ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mac Danzig, campion mondial la lupte fără reguli, veganAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


"Nu prea există o mai mare satisfacţie de afaceri decât pentru a ajuta animalele au nevoie de ajutor" - Mac Danzig (Mac Danzig), campion mondial (AMM)

Lui dorinta de a ajuta animalele la fel de mult ca o dorinţă de a câştiga un inel. Curând după Mac a-şi apăra titlul său, el a spus organizaţia RETA (Oameni pentru tratamentul etic al animalelor) despre secretele succesului său, planuri de viitor şi de ce decizia de a fi vegetarian a devenit una dintre cele mai bune în viaţa sa :

Cum ai devenit vegan? Când sa întâmplat acest lucru?


Întotdeauna, în măsura în care îmi amintesc, am remarcat cu interes şi respect profund pentru natură şi animale. Cred că este doar în sângele meu. Am crescut în sărăcie (măsurat prin standardele americane) şi a fost invatat sa manance ceea ce am putea permite. Îmi amintesc aveam 13 ani când am văzut gama vagon de marfă de-a lungul, umplute cu porci, care mi-a fost trecerea pe masacru.

Unul din porci ma privit drept în ochi de ceva timp. Acest moment este unul dintre cel mai trist că îmi amintesc. Deoarece nu a fost atât de mult mintea, si sufletul in aceasta creatura, care a fost realizată la o moarte groaznică ...

Dar eu nu am fost vegetarian, până când, până când am fost 20 şi am început să lucrez la un adăpost de animale "O-Ma-nr Farm" (Oh-Mah-Nee Farm) din Pennsylvania. Acolo am întâlnit prima oară pe veganii şi am învăţat despre modul în care acest lucru este grav pentru oameni şi cât de multe sunt alternative sanatoase la produsele de origine animală. Am experimentat cu o dieta vegetariana pentru aproximativ un an, dar de când am început de formare la luptă complet pentru, cred unii oameni şi a început să mănânce carne de pui, gândindu-mă că am nevoie de orice proteine animale în scopul de a atinge succesul. A fost cumva o prostie, pentru că altfel, dieta mea era complet vegetarian, cu excepţia de pui de trei ori pe săptămână. Nu aş putea trăi cu care ... Ar trebui să aveţi de suferit, că am să-acest lucru este, în cazul în urmă cu doi ani nu a citit pe site-ul a drepturilor animalelor articol de Mike Mahler. El a explicat în detaliu vegetarian dieta sa de formare sport, si am spus apoi: "Iată-l, eu sunt, de asemenea, o poate!" Şi a devenit vegetarian 100 la sută, din nou, şi toată viaţa mea, niciodată în îndoială. Mă simt minunat!
Mac Danzig, campion mondial la lupte fără reguli - vegan

Мак Данциг, чемпион мира по боям без правил, веган Ai veganstvo în antrenamentului sportiv şi menţine greutatea clasa lor?

Pe deplin. Când m-am decis pentru a deveni vegetarian, am devenit mult mai uşor pentru a introduce o clasa de greutate la 155-lire, în timp ce nu pierde nici un singur strop de greutate musculare. Sunt mai subtire decât înainte, şi am mai multă energie decât a fost.

RETA este de a duce o campanie în care căutăm de la KFC pe care le necesită conformitatea cu standardele pentru tratarea fără cruzime a animalelor de la furnizorii lor de pui. Ce crezi ale unor companii precum KFC (în Rusia - Rostiks KFC-Ed. - Aprox. Animale). Cine refuza să facă chiar şi minime de a reduce suferinţa?

Acesta este ignoranta, fac pur şi simplu nu îngrijire. Acest lucru este motivat de lăcomie. Asta e tot ce vreau sa spun despre aceste companii.

Nu sunt vegetarian dvs. preferate produsele alimentare în general, şi ceea ce mancati, în cazul în care trenul?

Dacă eu nu sunt în modul de formare, apoi absorbi în dichayshem sumele de inghetata de soia "Soia Delicios" si prajituri cu ciocolata vegan "ciocolată". De asemenea, aici, în Los Angeles există unele vegetarian restaurante mari, cum ar fi "nativ Foods", se răceşte oferind pizza vegetariana alimentare. În timpulclase ktivnyh mânca o mulţime de orez brun, tofu, fulgi de ovăz, şi, desigur, o mulţime de legume si fructe.
Mac Danzig, campion mondial la lupte fără reguli - vegan

Мак Данциг, чемпион мира по боям без правил, веган Ce te motiveaza pentru a lupta, în ciuda leziuni şi de lipsa unui loc de muncă sigur?

Aceasta este o întrebare dificilă. Imi place doar sportul şi dedica timpul atât de mult în viaţa lui, datoria faţă de el însuşi. Trebuie să văd ce pot ajunge la înălţimi aici. Vreau să concureze cu cel mai bun luptator din lume competenţe, şi atâta timp cât eu nu o fac, nu vor fi îndeplinite.

Ce vrei sa vezi atletic cariera dumneavoastră într-un an? Ştiaţi că canalul "Fuji Network" se opreste cu "Pride" (în japoneză Organizaţia pentru luptă fără reguli)?

Sperăm că, anul viitor voi concura cu oameni de "Pride". Chiar daca "Mândria" nu sunt de acord cu "Fuji TV", sigur, ele vor fi la fel de puternică şi, ani mai târziu. Ei nu ar fi obţinut toate acestea, fiind un om de afaceri de rău. Am primit deja oferte de la mai multe organizaţii importante, pe care eu, din păcate, nu pot preia contractul meu cu Regele "a celulelor" ("KOTC" - rege al Cage), dar eu nu stiu: daca sunt pacientului, timpul meu va veni si am şansa mea.

Ce ti-ar spune fanii dvs. care cred ca un vegetarian, dar nu ştiu de unde să încep?

Vreau să le spun: este mai usor decat crezi ... Cred ca una dintre cele mai bune primii pasi in dieta vegetariana este eliminarea tuturor produselor lactate. Prea mulţi oameni refuza toate din carne, brânzeturi şi copleşit apoi sa şi a altor produse lactate pentru a compensa. Şi mă întreb de ce mai târziu se simt mai rău decât înainte. Eu zic: arunca laptele şi mânca o mulţime de cereale şi legume, apoi destul de repede, devine evident că nu aveţi orice produse de origine animală la toate.

Ce aţi spune de copii mici care au învăţat doar despre drepturile animalelor?

Dacă vă pasă cu adevărat de animale si aveti energie pentru a face ceva - face. Ar fi lucrare practică sau politică, fă-o. Indiferent de calea pe care l-aţi ales în viaţa mea şi ceea ce vă decideţi să faceţi, puteţi utiliza vocea pentru educarea altora şi de a ajuta cauza ... Vorbiţi cu încredere despre ceea ce crezi, şi nu încearcă să schimbe cu forţa oameni. În schimb, să le ştiţi despre drepturile animalelor sau vegetarianismul la un moment dat, atunci când arată interes, curiozitate. Nu toata lumea care nu este în subiectul este într-adevăr atât de vicios. Multe dintre ele sunt pur şi simplu ignoranţi, si de fapt poate transforma o pagină nouă în viaţa lor daca le ajuta să vezi cât de. Amintiţi-vă doar că viaţa este prea scurtă să aştepte. Ia afara de rutină, să devină un voluntar, verifica toate ofertele pe care se află pe site-ul RETA *. Nu este deloc o lucrare mai mare satisfacţie decât ajuta animalele aflate în nevoie.

Sursă

Marţi, 23 martie 2010
Vizualizări: 3731

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
36
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
25
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
306
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
278