ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Milionar ia trenul spre biodieselAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Biopoezd

Primul tren de pasageri Europei cu privire la biocombustibil a dus la linie regulate în companie din Marea Britanie feroviar Trenurile Virgin, detinut de bine-cunoscut miliardarul Richard Branson (Richard Branson).
09.06.07 zile la Londra statia Euston (Euston) pornit a Virgin Trains tren Voyager, care rulează pe la B20 matura (% biodiesel 20 şi 80% motorină regulate).

Un tren neobişnuită a aderat lumea alte noutăţi în domeniul
"Verzi" tehnologii pe cale ferată: primul hibrid "verde capră" din SUA, masina de hidrogen japonez NE-tren - primul tren pe celule de combustibil, şi primul tren de biogaz în Suedia.

A participat la ceremonia, Gordon Brown (Gordon Brown), acum prim-ministru britanic, care a intrat oficial în post pe 27 iunie, a declarat că intenţionează să facă Marea Britanie un lider mondial în dezvoltarea de combustibili mai puţin poluanţi. "Cred ca va juca un rol major în eforturile noastre de a reduce emisiile şi combaterea schimbărilor climatice" - a adăugat Brown.

Către acest obiectiv, compania va fi Branson nu ultima valoare. După şase luni de testare acest biopoezda exemplu, milionar intenţionează să transfere toate B20 Voyager, care va reduce dioxidul de emisiile de carbon cu 34,5 mii de tone anual, a anuntat compania. Şi-a lungul timpului, cu unele modificări în motor, aceste trenuri pot fi transferate şi 100 de biodiesel suta.

Anterior, Branson anunţă planurile de a transfera sale avioane de pasageri aerieni Virgin Atlantic pe biocombustibili. Acum este cunoscut faptul că primul test de zbor Airbus, pe Fabrica de Combustibil programat pentru 2008.

Branson, de asemenea, a stabilit recent un premiu $ 25 milion pentru oprirea încălzirii globale şi a promis să trimită în spaţiu de renume mondial astrofizician Stephen Hawking (Stephen Hawking) la bordul suborbital SpaceShipTwo de transfer de la noi.

Vineri, 13 iulie 2007
Vizualizări: 3141

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
336
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232