ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Inventat lumina columbian de mediuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Conceptul şi dispozitive de prototip, care oferă cetăţenilor posibilitatea de pe strada a evalua rapid starea de ecosistem, a creat un columbian Hernando Barragan (Hernando Barragán), împreună cu colegii şi studenţii de la Universitatea din Anzi (Universidad de Los Andes).


În timp ce inaltime de constructie "semafor" nu arata la fel umed - este greu de înţeles nimic. Dar răul şi începutul nenorocire (foto Universidad de Los Andes).


"Când vorbim despre temperatura de 25 grade Celsius, fiecare dintre noi are o idee ce vrei să spui vine. Dar atunci când, de exemplu, nivelul de 2,1 milioane de particule pe de CO2, puţini înţeleg ce înseamnă - explică Barragan . - Acelaşi lucru se întâmplă cu fenomene, cum ar fi umiditatea, presiunea aerului şi aşa mai departe, nu putem pur percepe fenomene. şi face pe oameni conştienţi de acestea, ele trebuie să fie familiarizat cu ei. Noi trebuie să înceapă să se gândească la sistemele de informaţii, de vizualizare a datelor, care să promoveze înţelegerea reciprocă şi difuzarea cunoştinţelor. "

"Trafic de lumină" a primit numele semáforo ambientala. Potrivit dezvoltatorilor sale, dacă în loc de numere şi simboluri obscure (sau împreună cu), oamenii vor vedea familiar "roşu", "galben" şi "verde" - totul va merge ca pe roate.

De mediu "semafoare" pot fi echipate cu senzori necesare şi afişează, la loc in locuri publice, la reţea şi stoca datele colectate într-o locaţie centrală pentru analize suplimentare.

Iniţiativă, în limba engleză a numit lumina de trafic mediu, face parte dintr-o societate mai mare columbieni numit de cablare. Barragan şi tovarăşii săi a subliniat că proiectul "semafor" - deschis, care este, de sprijin, ajutor si sugestii cu sugestii sunt binevenite.

Apropo, acest proiect - unul din cele peste cincizeci aplicaţii, subiecţii la concurs, menite să identifice "verde" dispozitiv în 2009 (Greener Gadgets Design Competition). Castigatorul este promis un premiu de 5.000 de dolari.


Materialul furnizat de revista Internet membrana

Duminică, 15 februarie 2009
Vizualizări: 1779

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93