul - nu începe jocul.

şi alimentele modificate genetic Biotehnologie s-au angajat în multe companii, dar la un moment dat, de aproximativ 15 ani în urmă, ca o priză de tutun a crescut cu o companie necunoscut cu resurse financiare imense. Ei doar au cumparat sau distruse, practic, toţi concurenţii. Doar zece companii din lume de control mai mult de 40% din producţia totală de porumb modificate genetic, care, treptat, devine dominantă în lume. Şi interesant, cele mai multe dintre aceste firme aparţin aceleaşi persoane care sunt doar figuri de anumite financiar-industrialegrupuri nnyh. Cel mai mare şi ei - bine cunoscut în lume şi în Rusia, compania "Monsanto".

Ca director executiv al companiei Monsanto, Bob Shapiro, care cunosc oamenii numesc un director "foarte suspect" (că este suspect, este clar): "Este foarte uşor de a face bani pe nevoile fundamentale ale omului - alimente, îmbrăcăminte, adăpost." Literal: "Este cu adevărat uşor să faci o mare parte din bani se ocupă cu nevoi foarte primare: hrană, adăpost, îmbrăcăminte."

Bob Shapiro - una dintre figurile importante din lobby "infertilitate tehnologie (trunchiere de multiplicare)» («Terminator Tehnologie»), adică producerea şi plantarea culturilor steril. Monsanto - o companie foarte influent în spatele ei clanuri ale lumii financiar-industriale, capitala cea mai mare banca şi cluburi private din întreaga lume. Monsanto este axat în principal pe controlul asupra pieţelor din a doua şi lumea a treia. Şi Rusia, după cum ştim, în cel mai bun, face parte din lumea a doua. Agricultorii nu au altă alegere decât să recurgă la Monsanto. Aceasta este asemănătoare pentru a preda la medicament. Dar mai important este nevoia de a monitoriza politica naţiunilor. Este angajat în cadrul OMC.

Oamenii ştiau ce se întâmplă, pentru a ridica de alarmă, însă vocile lor sunt greu de auzit un zgomot de informare în special ridicate. Tematica de securitate alimentară şi în picioare în spatele ei clan - aproape tabu în mass-media, site-uri guvernamentale, jurnale academice şi aşa mai departe. În cazul în care, prin unele miracol putea să spună ceva, cel puţin, a apărut imediat manipulatoare mulţime şi angajat windbags care sunt profesional tema zabaltyvayut de minciuni şi absurdităţi. Interes special profanat şi satiră. Face nimic pentru a evita o dezbatere cu privire la activităţile unor grupuri financiare şi clanuri, şi, dacă este necesar, a jucat "anti-semit" carte, deoarece cifrele cheie în companiile care produc organisme modificate genetic, sunt oameni de naţionalitate evreiască.

Asta e ceea ce spun ei, cei care profesional sunt angajate în problema "înşelătorie genetice": "utilizarea de culturi modificate genetic ameninţă mijloacele de subzistenţă ale fermelor care nu sunt doar în sud, dar, de asemenea, în partea de nord. Industriaşi încearcă să interzică agricultorilor să folosească ca recolta de seminţe de cereale de anul trecut. Astfel, agricultorii sunt lipsiţi de drepturile de care se bucurau de sute de ani. " [1] Aceasta este confirmată şi de agricultorii înşişi, ca raportate de mai multe surse [1,2]:

"Companii precum Monsanto încearcă să înăsprească controlul" lor "seminţe printr-o interdicţie directă a agricultorilor de a salva de seminţe de plantare în general, chiar şi pentru uz propriu (nu şi pentru vânzările Ca.. Autorului)." Companiile care se specializează în Inginerie genetică şi aliaţii săi se mişcă repede pentru a nega agricultorilor posibilitatea de a folosi seminte naturale. În viitor, aceste companii sunt de natură să-şi folosească influenţa lor politice şi economice pentru a atinge acest obiectiv. "

Am putea adăuga că, practic, în orice moment, orice ţară care se încadrează în dependenţă de corporatii precum Monsanto pot fi aranjate într-o foamete de om, atât la nivel local şi global, cu o varietate de scopuri - "ajustări" în populaţie, în funcţie de ideile lui Malthus , presiuni politice asupra conducerii, "genocid soft" naţiuni indisciplinaţi şi aşa mai departe. Controlul asupra acestor culturi industriale, de bumbac şi culturi de ulei va duce la faptul că, la momentul decisiv de stat nu va propulsie, combustibili solizi şi aşa mai departe.

