Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/news_green_internet/internet-green.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Internet devine mai economică pentru 1000 de ori
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Internet devine mai economică pentru 1000 de oriAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cum acest caracatiţă electronică a cărei mărime sa dublat în fiecare an, va consuma mai puţină energie? Cine va fi în măsură pentru a stopa acest monstru, a cărui gestionare a fost mult timp dovedit de sub control centralizat? Răspunsul este simplu - cooperarea voluntară dintre cei mai mari jucători în domeniul comunicaţiilor. Aţi observat, noi folosim tot mai mult cuvântul "cooperativă", o parte din lumea noastră civilizată a fost deja dat seama că viitorul pentru eforturi comune pentru a atinge scopurile umane.

Societate recent Bell Labs a lansat o iniţiativă de a uni cele mai mari corporatii lume pentru a optimiza lumea internetului în aşa fel încât de a face tehnologia de comunicare în 1000 de ori mai "verde" (o mai economice şi mai eficient) până în 2015.

Bell Labs este laboratorul de cercetare de telecomunicaţii gigantul Alcatel-Lucent. Într-o încercare de a face Internetul mai eficient, s-au alăturat forţelor de mai mult de 15 de conducere alti jucatori din industrie şi industria de ştiinţă, inclusiv AT & T, Mobile China, Samsung avansata Institutul de Tehnologie şi Cercetare al MIT de laborator pentru Electronice. "Green Tech» - Numele viitoare a consorţiului.

Câtă energie este consumată de Internet şi alte reţele de comunicaţii de a emite să acorde o atenţie la "Telecom afaceri" rechin? telecomunicaţiilor globale sunt responsabile pentru emisiile ca producătoare de 50 milioane masini, echivalent cu emisiile în atmosferă 300 milioane de tone de carbon pe an.

Consorţiu noi, împreună cu toţi cei care se alăture proiectului în viitor, se aşteaptă să reducă emisiile anuale pentru care Internet până în 2015 este de mai multe ori mai puţin decât de zi cu zi a emisiilor de curent!

Modalitati de a pune în aplicare "verde" revoluţia comunicaţiilor destul de unic.

Deschise de inovare şi deschidere totală de proprietate intelectuală.

Bell Labs invită toţi membrii consorţiului de a utiliza deschide inovare ", adică, în loc de cooperare şi concurenţă folosind un câmp comun pentru studii deschise, ale cărui rezultate vor fi disponibile pentru toţi participanţii. Astfel, de proprietate intelectuală produse în procesul de lucru comună a membrilor consorţiului, nu vor face parte o companie separata, dreptul de a nu fi bucurat de către toţi participanţii la proiect. Acest lucru va simplifica foarte mult şi a accelera dezvoltarea şi implementarea de noi sisteme şi standarde. Asta este, de cooperare, în care câştigă toată lumea.

Aşa cum vom vedea, cooperarea îşi arată roadele, nu numai la nivel local, aşa cum am văzut în insulele Samsø în Danemarca, din surse regenerabile de energie sistem autonom este complet construit de cooperare rezidenţilor locali. Combinând un consorţiu de companii internaţionale majore, de asemenea, posibil, şi poate da un efect foarte puternic pozitivă a întregii omeniri.

Istoria inovaţii radicale de la Bell Labs.

Laboratoarele Bell au avut deja o experienţă cu cât mai mult upgrade major în 1951. În timp ce membrii revoluţiei comunicare anterioare nu pot deveni parte la proiect, noi încă speranţă pentru reuşita acestui plan măreţ. Rezultatul actualizarea precedentă a fost introducerea pe butonul ton de telefon şi o împinge-90 este un telefon alte funcţii care sunt frecvent utilizate până în prezent, inclusiv de identificare a apelantului, mesagerie vocală şi telefonul mobil. Ce este deosebit de remarcat că fiecare o invenţie a proiectului în 1951, mai devreme sau mai târziu au fost introduse.

Transformare a sistemului.

Deoarece sistemul de comunicare moderne a fost construit fără a ţine seama de frugalitate, şi a fost optimizat pentru performante si usurinta de operaţiuni, rămâne potenţial uriaş pentru îmbunătăţirea eficienţei în ceea ce priveşte consumul de energie. La urma urmei, pentru o persoană chiar uşor versat în domeniul tehnologiei informaţiei, este evident că foarte des computerul şi echipamentul de comunicare, doar lumina si caldura la capacitate maxima, nu produc nimic de aşteptare pentru următoarea interogare, cum felinarele o zi insorita de vara.

Conform studiilor ONU, de telecomunicaţii este cota mai mare de responsabilitate pentru emisiile, precum şi punerea în aplicare a unui proiect ambiţios Green Touch va reduce aceste emisii cu 15% până în 2020.

Iar pentru partea noastră vă recomandăm din nou selectaţi electronice şi echipamentul de comunicare a acorda o atenţie la prezenţa unor tehnologii de economisire a energiei. Si cel mai important, folosiţi-le! De exemplu, multi dintre voi în apartament are un punct de acces WiFi, care este utilizat doar de către dumneavoastră în apartamentul tău. În mod implicit, acest transmiţător este configurat pentru 100% din antena radiaţii, în timp ce lucrează în cadrul apartament lipsită de 25%, el a încercat. De asemenea, semnificativ, desigur, de economisire a energiei, reducând puterea de a emiţătorului reduce zgomotul şi radiaţiile nocive în apartamentul dumneavoastră. După cum puteţi vedea, tehnologia veche, dar potenţialul de economii poate fi găsit întotdeauna.

Marţi, 02 februarie 2010
Vizualizări: 1568

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
32
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
38
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
39
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
123