ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La voce Pământului eAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Această perioadă de tranziţie în pământ, însoţită de voce friabil, se datorează pentru om. În loc de sunete naturale (păsări cântând, fosnetul frunzelor, ...) provin de sunete de masini, avioane, de afaceri.

Bernie Kraus turneu toate colţurile Pământului, în cazul în care sunete înregistrate ale naturii. În 40% din cazurile în evidenţe acumulate peste 40 de ani, puteţi auzi sunetul om. Chiar şi în pădurea tropicală amazoniană din surd poate auzi urletele îndepărtate ale Boeing 747 sau sunet de sirene speciale vehicule brazilian.

Aceasta este poluarea sonoră a mediului este la fel de periculoasă ca emisiile de dioxid de carbon în atmosferă. antropice de zgomot este cauza daune extrem de mari la comunicare animale. Dacă vom asculta cu atenţie şi o înregistrare de sunete de orice ecosistem natural poate vedea cu uşurinţă că fiecare organism foloseşte pentru a comunica gama sa de frecvenţe. Este ca instrument în orchestra a avut sale de "nişă sonic, aşa că în timpul concertului, am auzit fiecare instrument, dar muzica în sine devine valoare artistică. Acum, ne imaginăm că în această varietate de sunete de interferenţă construcţii sonore, hohote de automobile şi avioane. Concertul se transformă într-o cacofonie.
Sunete de activităţile umane se suprapun frequency verbale de animale asociate cu această pierdere a unor membri, precum şi dispariţia unor specii de animale.
Într-o astfel de cacofonie de sunete broaste si pasari sunt mai greu de a găsi partenerul de sex, gregar carnivore erbivore Hunt să scape de duşmanii lor, datorită sunet de elice de nave si submarine, balene sonar sunt pe teren.
Pamantul pierde clar vocea sa, înlocuit cu o răguşeală adolescente, care, în viitor, poate au fost complet înlocuit cu un bas constructii fier strident.

Grabeste-te Salvaţi Pământul pentru ceea ce este. Cu serviciul Google Earth cu wildsanctuary.com poate auzi sunetele naturale de orice localitate, este suficient doar să faceţi clic pe ea.

priroda.su

Miercuri, 12 august 2009
Vizualizări: 1836

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
130
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
218
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83