Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.membrana.ru/images/articles/1200415156-0.jpeg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Island Park lângă Statuia Libertăţii
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Island Park lângă Statuia LibertăţiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Păsări, fluturi, flori, dealuri verzi şi apă. moda fără grabă printre ierburi groase si copaci cu flori, catarare si ciclism. Liniste si aer curat. Ce altceva ar trebui un om chinuit civilizatie? Este necesar ca toate acestea au fost de lux în inima oraşului. Şi de ce nu?

Mai mult de un deceniu a trecut, ca Garda de Coasta a părăsit "Governor's Island" ( guvernatorilor Island ) în portul din New York şi guvernul Statelor Unite vândut oraş şi de stat (care le detin insula la fel) pentru suma simbolică de un dolar. Şi doar la sfârşitul lunii decembrie 2007, soarta acestei perla, care este, de asemenea, de valoare istorică, a fost rezolvată.

O echipa internationala de arhitecti, ingineri si designeri, condusă de firma de arhitectura olandez de Vest 8 şi a câştigat un concurs deschis pentru reinstalarea din zona efectuate de către societatea menţinerea insula ( Insula guvernatorilor Conservarea şi Educaţie Corporation ).

Statuia Libertăţii ). De mai jos: Clădirile vechi din Insula guvernatorului şi peisajele sale (poze Vincent Laforet, David W. Dunlap / The New York Times)." width=478 height=546>
Governor's Island astăzi. În prim-plan - un tunel subacvatic arborelui de ventilaţie. Partea istorică a insulei, umplut cu clădiri din secolul al XIX-lea, este vizibilă aproape de privitor. Următorul este site-ul care urmează să fie transformată într-un parc. În fundal - celebra statuie a Libertăţii ( Statuia Libertăţii ). De mai jos: cladiri vechi de Guvernator al Insulei şi peisajele sale (fotografii Vincent Laforet, David W. Dunlap / The New York Times).

Proiect de Vest 8 guvernatorilor Insula prevede pentru renovarea a insulei într-un parc amenajat magnific.

Acesta va ocupa 40 hectare din suprafaţa totală de 172 de acri, dar restul insulei se va face o mulţime de muncă. În general, cel mai mare parc al doilea în New York, cu umor, sponsori sa numit "noncentral" ar trebui să devină unul din parcuri şi atractiv oras mai moderne din lume.

Înseamnă că acesta va fi umplut cu desene arhitecturale complexe in stil de "martieni pe Pamant", sau "arhitect de vis" de multe ori "păcat" proiecte de arhitectura din ultimii ani? Nu la toate!

Si arata ca planul de ansamblu a transforma insula şi o parte a peisajului viitoare (ilustraţie, West 8).
Si arata ca planul de ansamblu a transforma insula şi o parte din viitorul peisaj sale (ilustraţie, West 8).

Propunerea olandeză a câştigat judecătorilor exact ceea ce concepută de către Occident 8 parc arata ca un colt de natura sălbatică fabulos, miraculos prins în centrul oraşului.

Urme de civilizatie aici doar indicat, de exemplu, mersul pe jos poteci pavate înflorit şi chiar două-trei elemente, dar, în general, acest peisaj modificate trebuie să poarte vizitatorii la o lume cu totul diferite. Numai zgârie-nori, separate din insula sute sau mii de metri de apă de suprafaţă, reamintim "insularilor" locaţia parcului.

Una ar fi să spun câteva cuvinte despre insula. Europenii au venit aici în 1611, şi acestea au fost exact olandeză. Deci, victoria de Vest 8 este profund simbolică. Din 1783 până în 1966, primii ani de Governor's Insula a servit ca o baza permanenta de Amearmata intelectuale, şi 1966 - 1996-lea luxatiei loc Paza de Coastă.

Astăzi este un parc istoric, în care a construit în începutul secolului al XIX-lea. Această parte a insulei va fi conservate, dar proximităţii sale cu peisajul modern parc adăuga la insula, până de curând, destul de "misterios" pentru cel mai New Yorkezi, atractivitatea lor.

Gratuit de mare din lemn (prototipul prezentat pentru prima dată în fotografie) turisti norocos prin zona fabulos frumoasa (ilustraţie de Vest 8).
Gratuit de mare din lemn (prototipul prezentat pentru prima dată în fotografie) turisti norocos prin frumoasa zona fabulos (ilustraţii de Vest 8).

Unul din chips-uri "nou parc: închiriere gratuită de biciclete din lemn original (un prototip a fost deja construit o companie de Vest 8), calare pe Insula guvernator, unde vizitatorii vor putea să facă bicicleta incitante pe drumuri, de lichidare, printre dealuri, mlaştini artificiale, şi a făcut special lacuri de apa dulce.

