Lumea potrivit Monsanto (Video)

/ Vizionări: 4138

Мир согласно Монсанто (Видео)

Descriere

"Alimentele sunt o putere! Noi folosim această putere pentru a schimba comportamentul oamenilor. Unii ar numi acest lucru o mită. Nu ne pasă, noi nu intenționăm să ne cerem scuze".

OMG. Alimente destinate săracilor sau grija de sănătatea şi portofelul nostru
OMG. Alimente destinate săracilor sau grija de sănătatea şi portofelul nostru

Catherine Bertini, directorul executiv al Programului Alimentar Mondial ONU, ex- consilier al ministrului agriculturii din SUA.

 

Filmul lui Marie-Monique Robin, este o lovitură revelatoare asupra tuturor suporterilor ai OMG-urilor, biotehnologiilor și globalizării. Minciuni, fraude, contrabandă, amenințări, genocid sunt doar un set mic de metode folosite în prezent, de originarii casei Rockefeller într-o speranţă nebună de a supune controlului alimentar lumea și respectiv, fiecare locuitor al planetei.

În lume s-a născut un monstru, care merge înainte, strivind state şi ţări. Pentru el nu există nici-un obstacol în formă de frontiere și teritorii.

El face pe oamenii să se sinucidă și le aruncă afară din casele lor cu sate şi orașe întregi. El distruge totul ce este viu pe planetă şi o umple cu otravă.

Acolo unde el a trecut, pămîntul este otrăvit, doar miliarde de dolari vor primi o mână de oameni răi pentru care vieţile tuturor fiinţelor vii sunt doar cuvinte goale, principalul lucru sunt banii și puterea la nivel mondial.

Numele lui este concernul biochimic transnațional Monsanto.

Informaţii suplimentare: filmul relatează despre corporaţia transnaţională Monsanto și tehnologiile ei legate de OMG-uri.

Obţinerea OMG-urilor se datorează"integrării" unei gene străine în ADN-ul plantelor sau animalelor, în scopul de a schimba proprietățile sau parametrii acestora. Ce se va întîmpla în urma acestui lucru, care este modul de răspîndire pe scară largă a plantelor transgenice în lume și rolul politicienilor, oamenilor de știință celebri, agenţiilor de publicitate, etc, care sar la platforma companiilor, cum ar fi Monsanto.

 

Ţara: Franța

Anul: 2008

Gen: Documentar

Traducere: de amator

Regizat de Marie-Monique Robin

Durata: 01:49:00  

 

 

 

 

Sursa: vpomestie.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137