ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Islanda — terenul de minuni: starea ideala pe pământAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Starea ideala pe pământ a fost creat, doar nu toate plătite atenţia asupra sa, spune scriitor american Eliot Weinberger. Wonderland - nu este doar o născocire a imaginaţiei de Lewis Carroll.


Ideal de stat


Islanda locul întâi în clasament de dezvoltare umană al ONU, a câştigat o reputaţie ca fiind una dintre ţările cele mai locuibile din lume, starea ideala. Membre sunt clasate în funcţie de indicatori, cum ar fi speranţa de viaţă, venitul pe cap de locuitor, starea de sănătate, educaţie, protecţie socială şi multe altele. Aceasta tehnica este conceput Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

În primele cinci cele mai cele mai includ, de asemenea, Norvegia, Australia, Canada şi Irlanda. Acesta din urmă a avut loc în clasamentul din Sierra Leone, Burkina Faso, Guineea-Bissau.

Исландия - страна чудес: идеальное государство на земле

Islanda (islandeză Island) - o naţiune insulă situată în nordul Oceanului Atlantic. Teritoriul statului este format din insula Islanda şi insule mici din jurul acesteia.

Vremea în Islanda influenţată de două tendinţe (cald Gulf Stream şi rece Groenlanda de Est) şi gheaţă arctică care derivă acumulat pe coastele de est şi de nord. Iulie şi august - cele mai calde luni (de la Reykjavik, în iulie - 11 C in ianuarie - 10C). islandeză proverb: "Dacă nu vă place vremea, aşteptaţi cinci minute.

Исландия - страна чудес: идеальное государство на земле - ледник

Islanda a stabilit o societate perfectă cele mai de pe pământ - este, de la care restul lumii nu au nimic de a învăţa. Deoarece această Utopia improbabile - un noroc de istorie si geografie, care nu poate fi batut, nu poate fi reprodus în altă parte.

Populaţia acestei ţări este de numai 304,000, din care 190,000 locuiesc in suburbii sau in capitala Reykjavik, Islanda.

Исландия - страна чудес: идеальное государство на земле - Рейкявик


Ţara minunilor

Islanda - o ţară de minuni. Cele mai multe din teritoriu nu soluţionează ea ocupa spaţiile pleşuv din deşert, cu vulcani, cade, rafting pietre ciudate, fumatul un platou cu o lavă gheizere congelate, ghetari si iceberguri - un spaţiu, cum ar fi marginea pământului, în cazul în care au trecut graniţa în Tibet, du-te afară pe plaja.

Исландия - страна чудес: идеальное государство на земле

Oamenii de aici cred în elfi şi "secretul" oamenii cred în spiriduşii şi băuturi spirtoase. Nu că în fiecare zi, stai şi cred că nu, doar ştii că trăiesc lângă uşă: elfii - în roci solitare şi spiriduşii - în peşteri. La urma urmei, toată lumea trebuie să trăiască pe undeva.

udes: starea ideala pe teren - case "width =" 460 "height =" 303 "/>

Nu există şomaj şi sărăcie. Nu există nici o avere vizibil, este realizat educaţiei universale. Producţia şi consumul pe cap de locuitor este mult mai mare decât în alte state. Aici trăiesc mai mult decât în alte ţări. Ea nu poluează mediul înconjurător : întreaga ţară foloseşte de încălzire geotermală.

Исландия - страна чудес: идеальное государство на земле - отопление

In mod surprinzator, aceasta este o ţară capitalistă, fără excese de exces de consum. Ei au totul, dar totul nu este decât unul sau două tipuri diferite. Ei locuiesc fără ca acest lucru răsturnarea o frenezie de marci concurente, cerinţele unui utilizator experimentat concomitent şi teama că le-aţi făcut alegerea greşită.

Aceasta este starea ideală în care nici o violenţă este practicat: în Islanda nu are armată, nici arme, a criminalităţii este scăzută.
Sursă

Joi, 01 aprilie 2010
Vizualizări: 3998

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
49
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
84
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
195
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
75