ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Logica de globalism.



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Logica de globalism. Irina, Tatiana Medvedev Shishova

Recent, o varietate de platforme ce în ce mai aud cuvântul "globalism" şi "globalizare", şi, în curând copiii vor pronunţa fără şovăire aceste condiţii.
Cu toate acestea, în conformitate cu observaţiile noastre, aproape nimeni nu într-adevăr nu se poate imagina realitatea din spatele acestor "cuvinte-amoeba" - care este descrisă ca o în mod deliberat vagă "moderne" vocabular de analist politic bine-cunoscute, SG Kara-Murza.
Desigur, avem, de asemenea, nu pretinde o imagine completă, dar va încerca să schiţeze ei, deşi schematic, în termeni generali.
La fel de mult ca vrei să spui că globalizarea - crearea de "un singur spaţiu economic şi de informaţii", "" societatea deschisă ", de pe piaţa mondială", dar toate acestea - un eufemism, o perdea de fum.
De fapt, este vorba despre construirea unui stat mondial cu un guvern şi o armată unificată, comun tuturor finante, drept si cultura.
Şi implementarea proiectului a început în 60 - 70-e. Când organizaţii internaţionale, cum ar fi ONU, a devenit mai mult şi mai mult autoritatea şi puterea şi suveranităţii naţionale a ţărilor, moneda lor şi modul tradiţional de viaţă, în schimb, au fost în mod deliberat slăbit.
Dar în timp ce Uniunea Sovietică a existat, esenţa globaliste de Vest "proiect" a rămas deghizată. Cu distrugerea URSS, America - purtător principale ale acesteia - nu are nici o să se teamă.

Toate sub o singură lege
Este puţin probabil că mulţi dintre noi au dat seama de adevaratul sens al principiului priorităţii dreptului internaţional asupra dreptului naţional, care a proclamat în Constituţia rusă din 1993.
Iar cei care sunt familiarizaţi cu acest document, în principal, sunt înclinat să interpreteze astfel, a declarat în Constituţie, prioritare în conformitate cu vechi, tipic multor noastre activiştilor pentru drepturile omului speranţă - spun ei, "străini ne va ajuta."
Deşi, după bombardarea Serbiei şi încearcă absolut inutile pentru a contacta pe această temă la Tribunalul Internaţional, iluzii romantice despre "străinătate" în ţara noastră a fost redusă. Dar imagini realiste în locul celor iluzii nu este încă apărut.
Realitatea este că, în conformitate cu Constituţia noastră, dacă legile Rusiei în conflict cu standardele internaţionale, acestea din urmă vor prevala.
Acum, cred că: legislaţia naţională, ele exprima asta? În general, interesele naţionale, conceptul naţionale de benefice si nocive, acceptabile şi inacceptabile.
Şi întotdeauna există legi internaţionale de salvgardare a intereselor naţionale ale unui stat? Nu, desigur, pentru că, în diferite stări - concepte diferite de beneficii şi de rău.
De exemplu, America nu a semnat încă Convenţia internaţională privind Drepturile Copilului. Şi ştii de ce? Deoarece, atunci ar trebui să abroge pedeapsa cu moartea pentru delincvenţii juvenili înregistrate în legislaţiile anumitor state.
Facem toate acestea, nu proclama primatul dreptului internaţional, a forţat pentru a impune pedeapsa cu moartea chiar şi pentru adulţi sadici, care sunt responsabile zeci de masacre.
Sau, de exemplu, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei în iunie 2000, a făcut un raport "Situaţia de homosexuali si lesbiene din statele - membre ale Consiliului Europei."
Şi rus Duma de Stat a primit recomandarea de a legaliza parteneriate "(adică căsătorie), homosexualii şi eliberarea din închisoare a persoanelor condamnate de abuz de copii sub vârsta de paisprezece ani şi peste.
Duma de ascultător scăderea pragului de responsabilitate pentru corupţie a minorilor - acum maniac este adus la judecată numai în cazul în care victima sa este sub paisprezece ani. Şi dacă sunt îndeplinite - nepodsuden.
A fost printre recomandările şiacest lucru: "Luaţi măsuri pozitive pentru a combate manifestările de homofobie (atitudini negative faţă de homosexuali - aprox.. aut.), în special în şcoli, medicină, în cadrul forţelor armate şi de poliţie."
Un set de "acţiuni afirmative" este clar - şi aici este cazul "educaţie sexuală", şi excluderea homosexualitatea din categoria de patologie sexuală, precum şi răspunderea penală a celor care îndrăznesc să condamne sodomie.
Şi dacă instalarea globaliste pe primatul dreptului internaţional va continua, "măsuri pozitive" va ajunge la organizarea la cluburile şcolare în sprijinul minorităţii homosexuale.
Ca şi în America, unde de membru în aceste organizaţii este numita activitatea şcolară sociale şi oferă un mare avantaj atunci când intră în cele mai prestigioase universităţi.
Aţi putea întreba: "Dar, cum poate suveranităţii, independenţei naţionale? De ce ar trebui organizaţiile internaţionale ne va învăţa să trăiască? "
Dar faptul de a problemei este că, în construirea unui stat lume, suveranitatea naţională a scăzut în mod constant, dar puterea reală este transferat la corporatii transnationale (CTN) şi internaţionale, organizaţii supranaţionale.