Ar trebui remarcat faptul că în ultimii 15 ani a făcut mari eforturi pentru eliminarea stocului de seminţe genetice pentru Rusia, în special cum ar fi celebrul Vavilov Fondul să închidă uşa la renaşterea teoretic posibil de Rusia. În acest moment pentru totdeauna.

Obiectivul este cel mai atent mascateXia că scopul principal al "Revoluţia verde" este de eliminare a concurenţilor, care îndrăznesc să fie independent. Pentru acest curs sunt toate mijloacele, de exemplu în Scoţia, un grup de judecătorii şi avocaţii au fost distrus complet agricultorii care au îndrăznit să plantezi un "normale" cartofi de sămânţă. Agricultorii au nici o alegere, pur şi simplu modul de utilizare a morţii "verde" - plante sterile. Aceste seminţe "," societăţi reprezintă o ameninţare mortală pentru agricultorii care îndrăznesc să semene "seminţe de viaţă", ei vor face totul pentru a trăi culturi au dispărut pentru totdeauna.

În acest sens, devine clar că valul de informaţii despre pericolul sau siguranţa alimentelor modificate genetic, crescute în Rusia şi în întreaga lume, plătite la un nivel de top. Foarte cauză că oamenii bagat intr-o dilema falsa: "utilitatea sau nociv pentru sănătatea de produse alimentare modificate genetic este operaţiune specială pentru a oferi acoperire pentru scopul real al organizatorilor acestei acţiuni cu adevărat monstruos - control deplin asupra securităţii alimentare din multe ţări, inclusiv Rusia.

Când vine vorba de oameni, care nu este aşa de simplu în această campanie, apoi au bagat un manechin două care arata ca "explica", dar este doar următoarea linie de apărare, în urma unui obiectiv false. Oamenii spun că unii Corporation "vreau doar pentru a face profituri enorme, asa ca grabiti si" progres ". Ei spun că oamenii de afaceri să ia, mereu vrei sa faci bani. Cu toate acestea, situaţia este mult mai rău. Da, desigur, monopolul va primi o uimitoare super-profit, deoarece acestea vor controla complet toate etapele producţiei de alimente şi consumul - din seminţe de semănat, de control de teren (prin intermediul băncilor şi a sistemului de credit pentru agricultori), un gaj a mijloacelor de producţie. Dar, repet încă o dată că esenţa revoluţiei biotehnologiei în curs de desfăşurare - nu în acest, nu în bani, dar la putere. putere va - va si bani. Mai mare de putere - cu atât mai mare va fi bani. Şi dependenţa absolută pentru toate celelalte. Pentru prima dată în istoria fermierul va pierde posibilitatea de nu atât de mult pentru a vinde produsul dvs., si chiar semeni.

În ceea ce priveşte problema "utilitatea sau nociv pentru sănătatea umană, produse alimentare modificate", trebuie să spunem că toate sunt menite să exterminare de sex masculin cromozomului Y, la dispoziţia populaţiei masculine întreaga planetă. În acest context, utilizarea acestor produse face pe oameni pasivă, în imposibilitatea de a nici o rezistenţă, şi cel mai important, duce la infertilitate sau o degenerare a puilor. Cei mai multi bebelusi se nasc cu un volum mic creier şi alte defecte fizice. Deoarece mass-media ştie că, de exemplu, la Kiev, în ultimul deceniu, unul din cinci sugari au suferit astfel de defecte la naştere.

Astfel, înşelăciune genetice - nu este doar un mijloc de generare a super-profit, precum si un instrument de control asupra lumii, dar, de asemenea, un instrument care vizează degenerare a umanităţii.

Krasnov AP internet împotriva televiziune.
http://www.sotvorenie.org/stati.html


Vineri, 27 iunie 2008
Vizualizări: 2065

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
143
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
145
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
357
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
169