ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lumea potrivit Monsanto (Video)
Descriere

"Alimentele sunt o putere! Noi folosim această putere pentru a schimba comportamentul oamenilor. Unii ar numi acest lucru o mită. Nu ne pasă, noi nu intenționăm să ne cerem scuze".

Catherine Bertini, directorul executiv al Programului Alimentar Mondial ONU, ex- consilier al ministrului agriculturii din SUA.

 

Filmul lui Marie-Monique Robin, este o lovitură revelatoare asupra tuturor suporterilor ai OMG-urilor, biotehnologiilor și globalizării. Minciuni, fraude, contrabandă, amenințări, genocid sunt doar un set mic de metode folosite în prezent, de originarii casei Rockefeller într-o speranţă nebună de a supune controlului alimentar lumea și respectiv, fiecare locuitor al planetei.

În lume s-a născut un monstru, care merge înainte, strivind state şi ţări. Pentru el nu există nici-un obstacol în formă de frontiere și teritorii.

El face pe oamenii să se sinucidă și le aruncă afară din casele lor cu sate şi orașe întregi. El distruge totul ce este viu pe planetă şi o umple cu otravă.

Acolo unde el a trecut, pămîntul este otrăvit, doar miliarde de dolari vor primi o mână de oameni răi pentru care vieţile tuturor fiinţelor vii sunt doar cuvinte goale, principalul lucru sunt banii și puterea la nivel mondial.

Numele lui este concernul biochimic transnațional Monsanto.

Informaţii suplimentare: filmul relatează despre corporaţia transnaţională Monsanto și tehnologiile ei legate de OMG-uri.

Obţinerea OMG-urilor se datorează"integrării" unei gene străine în ADN-ul plantelor sau animalelor, în scopul de a schimba proprietățile sau parametrii acestora. Ce se va întîmpla în urma acestui lucru, care este modul de răspîndire pe scară largă a plantelor transgenice în lume și rolul politicienilor, oamenilor de știință celebri, agenţiilor de publicitate, etc, care sar la platforma companiilor, cum ar fi Monsanto.

 

Ţara: Franța
Anul: 2008
Gen: Documentar
Traducere: de amator
Regizat de Marie-Monique Robin
Durata: 01:49:00  

 

 

 

 

Sursa: vpomestie.ru

 

Luni, 03 septembrie 2012
Vizualizări: 2274

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
257
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
112
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
157
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
95