Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/03/fsoc_semeinaia_forma01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Legea cu privire la forma de familie de formare în Rusia
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Legea cu privire la forma de familie de formare în RusiaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


S-ar părea că toată lumea ştie despre formele de educaţie şi oportunităţile de a merge la forma de învăţământ de familie. Dar, în ciuda faptului că din 2007 Internet-ul este actualizat cu aceste informaţii, există oameni care nu stiu sau nu doresc să cunoască legile şi terminologia, vorbind la nivel de zvon.

Să începem cu terminologia (este foarte important pentru tine sa vorbeasca corect, iti dai seama repede director de şcoală şi educatori):

1. Home Şcolarizare
Copilul are un diagnostic nu este compatibil cu frecventarea şcolii. Şcoala oferă profesorilor speciale şi a celor care vin la casa si acasa (profesori) invata copilul. Părinţii nu îşi asumă responsabilitatea şi datoria de a educa copilul.

2. Studiu de familie
Părinţii îşi asume responsabilitatea şi datoria de a educa copilul. Copilul este listat în şcoală, dar nu merg la şcoală. Efectuează o şcoală şi finale de control studii provizorii. Dar cum vă învăţ, sau angaja un profesor, şcoală sau un copil nu este predat verifica. Dar verifica cunoştinţele şi a stabilit şi finale evaluare intermediară a profesorilor în programa şcolară, astfel încât să ar trebui să înveţe.

3. Studii externe
Din 2007, şcoala anulate, deşi nu toate şcolile şi regiunile sunt cunoscute în regiunile trebuie să fie format şi au organizat o unificat (sau primul) de Dezvoltare Centru, în cazul în care puteţi aplica pentru program si unde poti lua prin intermediul Comisiei cu privire la minori. Este încă aceeaşi confuzie, dar ... dacă aveţi nevoie pentru a trece fără a vizita şcoala o dată pe an sau chiar doi - este o externship. Cu toate acestea, în cazul în care regiunea dumneavoastră de a organiza în centrul nici măcar nu doresc să aibă şcoala practici externship dumneavoastră, puteţi folosi acest lucru. Despăgubiri pentru tine în acest caz nu are dreptul, dar vin la şcoală va avea doar o singură dată pentru întregul an şi să ia totul de la o dată. Pre-curs o declaraţie scrisă pe externe, şi convenirea în ziua de livrare.

Când la începutul anului 2007 nu a putut merge la şcoală, apoi, în septembrie 2007 a adoptat "Legea cu privire învăţământul primar obligatoriu", care este clasa a 9. Părinţii sunt necesare pentru a da un învăţământ secundar incompletă (de standardele adoptate de curriculum) şi această obligaţie rămâne până când copilul împlineşte vârsta de 18 ani. (Ca şi în armată, nu adăuga până la 27 de ani pot ridica, după ce nu vigoare).
Mosia familiei este o formă mai acceptabilă de educaţie de familie.


Înainte de a veni la şcoală vor învăţa următoarele legi şi materiale


1.Statya 43 din Constituţia
Punctul 4. învăţământ general de bază este obligatorie. Părinţii sau tutorii trebuie să se asigure că copiii primesc generale educaţie de bază.
Postul 5. Federaţia rusă stabileşte un învăţământ de stat standardele federale şi de sprijin diferite forme de educaţie şi de auto-educaţie.


2.Polozhenie pe forme de învăţământ de familie "

Ordinul Ministerului Educaţiei al Federaţiei Ruse. la 6.27.1994 № 225.
În cazul în care este pictat condiţii, contractul, numărul de aprecieri, compensarea plăţilor. (Asiguraţi-vă să-l examineze şi de imprimare înainte de aderarea la şcoală)

3. Legea Învăţământului din Rusia
Articolul 10. Formele de învăţământ
1. Luând în considerare nevoile şi capacităţile de programe educaţionale individuale de stapanit in urmatoarele forme: o instituţie de învăţământ - în formă de full-time, part - part-time (seara), corespondenţă, sub formă de învăţământ de familie, auto-educaţie şi formare externe.
(Există şi alte elemente, dar este principal, Legea învăţământului din aceeaşi galbenatelno examineze şi imprimă hârtia este necesar)
Cum de a forma o familie pentru a merge: de fiecare dată când scrie directorului de şcoală dintr-o astfel de viaţă acolo, declaraţie:
Vă rog să acceptaţi fiica mea (fiul) numele într-o anumită clasă de formare bazate pe familie (data, semnătura) - în cazul în care, din nou, sau înainte de an şcolar.
Sau cer să transfere fiica mea (fiul), elev (figura) de o anumită clasă de formă de seminţe de formare. (Data, semnătura) - că, dacă în timpul anului şcolar în aceeaşi şcoală


Şi a cerut secretarului de a plasa numărul de intrare a cererii. Acesta este cazul - "nu era nimic" pe copia lui de acelaşi număr de aprovizionare primite tine. O declaraţie pot fi trimise tipărite fragmente din legile şi Constituţia de forma de învăţământ de familie. Însuşi la directorul nu pentru a merge, să Secretarul va realiza, şi directorul liniştită digerat. Şi mai mult copilul si nu te duci la şcoală. Aflaţi mai multe despre casa si tot ceea ce vă place şi cum să vă rog. La discuţii bailout, de asemenea, nu merg. Vino doar pentru semnarea Tratatului, care este pictat în detaliu, de câte ori şi pe ce subiecte copilul dumneavoastră vine să treacă. Şi cu privire la statutul de forma seminale de certificare formare nu poate fi mai mult de 12 pe total an (toţi subiecţii). La evaluarea plimbare cu copilul dumneavoastră (eligibile), şi, în general, pentru a evita copilul dumneavoastră şi eventualele presiuni psihologice merg la şcoală cu copilul dumneavoastră în primul rând, sigur, dar mai bine este întotdeauna lângă el să fie. Dvs. de raţionament - am nevoie să ştiu pe ce copilul dumneavoastră merge în plus, acest studiu, şi aşa

Despre plata - prin Legea Educaţiei din Rusia şi de poziţia de formare vi se cere să plătească, dar din 2007 de la bugetul local, în cazul în care cheltuielile pentru aceste elemente nu chiar stabilite. Până în 2007, fonduri federale a fost, din 2007, ora locală. Legea privind partea ta, pentru a atinge, însă fiecare în propria regiune vor căuta, şi dacă sunt eligibile pentru compensare, atunci va trebui să plătească consilierea cadrelor didactice şi de studii suplimentare posibile.

Ca tot ce este scris despre forme de familie, sper ca nimeni nu trebuie confundată cu educaţia la domiciliu nu va fi, în cazul în care persoana sau scrie aici, în comentarii.

Mele două fiice au fost pe un formular familie de formare a unui an (şi acum numarul de pe el), dar am inceput sa merg la scoala aici. Deoarece examenele va trece în curând, a decis să pregătească şcoală. Dar, datorită aplicării şi faptul că acestea au fost de un an pe o formă de învăţământ de familie care le-au utilizarea aproape liber de opinii şi alte o atitudine diferită de învăţare.

Vreau să schimbe spre bine!

Svetlana Terekhina, un fost angajat al Judeţului consiliului de administraţie, un profesor de fizica si matematica

Sursă

Luni, 22 martie 2010
Vizualizări: 6983

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
25
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
26
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
110
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
51