ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Minciuna de dragul banilor sau cacao vaccin: AgonyAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Rake" şi cei din spatele lui, nici o scapare. Ca un animal încolţit, acestea sunt deosebit de periculoase. Şi vor face nimic pentru a insufla orice cost opt milioane ucraineni de pregătire, compoziţia reală a, care, ca solvent pentru el, este încă necunoscut. Acestea sunt încă în speranţa de a ne conduce prin forţă sau înşelăciune, ca oile la veterinar pentru vaccinare "Ce".

În ultimele zile, mass-media ucraineană a captivat informaţii despre un nou pericol - rubeolei, care literalmente mormane de studenţi ucraineni decimate. Motoarele de căutare să furnizeze informaţii despre zeci de mesaje pe această temă, plin cu titluri News Ticker:

Rubeola decimată studenti Rusiei ...
studenţii de la Kiev a "decimat" rubeolei ...
Militari ucraineni nu este de a lua un glonţ, şi rubeolei ...
Printre studenţii de la Kiev se extinde rubeolei ...
şi, în sfârşit, de aşteptat:
La Kiev, a unei epidemii de rubeolă este fabricarea berii ...

Pentru un început - scurt a problemei.

La începutul lunii martie, două şcoli private Kiev observat cazuri de rubeolă. Liceul Militar numit Bogun fost identificate 12, şi Institutul Militar de Informaţii şi Telecomunicaţii - 26 de pacienţi. Potrivit mass-media, începând cu 7 aprilie, supravegheat de 2 persoane din stânga, toate celelalte condiţii de siguranţă recuperate.

Total pentru primele trei luni ale acestui an la Kiev, a fost înregistrat 198 de cazuri de boală, astfel încât situaţia din şcolile militare de mare - o scădere simplă Kiev statisticile mare. De ce este atât de puternic de presă "aprobe" acest focar, care, în general, deja de peste? Iar situaţia este, de fapt destul de interesant.

În primul rând, colegiile militare nu sunt controlate MS: Prevenirea şi Controlul Bolilor acolo cu serviciul sanitar al Ministerului Apărării.

În al doilea rând, rubeolă nu se numără printre bolile care vaccinurile sunt obligatorii în conformitate cu Legea Ucrainei "Cu privire la protecţia populaţiei din Boli Infectioase" şi "pe asigurarea bunăstării sanitare şi epidemiologice a populaţiei."

În al treilea rând, rubeolă, în sine, nu este considerată boală periculoasă. O ameninţare majoră este posibilă transmiterea virusului de la femeia gravidă la făt, care poate duce la dezvoltarea unor anomalii congenitale ale unui copil cauzate de sindromul rubeolei congenitale (SIR).

Sunt de acord, pentru tineri si studenti are un colegiu militar cadeţi ameninţării, să spunem, foarte efemer.

În Ucraina există probleme cu boli infecţioase, mult mai grave decât rujeolei. Chiar ieri, Harkov Omului drepturi de grup a încercat din nou să atragă atenţia asupra situaţiei din Harkov, în cazul în care autorităţile oras inchis o numai în oraşul Departamentul de Chirurgie pentru pacienţii cu tuberculoză, care în mod inevitabil, va provoca un alt val de epidemia continuă a acestui fapt, periculoase boli mortale.

Aceste fapte evidente sunt ignorate, iar biroul de presă al Ministerului Sănătăţii publică timp de două zile, două rapoarte pe trecut deja de un focar local al bolii benigne la gradina ciudat ".

De ce? Ce se intampla?

Să urmăriţi cronologia evenimentelor. Scurgeri de informaţii despre primul focar teribil "al rubeolei", a recunoscut noul stat medicul şef sanitare din regiunea Harkov Serghei Savenkov. La conferinta de presa scandalos sa, nu el a făcut doar un semn de viaţă despre 12 cazuri de rubeolă la Kiev, dar a ameninţat de asemenea, medicii care nu au "de a furniza acoperire" vaccinare de voluntariat, de către unele sancţiuni de neînţeles împotriva procurorului biroului şi SBU. I Notă: Această conferinţă de presă, medicul noul şef de serviciu rostit parţială linie, cel puţin, dar acum nu ştim.

În urma tema rubeolă şi-a exprimat său compatriot, şeful noului stat medicul sanitar din Ucraina Alexandruelovol. Cardiolog de formare, el, probabil, încă nu ştie că, în conformitate cu reguli nescrise, medicii nu publicitate focare locale de boli transmisibile. Având în vedere teama irationala a societăţii la infecţii, astfel de informaţii este adesea interpretat greşit şi pot provoca zvonuri nedorite distructive. În ciuda acestui fapt, oficial numit recent, prin intermediul biroului de presă şi-a exprimat îngrijorarea şi a dat instrucţiuni în domeniul de consolidare a măsurilor antiepidemice pe rubeolei.

Desigur, se ating pentru a vedea o preocupare a Ministerului în ceea ce priveşte sindromului rubeolei congenitale la elevi şi studenţi a gravide. Dar întrebarea în alta. Rubeola - nu este mai puţin frecventă. În anul 2002 în Ucraina s-au 162927 de cazuri de această boală în anul 2007 - 5822 de pacienţi. Nu sunt necesare măsuri speciale anti-epidemice în acei ani a fost realizat. De ce toate de o boală brusc de cateva zeci de tineri din grupuri private, care au fost imediat internat şi a recuperat, a provocat o astfel de reacţie din partea Ministrului?

