Maimuţele sunt mai mult de presupus ca oamenii

/ Vizionări: 3278

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Обезьяны больше похожи на людей, чем принято считать

cimpanzei sensibile

Cercetatorii au condus de James Anderson de la Universitatea din Stirling a monitorizat un grup de cimpanzei în Safari Park scoţian Blair Drummond, şi a constatat ca cimpanzeii sunt capabili să înţeleagă moartea celor dragi lor şi să vă faceţi griji despre asta.

Camere de luat vederi instalate în stilou cu maimuţe, a fost înregistrată după cum urmează. În ultimele zile, viaţa unui vechi feminin altor membri cimpanzeu ale grupului de maimuţe se comporta mult mai silenţioase, precum si pe moarte asistată de o atenţie sporită şi chiar a rămas cu ea la noapte.

După moartea ei, fiica sa a rămas cu organismul toată noaptea, deşi ea nu a dormit cu mama sa.

În termen de câteva zile după moartea membrii grupului au fost deprimat, respectând în acelaşi timp reciproc şi a încercat din greu pentru a evita locul în care au murit "tribeswoman.

==========================================

Cercetatorii de la Universitatea Oxford din Guineea a reusit sa capteze doi cimpanzei de sex feminin, care nu au fost în măsură să parte cu copiii lor mort. În termen de 10 săptămâni au continuat să efectueze descompunerea corpului pe spate. Video care arată comportamentul cimpanzeilor uimitoare, puteţi găsi la BBC.

==========================================

Astfel, linia între oameni şi animale, nu pot fi descrise în mod clar. primatele superioare sunt capabile să se simtă emoţiile, cred că în mod logic, pentru a produce şi de a folosi unelte. Ei au, de asemenea, aptitudini sociale.

Nu mai puţin surprinzător şi delfini. Acestea sunt jocuri dificile şi de vânătoare colectivă arată, de asemenea, un nivel ridicat de dezvoltare a creierului.

Sursă