Şi uite cum de intervenţie ale acestor structuri globaliste în treburile interne ale unui punct de vedere legal încă state independente.
recalcitranţi Cum pedepsit ca estompează graniţele dintre supus. Cum de a slăbi în moneda naţională - care a făcut rubla, noi toţi simţit pe pielea lui. Iar soarta monede multe altele, mult mai bine.

Preţ total pentru noua lume
Dar, la urma urmei, cele mai importante din lume monedă, dolarul, la care toate celelalte s-au legat, nu atât de stabil, aşa cum vrem să credem omul de pe stradă.
Şi, în general, în numerar cifra de afaceri din SUA, şi verde "dolari" din ce în ce în scădere - bani de hârtie nu există deja, în mare parte înlocuit cu "din plastic". Şi acum, că revoluţia financiară a atins chiar noi.
"Banca din Rusia are în vedere posibilitatea de lansare pentru cetăţenii din nou card de credit - pungă" electronice "- a declarat recent director al Departamentului de plăţi şi de decontare al Băncii Centrale a Rusiei Natalya Kochetkova (ziarul" Metro "17.4.2000).
Cu toate acestea, acesta a descris proiectul prevede retragerea de tratament, doar mici de bani. Dar există planuri pentru mult mai radicale.
La începutul anului 2000, presa scurgeri de informaţii cu privire la aşa-numita "Harta moscovit. Se pare că, chiar pe 15 decembrie 1998 guvernul Moscova a adoptat un decret № 962 "Despre crearea la Moscova de plată fără numerar pentru bunuri şi servicii folosind moscovit meteo".
În testarea-pilot a fost alocat 202 milioane de dolari, şi toate prin 2005, aceste de dolari vor fi cheltuiţi pentru aceste scopuri de la o jumătate până la două miliarde de euro.
Nu este firesc să întreb, care este puterea noastră atât de Moscova favorizat? La urma urmei, un lamento despre lipsa de bani pentru cele mai necesare a fost în Rusia în ultimii ani, cronice. Şi apoi, cum ar fi, nu este de o importanţă capitală. Deci, cine este acest binefăcător?
Se pare, holding american «Oracle» (Oracle de exemplu, profeţia, predictie). La începutul anului 2000, a apărut pe logo-ul de internet a sponsorului de peste mări - o pentagrama inversat (una dintre principalele nota, simboluri satanice). Apoi logo-ul eliminat, dar esenţa proiectului nu este schimbarea.
Deci, după fiecare locuitor al Moscovei Vit "Card moscovit, toate plăţile în numerar se va face numai prin intermediul acestui e-carte - numerar pentru oamenii să rămână ar trebui să nu.
Şi, la prima vedere, este atat de convenabil! Nu luaţi note în faţa casei de marcat, nu trebuie să conta schimbarea, nu întârzie buzunare de argint ... Nu dureri de cap!
Dar - la prima privire. Un lucru, atunci când cardurile de credit în numerar şi sunt paralele. Este destul de altul, atunci când în numerar care nu este lăsată la toate.
Nici mărar cumpara de la o piaţă strada, sau fiscale pomeni, saula "întreprindere privată" de a conduce vehicule, atunci când undeva tarziu, sau la chip "în cu privire la sărbătoarea în onoarea de munca sarbatorita in vacanta. Şi acest lucru foarte mult - nu "reale" de bani foarte în serios restrânge libertatea noastră.
- Dar, - "ne-a spus, - de bani electronici în condiţii de siguranţă. Ei nu fura.
Nimic de acest gen, dar ca o fura! Cât de multe au fost deja scrise, ca oameni fantasmagorice facturilor pentru convorbirile telefonice, pe care fie nu plumb, sau să conducă la sume proporţional mai mici.
Şi pentru a dovedi nevinovăţia lungul anilor, au, cu telefonul, şi cu un rezultat necunoscut. În cazul în care acest sistem a fost deja testat, de ce nu ar fi extins la portofel "electronice"?
Unii oameni atribuie un cuplu de zerouri de la cineva, dimpotrivă, se reducă. Si te duci direct la leagan, vă va spune că computerul nu este greşită, este de echipamente electronice!
Şi ne imaginăm că contul dvs. de email este blocat. De ce? Ei bine, cel puţin, din întâmplare, din greşeală. Cum veţi trăi până când toate nu este format? Adresaţi-vă pentru a împrumuta de la un prieten? Dar el, cu bune intenţii, nu vă va oferi un împrumut pentru că, de asemenea, "viaţă" nu sunt bani, şi să traducă pentru tine non-cash banii pe care îi vor primi.
Noi chiar nu vorbesc despre asta de card poate fi elementare să le pierdeţi. Şi, pentru o perioadă de recuperare, veţi obţine în mod inevitabil, în dependenţă complete cu privire la omul care a binevoi să te ducă la menţinerea temporară. Ei bine, dacă acest lucru este cineva de la rude iubitoare. Şi dacă nu? Sau este acolo, dar nu locuiesc în Moscova?
