Jos cu castori? Nu … Să trăim împreună!

/ Vizionări: 4340

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Jos Beavers Abătut această poveste în parte Kovkinitsy sat la cot cu Nizhnesvirsky Nature Reserve (Leningrad regiune). Acest mic sat, pentru viata de iarnă în ea aproape standuri încă, iar vara - oamenii au început să colecteze.

Deci, odată ce satenii au mers la autostrada normale numai în oraş, în Lodeynoeye. Am ajuns la barajul de peste raul, un nivel superficial, dar, şi şopti: apa din râu a crescut mai mult de cinci picioare, a fugit peste baraj şi a erodat drum! Se pare că mama a avut mult timp ales de vidre, locuitorii legitime ale rezervă, iar la noapte în timp ce oamenii dormeau, rapid închis conducta în care apa curgea în cadrul barajului, a aşteptat până când râul sa ridicat la nivelul dorit, şi, mulţumit, a urcat în vizuini lor.

Jos Beavers Oamenii eliminat cumva conducta din ramuri, noroi şi alte lucruri, eliminate urme de castori, şi, întrucâtva, în scopul de a pune la drum. În dimineaţa, lo şi iată - din nou la drum, nu! Din nou, înjurături, populaţia de sex masculin Kovkinitsy dus la repararea barajului. Dar la noapte, castorii, de asemenea, poate nu prea mulţumit de comportamentul lor, re-integrate în ea un inutile "gaura". Desigur, răbdarea a fugit repede din oameni. Şi trimite o delegaţie la director al rezervelor minime obligatorii de a emite un permis pentru a trage castori. "Nu pot! - Implorat de director. - Beaver - Bestia rezervate, protejate de stat! După l-te ca poti! "

Aici - aparent din disperare - înţeles şi cineva care ar trebui să fie făcut.

Un câţiva metri de barajul cu ciocanul în partea de jos a râului de-a lungul întregii lungimea sa de baruri ridicate. La noapte castori venit - oh, ce o bază excelentă pentru baraje lor au văzut! Şi să mai degrabă baghete, batoane, glisaţi noroi, copaci tăiaţi! Pe scurt, în dimineaţa zilei de un baraj de castor nou, doar cinci metri de om, a fost gata!

De atunci, coexistenţa paşnică a vidrelor şi a persoanelor în Kovkinitsy că alături de rezervă Nizhnesvirsky, nimic nu este rupt.


Svetlana Obuhov
mwb.newacropol.ru