A doua zi, serviciul de presă al Ministerului Sănătăţii a publicat un alt linguriţă "pe de altă parte, locale, timp în care se încheie încă un focar a unei universităţi militare. Nu a fost, de asemenea, precizează sursa de informaţii: Serviciul sanitar al Ministerului Apărării al Ucrainei.

În acest mesaj, nu există un moment interesant. Ministerul Sănătăţii, cu regret evident de remarcat faptul că printre 205 în contact cu pacienţii capabil să insufle un total de 19 persoane. Din restul de: 35 în trecut şi au avut de suferit de imunitate rubeolă, 4 - au contraindicatii, iar 123 de persoane şi-au exercitat dreptul lor legitim şi a refuzat vaccinarea. Ce am facut cu restul de 24 până la cadeţi silenţios.

De la mine, voi nota: perioada de incubaţie a rubeolei este de 14-20 de zile. Bolile prima au fost găsite 14 03. În consecinţă, studenţii care refuza vaccinarea, sunt în afara de pericol, şi a contactului cu agentul le-a permis să transfere simptomele bolii şi să dezvolte o imunitate naturala. În plus, în mod evident, având în vedere rezultatul şi măsurile întreprinse în plan de carantină: izolarea pacienţilor în timp util, de ventilaţie frecvente şi o interdicţie de evenimente publice. De altfel, principala vaccin protivokrasnushnoy furnizorul din Ucraina este ferm serice Institutul de India Ltd - producator de infama "kaki".
După cum ştiţi, recent numit medic şef sanitar de stat din Ucraina Belovolov Alexandru a venit la locul de muncă, depăşind reclamantele influente de la serviciul sanitar verticală. Deci, eu nu exclude faptul că el şi gorila sa ar putea deveni o victima de intrigi interne pentru a discredita.
Cu toate acestea, adevaratul scop al organizatorilor pentru mine destul de evidente.

Citat:
Ieri, ministrul sănătăţii Vasili Knyazevich a spus că ia în considerare reluarea vaccinării împotriva rujeolei şi rubeolei în 2009, vaccinul acelaşi care a fost utilizată până în mai 2008.

Isteriei actuale din mass-media în jurul câteva zeci au fost deja recuperate după oameni tineri rubeolă - nici mai mult nici mai puţin decât un alt aramă încercare de a insufla forţa ucraineni rujeolei indiene şi rubeolei. Prima sută de mii de doze de acest vaccin a omorât deja o şi a trimis la camera de urgenţă, câteva zeci de băieţi şi fete. Un alt 8 milioane sunt în refrigerare sigilate şi de aşteptare în aripi.

Aparent, o altă încercare de se va întâmpla în următoarele câteva zile - cu mîinile un ofiţer nou şef de sănătate publică, care, ca şi predecesorul său, nu a lucrat un medic îngrijire de zi şi, prin urmare este un ţap ispăşitor adecvat în caz de probleme.

Ministerul are să se grăbească. Nu e nici macar faptul că termenul de valabilitate al notorii "kaki" se termină în câteva luni. Biroul de presă al Procuraturii Generale a raportat că anchetatorii au fost în cele din urmă acuzat precedateBelovolov aflate în întreţinere, fost prim-adjunct al ministrului, participarea la medic de Preşedintele Ucrainei, celebrul Nikolai toxicolog Prodanchuk. Potrivit Procuraturii Generale, sa decizie ilegală finală cu privire la utilizarea vaccinului indian a condus la consecinţe grave, pentru ceea ce se crede a răspunderii penale - 7 - 10 ani de închisoare.
Înainte de instanţa de judecată. Nu există nici o îndoială că acesta va fi lansat constatările de experţi, a stabilit adevarata cauza a mortii lui Anton Tishchenko şi având în vedere o evaluare juridică adecvată a tot în legătură cu "ce". De asemenea, nici o îndoială că instanţa va fi acordată sub presiune puternică din partea Ministerului Sănătăţii, care, pentru aceste scopuri a creat chiar şi un sediu speciale condusă de ministrul adjunct Valeri săraci. Acest sediu a fost mult timp drept activitate de aplicare a monitoriza şi se opune interimar al Comisiei de anchetă Rada Supremă, discreditarea Deputaţilor Poporului.

La o conferinţă ştiinţifică în februarie, sa recunoscut faptul că pentru a atinge 95% acoperire dorit de vaccin nu poate fi cauza unei dezastruoase scăzut de încredere publică în vaccinare. Prin urmare, doar o singură opţiune posibilă vaccinare - putere.

"Rake" şi cei din spatele lui, nici o scapare. Ca un animal încolţit, acestea sunt deosebit de periculoase. Şi vor face nimic pentru a insufla orice cost opt milioane ucraineni de pregătire, compoziţia reală a, care, ca solvent pentru el, este încă necunoscut. Acestea sunt încă în speranţa de a ne conduce prin forţă sau înşelăciune, ca oile la veterinar, vaccinari pentru "ce".

Şi vreau să cred că sunt foarte mult înşel.

Serghei Dibrov
rassvet.dn.ua

Vineri, 10 iulie 2009
Vizualizări: 1878

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
136
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
113
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
137
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
375