Dar chiar şi cea mai apropiată rudă nu este în măsură să ia lui "Harta moscovit", va duce la doctor. Sau ajuta să treacă la instituţia care trebuie să prezinte un paşaport. Pentru că în "Harta moscovit" bani electronici - este doar un punct. Un total de - 15.
Despre paşaport şi de asigurări medicale pe care le-am menţionat, în transport, de asemenea, vor trebui să plătească fără numerar.
Plus un alt permis de conducere, staniu, harta socială a titularului, imagine, date privind starea civilă, locul de muncă şi multe alte detalii despre proprietar al unui document unic de la Moscova.
Şi, de fapt, toată viaţa noastră ar fi sub control. În cazul în care ar fi oamenii merg, indiferent de loc de muncă sau care provin din, el este acum un "transparente". Toate aceasta vor fi cunoscute şi că ar trebui, se înregistrează în calculator - de fapt doar o carte electronică cu o minte mica, dar, de fapt, cantitatea de informaţii conţinute în acest dosar, este enormă.
- Ei bine, lasa-le! Pentru sănătatea ta! Nu avem nimic de ascuns. Noi suntem - oameni de treabă! - Exclama uşor mulţi dintre prietenii noştri auzit despre proiect al autorităţilor Moscova. - Taxele plătim în mod regulat, şi orice altceva - propriile noastre de afaceri.
Sincer, naivitatea lor ne-a condus într-o asemenea stare de panică că suntem mut, şi, prin urmare acestea nu raspund imediat, dar cu întârziere, în acest articol.
Personale nostri de afaceri, în acest scenariu, vor rămâne numai în sensul că acestea ar fi deschise pentru fiecare dintre noi. Deja citată decret № 962 prevede crearea centrului de emisie Moscova, care vor primi informaţii despre toate apariţiile "meteo moscovit.
În acest caz, posibilitatea şi chiar obligaţia de a Centrului de a furniza date privind deţinătorii de carduri în structurile de stat şi persoanelor fizice ", pe bază de contract" - pentru mită corespunzătoare.
Dacă el vrea, să zicem, cineva să ştie despre sanatatea dumneavoastra: cum ai lucruri la psihicul, ginecologie, urologie sau - nici o problema. Şi secretele familiei (când, de exemplu, a adoptat copil) pot găsi cu uşurinţă practic oricui.
Astfel, însăşi noţiunea de viaţă privată - că, pentru ca astfel s-au luptat timp activiştii pentru drepturile omului sovietic - va fi desfiinţat.
Nu aveţi un confort prin faptul că un singur "meteo moscovit" încă. De fapt, este deja, dar este incompletă, ca şi cum ar forma împrăştiate.
Cu mijloacele de transport şi anume cărţi cu imagini de studenţi sunt obişnuiţi, şi ei de bună voie nOlza, deoarece acestea sunt mai ieftine decat biletele standard. Acum vom introduce Harta "de student" pentru elevi.
Foarte interesant articol apărut recent în ziarul al Guvernului de la Moscova Tverskaya-13 "-" Amprente înlocui »bani (№ 51, douăzeci-douăzeci şi şase 12 2000.).
Acesta precizează că, în mod explicit necesitatea pe termen lung pentru a trece de la e-carduri de la implant microcipuri în braţul de la care pentru a citi informaţii despre proprietar.
Şi, în unele şcoli Moscova (acest lucru, de altfel, a fost dedicat uneia dintre scenele TV "Casa Rusă") este deja instalat de maşini, în cazul în care studentul trebuie nu numai a introduce cartela, dar a pus mana.
Maşina găseşte informaţiile pe care le va fi de personalitate pe un set de numere şi linii de desen pe de o parte, şi de copii, în cantina se va acorda un coc. Şi cu factura sale electronice amortizate suma corespunzătoare.
Desigur, că într-o globalizată informaţii despre fiecare dintre noi vor deveni disponibile nu numai la dispoziţia autorităţilor Moscova. Şi chiar guvernul federal nu se limitează la.
În Duma de Stat a pregătit deja o "lege privind informaţiile cu caracter personal, care prevede adică transfrontaliere (, dincolo de graniţă) transferul de informaţii despre viaţa personală a cetăţenilor ruşi.
Un "Legea cu privire la Registrul de stat al populaţiei" va da fiecare dintre noi - de la nou-născuţi la oameni vechi - un cod personal care respectă pe deplin cu sistemul internaţional de identificare.
Şi numai în aspectul clădirii stat mondial este de înţeles de ce unele compania americană "Oracle" să investească în astfel de denzhischi "Card moscovit", şi Banca Mondială (nu este adevărat, spunându-i numele) -? La acordarea noi DCI.
În sistemul de globalizare sunt transparente, nu numai fluxurile financiare transfrontaliere şi a veniturilor, precum şi de oameni. Cele mai multe ştii despre persoana, mai uşor de gestionat. Şi, desigur, nici banii nu vor fi rău, de dragul de a stabili controlul asupra ţării marea ansamblu.

Teren - privat şi nu a noastră
Dar, desigur, de a construi un guvern mondial unic este imposibil, atâta timp cât ţara, chiar şi cu declinul suveranităţii, are propriul său teritoriu.
Puteţi lua teritoriul în diferite moduri: a începe un război, sau prin încurajarea separatismului, ciobire bucata cu bucata, prin aşa-numitele conflicte locale. Şi puteţi face chiar şi fără operaţiuni militare costisitoare.
