ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Medicii spun: timp «exerciţiu simplu este de peste, va trebui sa transpirAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Adoptate în punctul de vedere al comunitatii medicale conform cărora 30 de minute de exerciţiu uşor o zi este de ajuns pentru a întări sănătatea lor, a fost revizuit de către oamenii de ştiinţă care au dezvoltat internaţionale primul ghid la sala de fitness.

Până în prezent, guvernul britanic recomandările sunt aprobate, că o persoană poate rămâne în forma, faci doar atribuţiilor lor de zi cu zi. Îngrozit de faptul că activităţile cele mai simple, cum ar fi stergerea prafului sau mersul pe jos la masina, este privit ca un exerciţiu,-sănătate experţii publică într-un nou studiu a concluzionat că adulţii, dacă doresc, pentru a evita bolile de inima si obezitate, ar trebui să fie jogging şi de două ori pe săptămână la tren cu ridicare de greutăţi.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, lideri mondiali în domeniul sănătăţii şi metode de instruire, ei vor să clarifice o serie de recomandări privind exerciţiu pentru o populaţie sănătoasă, care a fost adoptat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi a fost folosit de guvernul britanic ca un ghid de stil de viaţă sănătos. Oamenii de ştiinţă spun că unele nu sunt înţelese în promisiunea Ghid si face acum prea puţin exerciţiu. Mai mult, oamenii de stiinta au declară deschis că o persoană are nevoie, impreuna cu exercitii simple de la exerciţii de aerobic şi puterea de a face, pentru că există "o justificare ştiinţifică credibilă" că acest lucru este util.

Printre autorii articol publicat în circulaţie, revista Asociaţiei Americane de studii de boli de inima, nu sunt membri influenţi ai Colegiului American de Medicina Sportiva. Ei scriu: "Cineva nu au înţeles, şi cineva a interpretat greşit recomandarea iniţială -. Unii oameni cred că încă pot îmbunătăţi sănătatea o tărie numai de exercitii, alţii că este suficient să paşi simpli fizic pe care le iau în lor de zi cu zi viaţă.

Ghidul noi spune:
30 de minute de uşor de a exercita o zi - este cu adevărat un minim, dar sarcina de putere, spre deosebire de aerobic ar trebui să fie "puternic" recomandat.

Este util să zile alternative de sarcini moderate la zile de training au intensificat.
Pentru o sarcină de zi cu zi - mersul pe jos, de cumpărături, luând în coşul de gunoi - pentru a adăuga o sarcină sport moderat.

Două ori pe săptămână ar trebui să facă exerciţii cu haltere.
Adulţi vârsta de 65 ani şi persoanele cu sănătate precară, după 50 de ani, în cazul în care se tem de care se încadrează, în plus, trebuie să facă exerciţii în echilibru şi pentru a planului de sesiuni de instruire corespunzătoare cu medicii lor.

Se spune că mulţi adulţi ", inclusiv cei care doresc pentru a îmbunătăţi sănătatea lor sau a reduce riscul de moarte prematură sau achiziţionarea de boli cronice, şi astfel au tendinţa de a încă viaţă, trebuie să nu exercite mai mult decât este cuprinsă în programul minimal."
Dar doctrina schimbare cardinale aduce în prim-plan se confruntă cu o dilemă oficialii de sănătate: cum sa nu instraineze si mai obezi mai multe persoane sunt prea ambiţioase programe şi să-l tren? Experţii în anti-obezitate cred că recomandarea de a face antrenament este departe de realitate.

David Haslam, preşedinte al obezitate Forumului Naţional, a declarat: "te recomanda pentru toată lumea de două ori pe săptămână la tren cu ridicarea de greutati asta?" Va Ei nu. Ei nu au nici timp, nici bani pentru a merge la sala de gimnastica. Acest ghid este departe de realitate d ". obiceiurile mai bună de sănătate au fost introduse în viaţa de zi cu zi sala de gimnastica. clasele la - obiceiul de nesusţinut.

Paul Gately, profesor universitar, specializat înanchete privind activitatea fizică şi obezitatea la Universitatea din Leeds Met, a declarat: "Oamenii de stiinta continua pentru a schimba direcţia de impact, dar aceste recomandări sunt destinate să furnizeze informaţii mai detaliate pentru diferite grupuri de populaţie şi să le încurajeze pentru a efectua exercite adecvate.

"Aceasta este o problemă veche: una pentru toate programele de sănătate, sau sfaturi de specialitate? Persoanele care suferă de obezitate, o nevoie puternica de a instrui timp de o oră pe zi, nu doar pentru a obţine o mai bună chiar mai mult - dacă nu sunt de gând să schimbe dieta lui."

Printre autorii sunt experţi care sunt membri ai Comitetului de influente americane, care anul viitor va emite noi orientări privind activitatea fizică pentru locuitorii din Statele Unite. Mulţi oameni cred că le-au făcut în această lună un amendament va fi acceptat ca exista un consiliu oficiale. recomandărilor iniţiale ale autorilor au fost rapid aprobate de OMS în 1995, iar guvernul britanic - în 1996.

În 2004, ofiţerul şef medical din Anglia şi Ţara Galilor, Sir Liam Donaldson, republicată recomandări, astfel, subliniază scor scazut, pe care le-a dat un exerciţiu complex, şi lăsa oamenii să ştie că numai puteţi face chiar mai mici antrenamente de 10 minute. Apoi, sa dovedit că două treimi dintre bărbaţi şi trei sferturi din femeile nu au fost capabili de a efectua programul de 30 de minute. Un sfat similar a fost dat şi oamenii din Scoţia.

Reprezentant al Ministerului Sănătăţii a declarat că a urmat noi informaţii despre cantitatea necesară de mişcare pe zi, dar în acest moment nu se va schimba recomandarea.Polly Curtis
http://www.inopressa.ru
Miercuri, 12 decembrie 2007
Vizualizări: 2344

Citiţi de asemenea

Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
154
Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
45
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
75
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
103