ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organiceMare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice

 

 

 

Designul în eco-stil insistent se mută de pe podiumuri şi expoziţii în apartamentele noastre. Buşteni, ierburi şi chiar părul uman – toate acestea acum nu sunt gunoi, ci un material pentru fabricarea lucrurilor ecologice.

 

Flautul fermecat

 

 Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice

 

Boxe pentru iPhone de la proiectantul Anatolie Omelcenko sunt un exemplu perfect de design ecologic. iBamboo Speaker nu are nevoie de nici o priză sau un acumulator, deoarece este o bucată de bambus, tăiată la marge la un unghi. În mijlocul tulpinii este făcută o gaură pentru iPhone, în jos copacul este rătezat pentru stabilitate. iBamboo nu numai că măreşte, în mod semnificativ, volumul de muzică, dar şi creează de asemenea un efect stereo. iBamboo este ambalat într-un sac de bumbac natural, costă numai 25 dolari.

 

Suge ieftin 

 

 Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice

 

În curând var fi disponibil un aspirator neobişnuit de la compania Vax. Articolul este fabricat din carton ondulat. Ideea aparţine unui student din Marea Britanie, Jake Tyler. El a proiectat aspirator dintr-o cutie de carton, pe care a tratat-o cu o substanţă ignifugă şi a vopsit-o cu o perie. Costul Vax Ev încă nu este cunoscut şi depinde de producător, unele piese înlocuitoare de carton vor fi de zece ori mai ieftine decât cele de plastic.

 

Iarbă pentru intelectualitate 

 

Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice 

 

Designerii de la compania japoneză Yuruliku Design au inventat un mod simplu şi elegant de a reaminti natura vie. Setul lor de semne de carte-stikers GreenMarker include 75 de fire de iarbă verde. Ele arată ca cele reale şi pot transforma orice carte într-o pajişte verde veselă. Puteţi cumpăra un set care îmbunătăţeşte dispoziţia cu doar 10 $.

 

Ochelarii pufoşi

 

 Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice

 

Părul uman este o resursă inepuizabilă. Designerii de la Studioul Swine, încercând să promoveze utilizarea acestui material în afara industriei de frumuseţe, au inventat ochelari de soare Hair Glassea. Arcurile lor sunt realizate din părul uman presat cu biosmoală, şi puteţi distinge aceşti ochelari de modele de plastic obişnuite doar cu un pieptene mic, lipit de arc. Deocamdată colecţia este făcută într-un singur exemplar şi nu este disponibilă în vânzare.

 

Relaxare cu iz

 

 Mare lucru! Cum să ne împrietenim cu deşeuri organice

 

Acest fotoliu a fost creat de designerul italian Fabro Del Persia, cunoscut pentru interioarele sale pentru iahturi şi bărci. Cea mai mare parte a fotoliului - fân parfumat din Italia, învelit în iută şi plasat într-o husă , făcută din PVC ignifug. Pentru ca fânul să nu mucegăiască si aroma lui să pătrundă în casă, în tapiţerie sunt rezervate locuri speciale pentru ventilaţie. Fiecare model este unic şi făcut manual, astfel încât costul lui este destul de mare - de la 275 de euro.

 

 

Sursa: zelife.ru

 

Duminică, 04 decembrie 2011
Vizualizări: 1624

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
67
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
61
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
223
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
318