Cum? Ei bine, de exemplu, aşa cum face acum în Rusia, în cazul în care într-un timp record (şi, practic, cu blocada informaţii complete) a avut primul capitol 17 din Codul civil privind proprietate asupra terenului, şi apoi Codului Funciar.
În conformitate cu care, în viitorul apropiat, pot fi vândute pe teritoriul oricine imens - dimensiunea sa cumpere teren care nu este restricţionat în mod legal.
În acest caz, drepturile proprietarilor sunt aproape nelimitate. Aici este ceea ce pot fi învăţate, de exemplu, al 17-lea capitol din Codul civil:
"Proprietarul terenului are dreptul să folosească la discreţia sa, tot ce este deasupra şi dedesubtul suprafeţei din această secţiune" ... (Articolul 261, alineatul 3)
Sau chiar, "... de stabilire a liniilor operaţionale, linii electrice şi conducte de comunicare, alimentarea cu apă şi canalizare, fără acordul proprietarului terenului, este interzisă" (articolul 274).
străini Deci, foarte curând (fie direct sau prin intermediari, nu este atât de important) va propriul bucati semnificative din ţara noastră. Iar noi, ei născut, va trebui să caute căi de trecere între cele două zone privatizate.
Însăşi noţiunea de un stat suveran, cu o masă de transfer de proprietate asupra terenului pentru străini, şi-ar pierde sensul. Ce fel de suveranitate, în cazul în care comandanţii completă a terenurilor noastre vor locui în New York, Bruxelles sau Berlin, şi de acolo să ne spună cum să trăim?
Şi ce va împiedica noii proprietari de teren la nivelul acesta, să zicem, un cimitir, în cazul în care decid să organizeze în locul acestuia o parcare sau un câmp pentru jocul de golf?
Şi, în sfârşit, există, de asemenea, destul de legiMetoda nny de suprapunere de comunicaţii. Dorinţa de a proprietarului exotice care deţinută de solul său rus nu este livrat pe piaţa internă "bovine" de energie electrică, gazele şi energia termică - ei bine, asta e dreptul său sacru.
Şi dacă acum, de la Primorye la Ciubais nu a lua it, apoi cu peste mări "binefăcători" şi nu vei cere mai mult.

Pentru a trăi în Rusia?
Populaţiei ruse este în scădere, iar acest lucru - nu numai (ca multe cred), un produs secundar al reformelor din ţară în curs de desfăşurare.
Într-adevăr, de reducere a populaţiei indigene, doar, si este unul dintre cele mai importante sarcini în calea construirii statului lume: numai în mare măsură a reduce numărul de persoane indigene, poate aboli însăşi noţiunea de patria lor. Şi fără acest lucru, dar pentru a anula statului naţional?
Acum oamenii puternic orientat spre calitatea vieţii - la un nivel destul de ridicat al consumului personal. Şi să simtă că acest lucru este cel mai important lucru în viaţă, scopul şi sensul.
Dacă nu se poate asigura copilului dumneavoastră toate nota (nu cele mai necesare, şi de toate!), Este mai bine să-l şi nu născut.
Si din moment ce marea majoritate a cetăţenilor noştri şi mine, dar acum nu pot oferi "o calitate de viaţă decent", problema de procreare sunt automat scos din ordinea de zi.
Dar, de dragul siguranţei lui, globalizers noastre interne au adoptat politica de aşa-numitele de planificare familială "şi pootkryvali întreaga ţară cu serviciul acelaşi nume.
"Planificarea" se ajunge la faptul că, în orice mod avort reprodus, contracepţia, sterilizarea, "familie non-tradiţionale" (şi, pur şi simplu, homosexualitatea), promovarea "sexului protejat", de obicei însoţite de o epidemie de boli cu transmitere sexuală, şi "căsătorii de probă", care , de multe ori sfârşitul decalaj.
Şi, desigur, o astfel de politică "promovează o declinul demografic.
De exemplu, în conformitate cu diferite sosuri contrabandă în şcoală ", educaţie sexuală" (care să fie numit în mod corespunzător abuz sexual), ca un burete ud, propaganda antidetorodnoy, incercand sa puna pe flux de sterilizare a femeilor.
Chiar şi în 1996, Duma a încercat să adopte Legea cu privire la drepturile de reproducere ", care ar oferi libertatea deplină de a planificarea familiei", adică, avortul în orice condiţii, chiar şi sterilizare la 16 ani şi copii la şcoală corupt.
Apoi, legea nu este trecut, şi pledează pentru "drepturile de reproducere", a continuat să funcţioneze semi-subteran, deşi sprijinul puternic al statului.
Cu toate acestea, curatori noastră externă (de exemplu, Comisia Europeană a Drepturilor Omului) nu este îndeplinită. Curatorii vrei ca totul sa fie legal, deoarece instituţionalizate urâţenia este percepută de oameni ca ceva corect, echitabil, respectabil.
Şi pentru că un proiect de lege cu privire la drepturile de reproducere "de astăzi din nou înlăturat de sub pânză, în viitorul apropiat, va fi din nou stoarse prin Duma. Chiar şi în cadrul şedinţei cu privire la politica demografică a acestei legi nu numai în rapoarte, dar şi pentru a avansa propunerea făcută în rezoluţia de adoptare.