Din urmă au mai multe funcţii. În plus faţă de estetică şi oportunităţile evidente pentru vacationers să înoate conţinutul inimile lor ", lacuri, acestea ar trebui să atragă păsările migratoare, pentru care Râul Hudson a fost întotdeauna servit ca un ghid pentru modul în care anuale privind migraţia.

În plus, modificarea peisajului sud de Insula guvernatorilor este conceput pentru a crea un închis mai mult decât este acum, posturi locale, care au fost acoperite ar fi un relief de la vânt puternic de multe ori suflare aici.

Dealuri şi stânci de pe insula ascunde sub o parte din clădirile curente (desigur, aceste valori nu reprezintă). Şi l înlocuiască pe actualul
Dealuri şi stânci de pe insula ascunde sub o parte a clădirii actuale (desigur, aceste valori nu reprezintă). Dar, în loc de curent "hozpostroek" vizitatori Parcul obţine lacului de păsări migratoare, în copaci, flori şi vederi magnifice din New York, deschiderea din partea de sus a dealuri (imagini de Vest 8).

Interesant, unele artificiale dealuri si munti de pe insula se va face pe baza unor clădiri abandonate Coast Guard. Acesta din urmă va fi distrus si ingropat sub un strat mare de sol pe care planificatorii de parc plantate verde.

New York, primarul Michael Bloomberg ( Michael R. Bloomberg ) a declarat: "Aceasta este una dintre bijuteriile din oraşul nostru). Noi nu ar putea obţine o locaţie mai bună (de parc."

La rândul său, Jerry Van Eyck (Jerry van Eyck), de la vest 8 mândrie susţine că sponsorii vor încerca să stabilească un nou standard de design arhitectural pentru a insulei, dincolo de opţiuni nauseam aliniat în mod ilegal, cum ar fi "Disneyland" sau "Casino".

După reconstrucţie a insulei va fi în armonie cu partea istorică din parc peisaj, care, la rândul lor, vor avea ambele site-uri, similar cu un parc tipic (cu gradini de flori, cafenele, sau, de exemplu, o sala de concert în aer liber), iar în unele locuri, mai mult ca pădure neatinsă şi mlaştini, peste care viaducte piste pentru biciclete stretch (ilustraţii de Vest 8).
După reconstrucţie a insulei va fi în armonie cu partea istorică din parc peisaj, care, la rândul lor, vor avea ambele site-uri, similar cu un parc tipic (cu gradini de flori, cafenele, sau, de exemplu, o sala de concert în aer liber), iar în unele locuri, mai mult ca pădure neatinsă şi mlaştini, pe care viadustretch piste pentru biciclete s (ilustraţii de Vest 8).

Odata cu defalcare a parcului va fi făcut mai bine şi mai bine adaptate pentru a primi un flux crescut de turisti partea istorică a insulei cu fort vechi, castelul şi alte clădiri.

De asemenea, autorităţile oraşului au cerut arhitecţilor să păstreze platformă gratuită pentru dezvoltarea viitoare a insulei. Acestea vor fi ridicate în viitor construi facilităţi culturale.

În general, zona verde, noi ar trebui să producă o mare "bucata" de natura din oraş, împreună cu, probabil cu un alt proiect de renovare - Gradinile suspendate High Line .

Chiar şi în 2006, din New York a examinat posibilitatea de a suspenda de construcţie a drumului dintre Manhattan, Governor's Island şi Brooklyn. Elegant Ceresc Tramvaiul a dezvoltat un celebru arhitect Santiago Calatrava (<a href= Santiago Calatrava ). Acum, în legătură cu prezentarea proiectului Parcului, oficialii din New York a declarat că drumul Calatrava poate fi foarte bine construit (ilustraţii Santiago Calatrava)." width=478 height=430>
Chiar şi în 2006, din New York a examinat posibilitatea de a suspenda de construcţie a drumului dintre Manhattan, Insula Guvernatorului şi Brooklyn. Elegant Ceresc Tramvaiul a dezvoltat un celebru arhitect Santiago Calatrava ( Santiago Calatrava ). Acum, în legătură cu prezentarea proiectului de parc, New York, a declarat că oficialii drumul Calatrava poate fi foarte bine construit (ilustraţii Santiago Calatrava).

Reconstructia Insula Guvernatorului ar costa 400 milioane dolari, şi ar trebui să fie finalizate în 2012.

Sponsori cred că procesul de transformare a insulei va atrage rezidenţi şi vizitatori de nu mai puţin celebrul Central Park ( Parcul Central ), şi poate mai mult. Pentru că este aici, la o distanţă respectuoasă de la strazile orasului, obosit de căldura oamenilor jungla de beton va fi capabil să gust cu adevărat farmecul de odihnă în natură, deşi pricepere facute de om.Materialele furnizate de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )
Marţi, 12 mai 2009
Vizualizări: 2304

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
49
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
215
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
43
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
136