ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Laptele de capră poate trata gastrita

Cît e de folositor laptele de capră și e adevărat că acesta are proprietăți aproape fermecate care asigură o vindecare miraculoasă și întinerirea organismului?

Hipocrate considera laptele de capră drept un remediu sigur pentru tratarea tuberculozei.

Avicena le recomanda insistent pacienților săi să consume regulat lapte de capră, pentru a nu suferi de marasm la bătrînețe.

Medicina populară și astăzi îi atribuie laptelui de capră un rol important și îl recomandă celor ce suferă de alergie, în special copiilor.

Potrivit unei vechi legende, însuși Zeus a fost hrănit cu laptele caprei Amalthea.

Din experiența unor vechi prieteni, care mi-au povestit istoria lor, știu că ei au suferit toată viața de gastrită și greutate în stomac.

Ieșind la pensie, ei au trecut cu traiul la vilă. Și așa a fost să fie că au cumpărat o capră.

Cînd au apărut iezii, capra Lasca avea lapte. Prietenii mei au început să bea în fiecare zi lapte de capră de 3 ori pe zi, cîte un pahar, după masă.

În scurt timp, ei au uitat unde le este stomacul. A dispărut greutatea, senzațiile dureroase. Toate au dispărut fără urmă.

Într-un cuvînt – laptele de capră e o minune!

Beneficiile laptelui de capră:

Hipoalergic

Bactericid

Sporește nivelul hemoglobinei

Ameliorează activitatea sistemului gastrointestinal.

Biluțele de grăsime din laptele de capră sînt de 10 ori mai mici decît în cel de vacă. Acest fapt asigură asimilarea ușoară a laptelui.

 

Sursa: rus-health.info

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
227
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
203
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
222
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
574