Ei bine, din moment ce noi Duma, să-l puneţi blînd, este controlabil, atunci este probabil că acest lucru este, în esenţă, genocid, legea este adoptat definitiv.
Aici, apare firesc întrebarea: "Şi cine va trăi pe o astfel de teritoriu vast, în cazul în care populaţiei indigene vor fi reduse la un nivel minim?"
Dar, în termeni de globalism, nu există nici o problemă - vă poate aduce întotdeauna în imigranţi. Acestea sunt - modest şi, cel mai important, tăiate de la rădăcinile lor, împotriva unui stat mondial unic nu vor obiecta. Un alt om de teren de un străin, dar ratat ei - te rog, nu de viză, nici limite.
Da, dar de ce ar trebui să meargă la imigranţi ţara noastră nordul rece? - Majoritatea, de fapt, întotdeauna vor să trăiască la domiciliu, mai degrabă decât într-o ţară străină. Deşi ... Multe depind de modul în care locuiţi. Şi este chiar o casa persoană - în sensul cel mai larg al cuvântului, adică "acoperis deasupra capului tău."
De aceea, în lume pentru a aprinde, aşa-numiteleaemye, "conflicte locale", care rase de zeci de milioane de refugiaţi, care sunt pregătiţi pentru orice condiţii pentru a trece la sfârşitul lumina, doar pentru a scăpa de coşmarul de război?
Război - mixer socio-etnice o putere enormă. Ai milioane de caucazieni ar pleca voluntar viile lor, livezi, case frumoase, munti, mare, deşi la patria lor caucazieni putea trăi într-un fel?
Ei bine, chinezii, mai liber situat în Siberia noastre, nu acasă pentru a începe chiar şi un al doilea copil (împrumuturi externe să pună în aplicare "China miracol" acordată sub rezerva punerii în aplicare strictă a programului "un copil pe familie").
Aici sunt în Rusia şi să plece. La sfârşitul anului 2000, vicepreşedinte al Comitetului de Securitate al Dumei de Stat, VI Ilyukhin a declarat la o conferinţă de presă cu privire la existenţa unor acorduri secrete între China şi Rusia, care va avea în curând să obţină cetăţenia rusă 1,5 milioane de chinezi.
Dar este - chiar flori. Potrivit unuia dintre mai multe scenarii posibile, dezvoltat în cadrul ONU în următorii 50 de ani ne vor trebui să accepte pe teritoriul său, 253 (!) De milioane de imigranţi.
Reamintească faptul că în ţara noastră de astăzi doar aproximativ 147 milioane de locuitori. Deci, chiar dacă declinul actual al populaţiei Rusiei ar fi putut fi un miracol pentru a opri, migraţia "înlocuire" este digerat încă populaţia autohtonă şi cultura lor. De şedere pe teritoriul nostru, ca Rusia nu va fi.

descoperire medicale în Outback slab populate
Cu toate acestea, declinul demografic este, de asemenea, puternic biciuire. Preparate (şi parţial deja puse în aplicare) reforma din domeniul sănătăţii, care reduce, în cele din urmă la privarea de majoritatea cetăţenilor ruşi gratuit de asistenţă medicală de înaltă calitate.
Pe de o parte, se va egaliza situaţia ruşi cu situaţia din majoritatea celorlalte naţiuni - este "nivelarea" la crearea unui singur stat.
Şi pe de altă parte - deteriorarea serviciilor de sănătate în condiţii moderne ruse conduce inevitabil la o creştere bruscă a mortalităţii, care deja a atins proportii epidemice.
Potrivit unor experţi, cum ar fi reforma de sănătate, populaţia ţării noastre ar putea fi în curând redus cu doua treimi.
Tu spui, nerealiste, alarmism?
Dar există un text oficială a proiectului de reforma de îngrijire a sănătăţii, deja rulează pe banii Băncii Mondiale omniprezente în Tver şi în regiunile Kaluga.
(Este caracteristic faptul că, în calitate de pilot, pilot selectat cele două regiuni cu cel mai indicatori demografici pentru Rusia - pur şi simplu pune, este pe cale de dispariţie zona Uite-l şi ceva. Decis sa ajute încheia acest proces.)
Pe scurt, esenţa reformei (fie numit în mod corespunzător zdravorazrusheniya reformă) este urmatoarea: profesionişti calificaţi medicale sunt înlocuite treptat cu aşa-numitele "medic generalist" (VOPami), dar în esenţă - asistenţi care se presupune că perfectă în 15-16 specialitati medicale.
Efectul terapeutic nu este greu de imaginat. În plus, reforma implică închiderea maternităţi mici din zonele rurale, achiziţionarea de laparoscopie (în acest caz, instrumentele de sterilizare), tratamentul bolilor venerice direct în clinicile prenatale (care nici o femeie nu o normale gravide nu a venit, şi, prin urmare nu ar fi primit chiar un primitiv de îngrijire ).
Şi, desigur, oferă o pregătire la scară largă a planificatorii familiei ".
