ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lev Tolstoi a fost în Rusia de trei ori extremisteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În Occident, a atras atenţia asupra faptului că scriitorului rus Lev Tolstoi în Rusia a devenit "impersonale" de Orwell (nonperson). Menţionează, oriunde în numele său, în prezent, este un semn politnekorrektnosti.

Corespondent la Moscova din Londra, ziarul Daily Telegrap Andrew Osborn într-un raport de la Moscova a spus că Rusia este în prezent însărcinată cu care a abandonat literare trecutul său cu privire la restante scriitorului rus Lev Tolstoi, pentru că ignoră an aniversar-100 de la moartea sa.

"Aceste acuzaţii au început după ce a devenit clar faptul că Kremlinul nu are planuri pentru a marca centenarul morţii Tolstoi. Mai mult, filmul "Anna Karenina" nu a putut găsi distribuitori ", - transmite corespondentul Vest.

"Kremlinul susţine o tăcere de gheaţă pe aniversare, engleză jurnalist uimit, şi continuă:" Directorul de film cu actori ruşi, a declarat "Echo de la Moscova" că distribuitorii refuză să ia o imagine dintr-o chirie. "Nu înţeleg", a spus directorul.
Andrew Osborg constată că chiar şi îndepărtate ţări precum Cuba şi Mexic au organizat deja un festival dedicat scriitorului de artă, şi în Germania şi SUA a publicat lucrări de Tolstoi în traduceri noi.

"Dame Helen Mirren, Christopher Plummer şi au fost nominalizate la Oscar pentru rolul lor de conducere în limba engleză de film" The Last Station »(The Last Station), care spune despre ultimii doi ani din viaţa lui Tolstoi. Luna trecută, filmul a fost lansat pe "Marea Britanie, rapoarte de Andrew Osborn în raportul său din Moscova.

Reamintească faptul că, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, a devenit cunoscut că decizia instanţei în regiunea Rostov pe 2009-09-11 scriitor Lev Tolstoi, un om născut în 1828, din Rusia, sa căsătorit, la locul de reşedinţă: Yasna Poliana districtul Schekinskoe din regiunea Tula., a fost considerat un extremist într-un proces anti-extremismul în Taganrog.

În Internet căptuşite opinia experţilor, care a depus mărturie la ideologia extremiste de Lev Tolstoi, ostilitate cauze religioase sau ură pe motive de Articolul 282 din Codul penal, în special în următoarele cuvinte:

"Am devenit convins că învăţăturile [Biserica Ortodoxă Rusă] este în teorie şi dăunătoare minciuni insidios, aproape aceeaşi colecţie de cea mai gravă superstiţie şi vrăjitorie, ascunde complet întregul sens al doctrinei creştine.

Curtea a considerat că această declaraţie a lui Lev Tolstoi creează o atitudine negativă a Bisericii Ortodoxe Ruse (BOR), şi se bazează pe acest articol, care conţine această declaraţie a fost recunoscut ca unul dintre materialele extremiste ". Reţineţi că Tolstoi nu este doar extremişti, după cum extremiştii retsedivistom.

În 1901, Lev Tolstoi, un om născut în 1828, din Rusia, sa căsătorit, la locul de reşedinţă: Yasna Poliana districtul Schekinskoe din regiunea Tula. Au fost deja condamnat în mod oficial sediţios de gândire în ceea ce priveşte BOR, excomunicat şi anatema.

În plus, regele, şi apoi bolşevică şi democratice Rusia actualul guvern ascunde încă de la adoptarea lui Lev Tolstoi, în amurgul vieţii sale a Islamului.

Decizia instanţei bisericii ruse din 02.20.1901 prevede:

"În scrierile sale şi scrisori, într-o multitudine de împrăştiate el şi studenţilor săi la nivel mondial, dar mai ales în limitele draga patria noastră, el predica cu o gelosTEW fanatic, răsturnarea toate dogmele Bisericii Ortodoxe şi esenţa însăşi a credinţei creştine; respinge viu Dumnezeu personal, în Sfânta slavimogo Treime, Creatorul şi universul Promyslitelya, neagă Domnul Isus Hristos - Dumnezeu-om, Mântuitorul şi Salvatorul lumii afectate pentru noi oamenii şi mântuirea noastră şi a înviat din morţi, a negat Neprihănita Zămislire a umanităţii lui Hristos, Domnul nostru şi virginitatea înainte de Crăciun şi naşterea Maicii Domnului Pururea Fecioara Maria, nu recunoaşte viaţa de apoi şi mzdovozdayaniya, a respins toate sacramentele Bisericii, şi ia binecuvântat în acţiunea Duhului Sfânt, şi înjurăturile de pe obiectele cele mai sacre de credinţă oameni ortodocşii nu fior expune cea mai mare bătaie de joc de sacramente, Sfânta Euharistie.

Toate acestea predica Contele Tolstoi continuu, cuvânt şi scris ispita şi de groază din întreaga lume ortodoxă, şi aşa mai neprikrovenno, dar în mod clar înainte de toate.

Opiniile în comisie de experţi complexe mărturie în faţa instanţei într-o cauză civilă № 3-35/08, la cererea procurorului din regiunea Rostov, la baza soluţiilor instanţei regionale ruse la 11 septembrie 2009, pot fi găsite pe internet.

Între timp, la doar câteva zile în urmă Lev Tolstoi a fost găsită în Rusia, un extremist de către instanţă pentru a treia oară. 18.3.2010 în instanţa de judecată Kirov din Ekaterinburg pe unul dintre numeroasele procese împotriva extremismului care au loc în prezent în Rusia, un expert în extremismul Paul Suslonov emfază a mărturisit:

"Pliante lui Lev Tolstoi" Prefaţă la memoria Soldatskaya "şi" Ofiţeri "memoria" trimis soldaţi, sergentul şi ofiţeri sunt conţinute de atac direct la incitare la ură religioasă împotriva a Bisericii Ortodoxe.

Sursă

Sâmbătă, 01 mai 2010
Vizualizări: 2148

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
335
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232