ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Jaak Joala a decis să devină un pustnicAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Condiţii de viaţă legenda a etapei a sovietice ruleaza de civilizatie.

Potrivit Jaak Yoaly, care în acest an a sarbatorit 57 ani, ideea de a trece de la un sat îl chinuia de mai mulţi ani. Într-un interviu cu ziarul estonă "Yhtuleht" celebra cantareata împărtăşit mentale chinurile lui: "Toată viaţa mea, sufletul meu a fost mult mai legat de sat. Aici, în oraş, am nimic de a face. Nu ştiu de ce am avut atât de mult stătea în oraş? Cei mai mulţi dintre colegii mei au de mult timp risipit. Deci, eu sunt de fapt, printre ultimele, "şi colegii tineri experienţele înţelept Joala sfătuiţi să nu întârzie trecerea de la oraş la sat.Nici un fel de a trăi!

Jaak au găsit pe o fermă în mijlocul unei păduri de mesteacăn, zeci de doi kilometri de la Tallinn. Dar acum acolo, lângă casa veche, a apărut şi o colibă noi, care este de fapt, gata să se deplaseze în, a fost lăsat să termine doar finisaje interioare de lucru. Dar în această iarnă, Jaak Joala supravieţui încă în oraş, şi o nouă locaţie se va muta in primavara anului viitor. Din capitala Estoniei, a rupt complet şi irevocabil. Patru apartament de lux din Tallinn Yoaly puse deja în vânzare, probabil pentru 215 de mii de euro.

Când a fost întrebat de ce el a fost lăsând de capital, Jaak răspunsuri în mod clar şi distinct: "Este pur şi simplu nu mai este posibilă de a trăi." Printre altele, Tallinn a pierdut în ochii Yoaly sa recurs deoarece "Old City din Tallinn pentru mai mult timp", pentru că acolo "a fost familiar mers singur străini snobby.

"Locuitorii din Estonia nu îşi pot permite să cumpere o bere de la Piaţa Primăriei pe 100 de coroane (aproximativ şapte euro - editorială.). Eleganta din Tallinn, care este în Tallinn pentru cea mai mare valoare, a pierdut, a fost luat de la el! Tallinn nu mai aparţine în Tallinn. Nu vreau să merg la acest oraş în timpul zilei şi chiar mai mult - în seara. Ce dracu văd aici? -Ca sprite Sperietoarea de ciori cu ochii puţin strălucitoare, dar fetele ieftine care rătăceau cu flori între degete, în căutare de "munca". Nu vreau să-l văd -! "Dezamagire plânge Yaak Joala.

Uita-te pentru Nasta!

Jaak a spus că o puternică influenţă asupra deciziei sale de a trece la sat are o selecţie de cărţi sub numele de "Anastasia". "Acesta este un om care trăieşte undeva în pădure. Vladimir Maigret a scris opt cărţi despre ei. Toată lumea ar fi util pentru a le citi. Vara trecuta, le-am citit într-o singură respiraţie şi gândit: Dumnezeul meu, ce o viaţă am trăit încă -! "exclamă Joala în minte pentru o lungă perioadă de timp în mediul rural.

Cantareata nu este îngrijorat de faptul că, împreună cu argumente pro în viaţa satului există negative. El nu se teme de singurătate, preţuieşte viaţa privată. O toamna seara trista Yaak merge ceva tinkering: "Toată viaţa mea am simţit că am ceva lipseste, am vrut să fac ceva cu propriile mâini: de a stabili sau de reparaţii. Iar în sat, deoarece locul de muncă nu se termină! "

Jaak Joala


Aceasta nu înseamnă că Joala Yaak o casa nou construit cu propriile maini? "Puteţi pune în acest fel. Tot ce pot face şi ce nu, eu mă fac. Îmi place foarte mult (fizic) la locul de muncă! Mă simt nevoia urgentă de munca fizică, pentru că toată viaţa mea după ce faci munca de voce numai. "

Kaif din lapte proaspat

În satul Yaak Joala de gând să faci multe lucruri asociate cu show business. El rămâne preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici estonă.

Normale la internet în cântăreaţă ţară încă, dar această problemă ar putea fi rezolvate - şi atunci el poate face muzica lui prezinta la radio, care nu figurează în oraş.

Jaak a recunoscut că nu au nevoie de mult. Şi viaţa la ţară este mai ieftin, nu există nici un soi de ispite. Dar expresiacântăreaţă de creştere de cartofi lor şi la creşterea vacilor încă nu de gând să faci.

Deci, ceea ce este totuna cheamă aşa viaţa satului? "Este un fior real, atunci când ieşi desculţ afară din casă şi du-te la întâmplare rătăci în pădure! Această plăcere nu am comerţului pe asta! Sunt deosebit de tresărire de vaci se întorc în sat. Zece ani în urmă, nicăieri în sat nu a putut cumpăra lapte. Şi acum acolo este din nou o vacă. Este incredibil! Pe o rază de cinci kilometri (de la ferma) I a lua acest lapte proaspăt, unt ţara reală şi ouăle galbene. E ca un basm! "- Nu ascunde emotiile Yaak Joala.

Tallin
http://www.kp.ru/daily/23985/74676

Luni, 10 martie 2008
Vizualizări: 6191

Citiţi de asemenea

La finele lunii aprilie, parlamentul a votat în primă lectură  proiectul de lege care prevede introducerea unui mor...
63
În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
228
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
262
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
438