Cifre - spune: 2 ani în regiunea Tver este de aşteptat să pregătească un 12 Obstetricienilor si Ginecologilor, şi 1200 () "! Furnizorii de planificare familială, care ar impune contraceptive si seducatoare femeile la avort, sub pretextul de raţionament specios că" copilul ar trebui să fie bun venit "( şi "nedorite", prin urmare, de a ucide).
Asta este, agenţi de moarte trebuie să fie o sută de ori mai mult decât campionii de viaţă.
În cadrul genocid "cu hse confruntă cu elovecheskim "perfect în formă şi al treilea pilon al reformei: fondul sărăcirii în masă a oamenilor, eliminarea de îngrijire medicală gratuită, costul medicamentelor şi a produselor, precum şi reformatorii propune să desfăşoare o promovare pe scară largă de stiluri de viaţă sănătoase, corespunzătoare, bună nutriţie, odihnă bună, managementul stresului, etc .
Spune, cum v-am avertizat să trăiască în mod corespunzător. Nu asculta - bine, e alegerea ta. Orice persoană are dreptul de a alege între viaţă şi moarte.
Şi, aparent, în regiunea Kaluga, mai mulţi oameni fac acest lucru "liber" alegere - în 2000, Decese acolo de 7 ori mai mare decât cea a natalităţii.

Cele mai importante reforme
Este interesant să se uite la din perspectiva globalizării şi reforma educaţiei anticipate ruse.
Pe toate celelalte puncte de vedere, această reformă - în general solide absurd.
De ce, să zicem, să reducă numărul de ore alocate pentru limba rusă, şi să se înmulţească în acelaşi timp lecţii de limba engleză?
În detrimentul studiul istoriei naţionale să se concentreze asupra peste mări? De ce scutite de program obligatoriu "Evgheni Oneghin", dar a avut loc Tolkien?
Sau pot adopta o şcoală în educaţie civică ţară manuale, care creează o imagine de ceva nu sunt relevante pentru cultura noastră şi realitatea noastră a societăţii - acest lucru, în cazul în care virtutea principală este în stare de funcţionare de plată a impozitelor şi serviciului militar, prin contrast, o superstiţie depăşite?
În cazul în care călugării sunt doar o nebunie, dar oamenii normali profesa un sex "sigure" si "planificare familiala" ...
"De ce să introducă educaţie de doisprezece ani în Rusia de astăzi, în cazul în care mulţi băieţi şi clasa a zecea, nu pot termina studiile mele, pentru că ar trebui să ajute financiar familia?" - Întrebat pe unul dintre ministrul nostru Educaţiei, VM Filippova la club de presă, în prezenţa a numeroşi ziarişti.
Şi ministru, spunând cuvântul "globalizare", cu toate acestea, răspuns la întrebarea sincer: "Am complet de acord cu tine. Dar avem de a introduce dvenadtsatiletku, deoarece toate celelalte ţări au deja a trecut.
Raspunsul lui a precizat că sensul acestei tranziţii pentru Rusia nr. Sensul se află în afara ei - aceasta este unirea de educaţie, care produc pentru stat stabilit din lume.
Şi limba engleză este introdus cu de primă clasă în fiecare şcoală, deoarece este limba trebuie să intre în "acest stat" principala limbă de comunicare.
O cunoaştere a propriei lor culturi "cetăţeni ai lumii" (deci, de altfel, este unul dintre programele de învăţământ, care UNESCO este promovat activ în ţări diferite), doar o piedică. Precum şi nivel de educaţie ridicat.
După toate, sistemul de control total asupra educaţi, oameni inteligenti cu avansate contraindicată. Da, şi un sistem unificat de învăţământ de stat lumea viitorului îşi asumă un singur nivel de educaţie din diferite regiuni.
Şi ce fel de statice, şcolile ruse va aduce intelectuali, când cele mai multe triburi din Africa, nu există nici o limbă scrisă, iar în SUA, se pare, aproape două treimi din adolescenţi în şcoală, abia vraja?
Egalitatea în globaliste înseamnă că, în jungla africană, a construit o coliba de bambus în cazul în care copiii vor învăţa să scrie şi să citească limba engleză, precum şi în şcolile noastre va introduce aşa-numitele "entitatea competentă" (un alt amoeba "cuvânt" a liberal Newspeak): domenii de cunoaştere tradiţională şcoală elimine înlocuirea acestora cu unele discipline "integrantă.
Aceasta este, în loc de lecţii de matematică, fizică, chimie, biologie, care a dat elevilor suficiente cunoştinţe fundamentale ale acestor ştiinţe, intenţionează să introducă obiectul unei căi de atac, cum ar fi ştiinţele naturale sau de istorie naturala.
Acest gen de educaţie şi a cerut "competente" - la un ceai, ca autori de reforma din domeniul sănătăţii sunt asigurate că medicii vor fi mult mai VOPy competente din fiecare din 16 discipline medicale decat actualul BPChi-specialişti.
În conformitate cu unificarea la nivel mondial este ideea de un examen final - un singur oficialii noştri nu ascunde nici măcar faptul că acest lucru este făcut pentru a se potrivi un standard global.
Pentru a studenţilor în California, şi în Voronej au fost testate de către aceeaşi matrice sordid, cum ar fi "Alege răspunsul corect: Moscova - capitala de ce? o Guineea) şi b) SUA c) Rusia d) Chineză e) din Australia.
