ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mintea umană — materialeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mintea umană - materiale Schimbul de energie şi de informare - un fenomen puţin studiat. Între timp, viaţa este schimbul de energie goinformatsionny. Întreaga evoluţie a avansurilor omenirii schimbul de energii, pornind de la energia mecanica OS-militar, apoi - electrice, chimice, biologice, nucleare, iar acum, a fost de sensibilizare la timp, achiziţionarea şi utilizarea mai mare şi puternic - energie psihică sau energia eliberată de către mintea umană .

Impactul fluxurile de energie în conştiinţa umană, fenomenul este destul de bine studiat. Dar cât de bine studiat opus informare impactul omului asupra mediului?
Datele disponibile sugerează că degradarea mediului nu este continuă numai în anumite regiuni, dar şi în lume de la mare este schimbarea stării calitative ale biosferei şi climatice.

Sisteme industriale afecta structura de scoici cu gaz si plasma de pe Pamant, care se definesc in importanta de energie pentru a Pamantului cu Cosmos. Este acest transfer de energie oferă un sub-holding de viaţă de pe planetă.

Azi, vedem că umanitatea nu este numai o mai mult sau mai puţin succes din criza diferite, dar este implicat constant în noi şi mai distructive. Există motive să credem că actuala criză se datorează influenţei unui număr de off-componente mai subtile de energie-ray - influenţa calitatea noosphere - sfera de motiv, precum şi mentale şi cognitive activităţii umane asupra ecosistemelor.

Deci, sa constatat că grupuri mari de oameni sub forma spaţiului "etnice", care ruyut funcţionează ca un fel de câmpuri naturale, cum ar fi electromagnetice, dar elementul principal al "stres-Pas" câmp serveşte factorul social.

Într-o serie de creanţe moderne de cercetare care, în plus faţă de energia pe care fiecare viaţă Existent ie primeşte din aer, alimente, lumina soarelui, el consumă mediu informaţional, ca un tip special de energie.
Şi în jurul creaturi vii, inclusiv omul, se formează în spaţiul de un fel de bio-energie-informaţie domeniu - coajă din mai multe straturi sloev.Sredi aceste componente au fost mult timp cunoscute WIDE - electromagnetice, termice, undele acustice, fluxul de particule corpusculare. Fiecare dintre ele are anumite informaţii despre obiect, sharing it cu mediul.

Dar este găsit şi componentele sunt încă necunoscute pentru ştiinţă. De exemplu, domeniile lepton val - substanţe subtile, dispar parţial cu moartea omului. În plus, domenii vigoare au fost descoperite (câmp de torsiune), în curs de dezvoltare în jurul oricărui organism de rotaţie.

Ştia despre asta la începutul secolului, dar sa crezut că aceste domenii - sunt mici şi nu joacă un rol semnificativ în procesele fizice. Cu toate acestea, în ultima vreme, se dovedeşte că, în anumite condiţii, aceste câmpuri devin atât de mare încât acestea să poată pretinde rolul de interacţiune fundamentale cincilea în natură.
(Până acum, fizicienii stiu 4 interacţiuni fundamentale - undele electromagnetice, gravitationale ie, domeniul forte si slabe).

Conceptul de oameni de ştiinţă ruşi care au construit un model de obiecte biologice în lumea fizică, pe baza unor fenomene aparent îndepărtate, cum ar fi problema şi minte, materie şi informaţii la conştiinţa şi informaţiile arată clar că tot ceea ce are diferite grade de MI-conştiinţă şi că constiinta - este, de asemenea, o forţă materială.

Înapoi în secolul al XX-lea, VI Vernadsky ajuns la concluzia că una dintre moguschest-stat de energie cele mai de pe Pamant este mintea umană.
El a spus: "Toate omenirea, luate împreună, este neglijabilmasa de materie-lea de pe planetă.
Este evident că ar putea să nu legătură cu problema, dar cu creierul lui, mintea şi direct transmis de acest lucru inteligenta.
Gândirea colectivă omului de fapt, devine cea mai puternică forţă geologice ale lumii moderne pentru a fi socotit cu. "

Prin urmare, este clar că punctul-cheie al noosphere este mintea omului, care creează unele planuri în acest domeniu.
Acesta trebuie să fie marea responsabilitate de fiecare dintre noi pentru gândurile noastre, dacă putem satura aceste domenii sunt bune sau rele, crearea sau distrugerea, lumina sau intuneric?
Nu e de mirare Bisericii Ortodoxe ne aduce aminte de semnificaţie de gândire.
Şi acum, cu instalarea de la postul de Craciun, trebuie să ne amintim că este important nu se limitează doar la produsele alimentare, cât de mult cu privire la intenţia de puritate.
Curat va fi gândurile noastre, aşa va fi Kinder decât oamenii din jurul nostru.
Agenţia INEKO "
www.ecoinform.ru

ABONAȚI-VĂ
Luni, 26 martie 2007 16:24
Vizualizări: 7422

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
344
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
661
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
812
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535