ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Martie, semne populareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Martie - trecerea de la iarna la primavara. Luna aceasta se numeşte pre-primăvară, de zbor, cioc şi protalnikom.

Potrivit semne populare, 1 martie - Fiodor Tyrone. Dacă este primavara devreme, apoi vara aşteaptă o mulţime de zile de vreme rea.
În acest an, 01.03 - Duminica Iertării. La 03.02 incepe Postul Mare -. 06-3 Timotei-vesnovey. Marchează începutul primăverii primul dezghet.

semne tradiţională martie:
* Thunder martie - pentru a recoltei;
* Ciocănitoare atingând - să fie la sfârşitul primăverii;
* Anticeata emulsii frecvente - în vara ploioase;
* Dacă începutul primăverii anului clipeşte fulgere şi tunete, nu se aude, vara va fi uscat;
* Dacă la sfârşitul rece la sfârşitul lunii martie, să fie o caldă de vară.

Principalele obiective ale turişti martie:

* Arunca zăpada de pe acoperişurile, adăposturi, sere;
* O retenţie de zăpadă, prelucrarea sanitare de arbori şi arbuşti;
Nou * birdhouses pieliţă, şi ferme de păsări;
* Se prepară un loc pentru pepiniere;
* Pentru o mai bună de topire de zapada in gradina din lemn se presara cenusa lui.
Dar preocuparea principală este semănat seminţele pentru răsaduri de tomate, ardei, vinete, etc

Calendarul de însămânţare depinde de zona de cultivare. În Siberia, înainte de 20 februarie semănat nu ar trebui să fie, pentru că nu există condiţii pentru creşterea şi dezvoltarea de material săditor. Acesta creste, dispare şi, ca rezultat, a pierdut mult din cultură.

Înainte de semănat seminţe de reţinut faptul că toate varietăţile de tomate sunt împărţite în trei subgrupuri privind condiţiile de cultivare:
* Pentru sere şi adăposturi din plastic;
* Cu efect de seră, adăposturi de film şi de la sol deschis;
* Pentru a teren deschis.
În consecinţă, şi ora modificării de seminţe de semănat. În plus, nedeterminat (înălţime) soiuri semănate înainte de subdimensionate, aproximativ în acelaşi timp cu ardei.

La începutul lunii martie, de preferinţă la răsaduri pentru a semăna seminţe de praz, ceapă, Blackie, varza timpurie si conopida. răsaduri semănat seminţe de flori şi o bienalelor.

De la un-20 03 se semanare roşii în aer liber subdimensionată. De-a lungul lună, dacă este necesar hrănite răsaduri. Favorite "griş" tomate - a fertilizanţilor azotaţi.

Prin calendarul lunar cele mai bune zile pentru însămânţare, plantare, transplantare de culturi de legume martie vor fi:
* Pentru roşii şi ardei - cinci - şase 03;
* Varza - 1-2, 28-29 martie;
* Pentru praz - 3-6, 27, 30-31 martie.

medii severă zile în martie pentru toate culturile, plantare si transplantare va fi 21-23 şi 26 martie.

Amintiţi-vă: Înainte de semănat seminţe de dezinfectare un 1-2% soluţie de permanganat de potasiu. De 2% soluţie se prepară la rata de 1 linguriţă de permanganat de potasiu (topless), de 1,5 litri de apă, soluţie 1% - 1 lingurita de 3 litri de apă. Seminţe supravieţuiască în această soluţie pentru 20-30 minute, se spală bine sub jet de apă, apoi înmuiate într-unul din promotorii de creştere. Semănat seminţele vor rapid proklyunuvshimi mai puternică şi mai rezistente plante şi o recoltă bună în viitor.

l-navigator.ru

Luni, 09 martie 2009
Vizualizări: 4644

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
276
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
161
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
272
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
111