Amuzat de toate vorbesc că testul - este presupune mai precise şi mai test obiectiv de cunoştinţe decât testul tradiţionale, în care subiectul ar trebui să fie în considerare coerentă a unui volum mare de material şi să răspundă la orice întrebări suplimentare, să fie pregătit să îşi apere punctul lor de vedere, etc
Deşi, desigur, de testare este mai uşor pentru fabricarea şi facilitează activitatea recenzentului. Dar asta este mai uşor să producă, nu este neapărat o calitate mai bună.
Nu prăjituri care sunt metoda fabrica coapte, mai gustoasă copt în cuptor la domiciliu? O broderie de mână, ostentativ non-tehnologice, comparativ cu masina?
În general, acest test prevede un sistem unificat de bombă educaţia noastră, despre care foarte puţini oameni până în prezent suspectat. Reîncărcate este chiar sub deja fragile şi instabilă - o sete de cunoaştere a copiilor.
Deoarece, chiar şi în timpurile sovietice, sute de monografii au fost consacrate problemei de dezvoltare a motivaţiei cognitive ale elevilor. Şi nu un cap inteligent rupt, întrebam cum de a stimula interesul lor în procesul de învăţare.
Dar astăzi, la începutul secolului XXI, majoritatea copiilor noştri şi nu există nici urmă de setea de cunoaştere, care a fost în lor de bunici ", fiii ţăranilor, filippkov că a invocat posibilitatea de a învăţa în şcoli, ca o mare binecuvântare, după cum însăşi, poate fi preţuite visele din copilarie.
Şi acum, cultul cunoaştere a schimbat cultul de consum. Iar cei puţini cărora le place să citesc cărţi de non-ficţiune, colegii acordate nickname jumătate de dispreţuitor de "tocilar".
Deci, într-o astfel de situaţie poate obliga copiii sa studieze?
- Nu vei afla - nu predea examene - sunt în pericol părinţi. - Nu merg la colegiu - intra in armata, va schimburilor comerciale de pe piata, pentru a lucra un om de serviciu ... - Şi aşa mai departe, în funcţie de familie special reprezentări dintre cele mai de neinvidiat în viaţa de cota.
Asta este, motivatia este pur pragmatice. În aceste condiţii, introducerea de testare, examen simplificat foarte mult, privarea copiilor de stimul ultima învăţare.
De ce s-ar întinde capul, invata ceva prea mult, atunci când, şi fără aceste eforturi este de a te trenul spre "complet ok?
De fapt, această tendinţă a apărut deja, atunci când, prin ordin № 9, Comitetul de Stat la 27.12.1995, a fost permisă pe examenele de admitere la facultate pentru a înlocui un eseu care prezintă sau ... (La fel ca formatori de primul!) Reportofon.
Ca urmare, prestigiul unei discipline şcolare, cum ar fi literatura, a scăzut. Şi totuşi, cărţile mele proprii - este un link care trăiesc cu istoria naţională, cu tradiţii. Educative şi impactul său asupra copiilor este de neînlocuit.
Deci, care dintre reformele planificate să ia - este obţinut, pentru a parafraza Maiakovski ", spun reforma - degradarea medie.

Susţinătorii
Rotten produse sunt întotdeauna nevoie de publicitate intensive şi sofisticate. Aici - doar o ilustrare.
Recent, librării a apărut publicat luxos monografie V. Jirinovski şi V. Yurovitskogo "bani noi pentru Rusia şi în lume."
După ce am citit această carte, ştii cine este de fapt ascunde sub masca de bătăuş Dumei. Cu toate acestea, dau un cuvânt pentru el însuşi:
"In prezent suntem trăiesc în amurgul civilizaţiei Marii Cartea ... Noi nu putem, în toate detaliile să prezinte această lume vine - lumea electronice de informaţii. Dar faptul că acesta va fi fundamental diferite, să fie diferit de lumea de informaţii pe suport de hârtie, nu mai puţin, decât lumea de informaţii pe suport de hârtie diferite din lumea de lut ... Cred că aceasta este cu siguranţă ...
Faptul că viitorul aparţine mass-media electronice Institutulormatsii şi în domeniul de bani - aceasta poate fi o îndoială?
... Cumpărător pune degetul ei într-o scorbură de pe computer bazându-se pe drepturile proidentifitsiruet degetul şi punerea în aplicare a unui sistem electronic de acţiune corespunzătoare.
Desigur, o societate de control total este întocmit de către autorii cartii, ca lumea de bunăstare:
"Banii Primul factor important tsivilizatsieobrazuyuschy electronice este caracterul lor globale. Acest lucru va însemna prăbuşirea totală a lumii actuale ordinea financiar, pentru dispară de rolul special al anumitor state, în calitate de proprietari de monede speciale naţional-internaţional.
Toate privilegiile acestor state dispar (bine, da, privilegiile sunt doar un guvern mondial şi a structurilor subordonate acesteia - Aprox.. Aut.).
bani comună a crea o lume unică, o lume în care nu diviziune în stat (terenului), pe domenii de top, clasele prima sau a treia, atunci când există oameni clasa întâi sau a treia, pentru că toate au aceeaşi monedă, precum şi orice persoană, indiferent dacă din Africa sau ale Americii, nici de dorit, ca plătitor sau de către cumpărător, utilizând aceeaşi monedă. "
Deci, dacă credeţi Jirinovski, suntem de aşteptare pentru libertate, egalitate, fraternitate, fericirea. Crimă în secolul XXI va dispărea, deoarece "practic imposibil să scape.
