ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Live» terci de ovăz — simplu şi utilAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Când m-am trăit într-un apartament oraş şi de gândire despre viata de pe Break, caută o alternativă la prestaţii urbane, am vizitat întrebare - cum să gătesc terci simplu (hrisca, grau, ovaz, orz, etc), astfel, nu folosi foc sau de energie electrică, care este de a face, fără gătit?

Imediat mi-am amintit cum mătuşa mea a fost inundat cu apă ca fasole şi lăsaţi-l în acest fel timp de noapte pentru a găti rapid dimineata supa (fasole umflat în timpul nopţii, astfel încât acesta nu are nevoie de timp pentru a găti). Am o idee de a face acelaşi lucru cu boabe. Imaginează-ţi surpriza mea când înmuiate în acest fel a fost absolut hrisca gata de utilizare, fără a fi nevoie să-l gătesc!

Doar să spun că gustul acestuia nu destul ca (de obicei, am adăuga sare la terci de ovăz şi de unt), dar acesta a fost motivul - un obicei. Revenind mai tarziu la dieta alimente crude şi renunţarea de sare şi zahăr, am apreciat superioritatea aceste cereale, cum a fost viu simt gustul de fiecare produs. Posibilitati de alimentatie ca Kasha cu sare şi unt, ne simtim practic gustul trecut nu, hrisca.


Dupa ce am experimentat cu înmuiere diverselor cereale, am compilat un tabel de timp, minim necesar pentru a pregăti preparate culinare cu specific:DENUMIREA cereale - timpul minim înmoaie (apa rece)

Hrisca - 1 oră

Grâu - 30 de ore

Secară - 12 ore

Ovăz - 4 ore

Orz - 2 ore

Rice - 70 ore

Secară, ovăz, fulgi de grâu - 5-10 minute


«Живые» каши – просто и полезно După cum se vede din plăci, orez - cel mai trudnozamachivaemy. Unul fericit - el nu în creştere. Interesant, orez ud curata dintii (indeparteaza placa), şi fierte - contaminante (placa de forme).

Vreau un pic despre hrisca. Că hrişca, pe care il cumpara din magazin (maro) este prăjit! În seminţe de hrişcă convenţionale eliminat externe (negru) coaja prin mijloace mecanice, şi apoi purificat hrisca are o culoare verzuie, iar gustul nu are nimic de-a face cu magazinul. Acum imaginaţi - vă cumpăraţi un hrisca prăjită, şi apoi fierbe (şi, probabil, mai mult de o dată, pentru că, după un timp este în sus şi în warm up), ca urmare a ucis două ori mâncaţi hrişcă "

boabele înmuiate rămână în viaţă (acestea pot rasada) ei vă va oferi toate elementele nutritive, fără pierdere şi preparate nu se poate lăuda cu - de tratament termic le ucide şi reduce conţinutul de substanţe utile.

Semnul de mai sus este valabilă numai dacă o temperatură minimă de aer +1 ° C, deoarece naturale în condiţii de iarnă în momentul de înmuiere, pur şi simplu îngheaţă apa - acesta este un alt motiv de reflecţie privind alimentarea cu energie a Break, dacă vrei să mănânci cereale în timpul iernii ... Dar asta este o altă istorie.


Nevidomy Alexander


Selectaţi dvs. de mizerie!


«Живые» каши – просто и полезно Hrişcă: bogată în fier şi calciu, vitamine B, conţine o mulţime de proteine digestibile (prin urmare, în China este considerată un substitut echivalent pentru carne). Utile pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, ajută cu hipertensiune arterială, boliiyah ficat edem. Se normalizeaza digestia şi de a lucra intestinului. În plus, hrisca conţine 8% din quercetin, care este considerată una dintre cele mai puternice substante naturale pentru prevenirea şi tratamentul cancerului.

Calorii: 329 kcal/100 gr.

PORUMB: promovează intestinului sanatos contine siliciu, care influenţează pozitiv starea dintilor. Un alt plus este faptul că de porumb produse din cereale cu conţinut caloric scăzut, care, de asemenea, posibilitatea de a elimina de grăsime din organism.

Calorii: kcal/100 325 gr.

Griş: spre deosebire de stereotip populare, nu util porridge cel mai mult. În primul rând, aceasta conţine o foarte alergene gluten de proteine vegetale, şi în al doilea rând, elimină calciu din organism. Pe de altă parte, este recomandat pentru toţi cei care suferă de boli de stomac.

Calorii: 326 kcal/100 gr.

Faina de ovaz: destul de calorice, da "învăluind" efect. Utilă în boli ale tractului gastro-intestinal (gastrite, ulcer gastric, etc)

Calorii: 345 kcal/100 gr.

Ovaz: normalizeaza metabolismul (de exemplu, în fazele timpurii de obezitate), este bogat în microelemente, vitamine din grupa B, funcţionează bine pentru alergii, este recomandat pentru prevenirea anemiei.

Calorii: 324 gr kcal/100.

Millet: Printuri de la excesul de săruri minerale organism, se leagă şi afişează de grăsime corporală. Mei este bogat în vitamina A, care ajută la reţinerea de umiditate în celulele pielii şi contribuie la regenerarea acesteia. În plus, cereale conţine calciu şi magneziu, care sunt necesare pentru funcţionarea normală a inimii şi vaselor de sânge. Una rea - mei lung pastrat (prospeţime figura - bogate de culoare galbenă). Daca dealerul transformat palid, apoi a pierdut marea majoritate a proprietatilor sale utile.

Calorii: 334 kcal/100 gr.

Creştere: cu conţinut caloric scăzut foarte cereale. Contine o multime de proteine vegetale şi amidon, este usor de digerat.

Calorii: 323 kcal/100 gr.

Sursă

Luni, 15 martie 2010
Vizualizări: 6397

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
312
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
476
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
354