ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lapte şi miereAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Lapte şi miere Până în prezent, din lapte de vacă de lapte este produsul cel mai popular. producţia acestuia depăşeşte 400 de milioane de tone pe an.

Datele istorice indică faptul că omul de lapte primul animal încercat aproximativ 8-9 mileniu î.Hr., când sa întâmplat domesticire de ovine şi caprine. Secol mai târziu, pe teritoriul Turciei moderne, oamenii au început să pască vacile şi a lua pe ei la alte băuturi gustoase şi sănătoase - lapte de vacă.

De exemplu, a doua soţie a lui Nero, Pompei, care a fost renumit pentru frumusetea, a luat de multe ori o călătorie de 500 de măgari care urmează să fie în măsură să ia bai de lapte, pentru a îmbunătăţi starea pielii.

Cel mai îndrăzneţ este sigiliul lapte (conţinut de grăsime de peste 50%) şi lapte de balene (până la 50% grăsime). grăsime din lapte mai puţin dă fund şi o iapă.

Lapte de soia (din soia) este folosit la gătit, precum şi de vacă. Acesta conţine aminoacizi utile, vitamine si minerale. Dar conţinutul de calciu în ea este scăzută.

cel mai apropiat de proteine din lapte migdale proteine. Prin urmare, este adesea folosit pentru producţia de formule pentru sugari pentru copii.

Cele mai multe similare în compoziţia laptelui uman este fund lapte.
Lapte si produse lactate nutriţionişti recomandăm să includeţi în dieta zilnică, deoarece acestea furnizează organismului nostru in calciu, fosfor, riboflavină (vitamina B2), vitaminele A, D si B12, şi acid pantotenic (vitamina B3).

250 ml de lapte conţine 300 mg de calciu. Acest lucru este la fel de mult cum este conţinută într-un sardine câteva, 3 cesti de arahide sau 4 cesti fasole neagră.


De Irina Lutskaya
l-navigator.ru

Miercuri, 21 octombrie 2009
Vizualizări: 2123

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
913
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
305
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
419
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
335