Toţi oamenii numărate pe conturile bancare, numerotate şi lichidată în calculator. Populaţia este cunoscută cu o precizie de o singură persoană în lume în fiecare zi ... Jaf, furt şi extorcare de fonduri de bani imposibil.
(Pentru peşti mici. Şi puternic, prin contrast, sunt posibilităţi nelimitate pentru furt şi fraudă: Du-te verifica care operaţiunea nu defilat prin intermediul unei reţele informatice "- Autor.)
Este imposibil să cumpere ilegal sau medicamente (mai ales că, până în momentul legalizat, de la începutul anului, pentru "lumina" droguri în Olanda şi Elveţia a început deja. - Prim Neo. AUT) NOR. Arme, nici alte obiecte socialmente periculoase fără autorizaţie specială sau permisul.
Este imposibil să scape de impozite, taxe, deoarece sunt în mod automat ... Într-un sistem de monedă electronică o persoană nu poate fi oriunde să se ascundă. Oriunde sa dus, linia de contul de numerar lui vor merge la magazine, hoteluri şi intră în banca lui ...
De fapt, oamenii vor face ce vrea. Dar ceea ce este inacceptabil sau interzisă, doar el nu poate face.
Figurat vorbind, o persoană poate să meargă în pădure, în cazul în care dorit, el nu va vedea oriunde semne interdicţie.
Dar de unde pot doar el nu poate ajunge în acest loc inconjurat de un gard înalt sau arbusti densa de netrecut.
Arbust, pot fi, şi groasă, dar metafora este clar: în lagărul de concentrare cu sârmă ghimpată, electrificat.
Dar, încercarea de a calma susţine cititor al noii ordini mondiale, oameni din lume este de aşteptare pentru o lume fără război:
"În primul rând, din cauza a ceea ce comportamentul lor? Pentru sol - astfel încât fiecare are dreptul să se stabilească unde doreşte. " Da, şi la război ar fi imposibil.
"În cazul în care un stat va fi declarat un agresor, apoi taiat toate legăturile financiare ale acestui stat cu lumea exterioară.
La urma urmei, fiecare stat financiar în legătură cu lumea de către unul sau mai multe canale de conectare monetare, precum şi o schimbare de miscare trece peste aceasta dezactivează din întreaga lume.
Şi acesta va fi o blocadă, în comparaţie cu care toate embargoului actual va părea o joacă de copii în ambalaje. Noi nu pot fi cumpărate din străinătate, nici arme, nici muniţie, fără hrană, nimic.
Şi cum mulţi dintre ei pot supravieţui taie din lume, chiar o stare de mare? Este puţin probabil ca mai mult de 10 de zile.
Şi odată ce va fi imposibil de război, apoi arme va înceta pur şi simplu să se facă, armata desfiinţată, vom trece la o lume fără război, aşa cum a solicitat liderii ruşi şi sovietici de la Nicolae al II-lui Hruşciov. "
Deci, în interiorul taberei vor prevala, aceasta idila. Şi calitatea vieţii va fi la altitudine.
"La momentul de naştere a omului, el deschide un cont bancar, iar acest lucruprin cădere de bani pe o acordă lunar sociale. Familiile pot cheltui pe sprijinul lor copil, dar nu mai mult de jumătate.
Cealaltă jumătate este imediat transferat la un cont de economii speciale a copilului. Intra în considerare dispunerea tânăr vine de vârstă. În acest timp, se acumulează, împreună cu dobânda, o sumă substanţială.
Ei bine, probabil ca cititorii inghitit momeala, autorii încearcă să joace pe sentimente patriotice:
"Acum, Rusia este din nou într-o stare de criză generală, care ameninţă însăşi existenţa sa. Acesta este motivul pentru Rusia şi trebuie să îşi asume un rol de avangardă în revoluţia mondială noul monetare - componenta de numerar de dumping şi de tranziţia către o pur numărabile, bani non-numerar, care este punct de vedere tehnic mod natural va electronic.
Indiferent de modul în care acestea râs şi batjocorit fie adversarii din Rusia, dar ei a fost din nou pentru a intra în lumea calea de urmat. Vreau acest lucru pentru ea sau nu. Pentru nimeni altcineva nu ... Istoria îndeamnă Rusia, pentru propriul lor de conservare, introduceţi mai întâi secolul XXI ".
Pe Jirinovski carte Yurovitskogo nu ar fi în valoare de un astfel de mult timp pentru a vorbi, în cazul în care mai multe voci şi mai multe nu au fost că globalismului, desigur, de rău, dar este inevitabil. Ce pot face?
Apoi, ar trebui să fie integrate. Şi mai bine - plimbare un proces pentru a obţine pentru Rusia în lume globală, decente, şi în mod ideal - luni primatul

Luni, 15 ianuarie 2007
Vizualizări: 2389

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
254
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
438
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
320
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
439