ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

memoria afectivă în geneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dragostea întreaga viata ta sau de la un prejudiciu grav accident de maşină - ceea ce iti amintesti mai bine, depinde de modificare a unei singure gene, potrivit unui nou studiu.

Ne amintim de evenimente emotionale mai des decât obişnuiţi, deoarece acestea sunt utile în ceea ce priveşte evoluţia. De memorie sau periculoase evenimente plăcute ajută supravieţuirea noastră este mult mai puternic decât, de exemplu, memoria excursie de zi cu zi pentru a lucra.

scenă emoţională face creierul eliberează un hormon şi noradrenalină neurotransmitator. Se face de tone (parte a creierului responsabilă de prelucrarea reactiile emotionale) pentru a păstra amintirile in hipocampus şi în alte părţi ale creierului, spune Dominique de Quervain, un neurolog de la Universitatea din Zurich, în Elveţia.

Cu toate acestea, pentru unele motiv, amintiri de evenimente emotionale diferă în mod considerabil în diferite persoane. Deci, de Quervain decis pentru a afla dacă cauza constă în transformarea unei gene pentru un receptor de noradrenalină, în modificarea ADRA2B. 30% din caucazieni şi 12% dintre africani au exact această modificare, spune el.

Traumatizat de urmaş

Pentru a afla, el şi colegii săi din Germania şi Uganda au arătat fotografiile din punct de vedere emoţional pozitiv, neutru şi negativ evenimente la două grupuri mari de oameni. Apoi, membrii grupului au fost rugaţi să se amintească şi să descrie aceste evenimente.

Fotografii de evenimente pozitive au fost reprezentate cu bunicul lui nepoţi şi o nuntă, cu negativ - victima unui accident, cu o rană cap şi efectele devastatoare ale poluării, şi neutre - oameni de mers pe jos pe strada sau vorbind la telefon.

Un grup format Elveţiană cetăţenilor sănătos într-un alt - persoane traumatizate ale supravieţuitorilor genocidului din Ruanda şi cei care trăiesc într-o tabără de refugiaţi din Uganda.

Negativ mai mare de memorie

Cercetatorii au descoperit că, în ambele grupuri a transportatorilor din modificării genetice ADRA2B "cu mult mai probabil să" amintesc atât pozitive, cât şi negative imagini decât persoanele cu alte modificari ale acestei gene. Neutru scena este la fel de amintit ca purtatorii acestei modificări, şi restul.

Cu toate acestea, oamenii de la Ruany - transportatorii acestei modificări - mult mai bine amintit de evenimente emotionale negative decât europenii, mass-media, şi nu a fost asociat cu stresul traumatic tulburare post.

"Modificare genetică este legată de memoria afectivă consolidată - încheie de Quervain. Dar - se produce, de asemenea, oameni predispuşi la un puternic traumatic amintiri mai mult, atunci când există ceva groaznic."

Paul, desene

Miercuri, 08 august 2007
Vizualizări: 2563

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
64
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
114
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
148
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
477