ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mitsubishi pune solareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Lumea civilizată pare obsedat cu sursele de energie curată. Si, la naiba, îmi place acest tip de nebunie. Japonezii sunt mereu gata pentru a arăta primul exemplu. Suntem gata să apară.

În anticiparea de creştere a cererii globale pentru panouri solare, Mitsubishi Electric intenţionează să mărească producţia de panouri solare şi invertoare în fabrici situate în Japonia.

Reprezentanţii Mitsubishi sa angajat să mărească producţia de panouri fotovoltaice monocristalin în 2011 de la 220 MW la 270 MW pe an.

Compania, care astăzi stabileşte standardul mondial în producţia de înaltă eficienţă panouri solare, se va extinde producţia de panouri solare la a doua plante Nakatsugawa Lucrărilor Iida Fabrica de la prefectura Nagano în Japonia centrale.

Fabrică şi este în prezent angajate în producţia de panouri fotovoltaice de înaltă calitate şi eficienţă. Provocarea de a stabili o societate - să îşi extindă producţia prin instalarea de noi linii de producţie şi echipamente necesare pentru producerea de celule solare monocristaline.

Maximă estimată a plantelor capacitatea anuală în Nagano Mitsubishi - 600 MW, iar planurile companiei de a ajunge la această cifră în următorii ani.

Cererea globală pentru solare.

Mitsubishi se aşteaptă creşterea cererii de panouri solare va lansa în Japonia, şi, eventual, în alte ţări avansate din Europa (amintiţi-vă de exemplu Marea Britanie) şi America de Nord, tariful pentru achiziţionarea de energie electrică de la producătorii individuali şi private.

creşterea economică globală în utilizarea de panouri fotovoltaice 2009 - 2012 este de aşteptat să 5550MVt la 8000MVt.

În timp ce mai eficiente modele de panouri fotovoltaice va ajunge la producţia de masă, Mitsubishi va continua şi dezvoltarea producţiei de panouri de dimensiuni standard, cu un randament de 19,3%.

Nivel ridicat de conversie a luminii solare în energie electrică în produsele Mitsubishi se realizează prin tehnologice o serie de îmbunătăţiri: utilizarea de sensibile la lumină semiconductoare material special care este configurat pe un spectru de frecvenţă dedicată, de acoperire de înaltă calitate, electrozi transparente şi o structură de ţesătură specială a materialelor, a maximiza absorbţia de lumina soarelui.

Aplicarea şi îmbunătăţirea acestor tehnologii ne permit să calculeze creşterea producţiei în centralele electrice care rezultă pentru producţia de panouri solare, nu numai din cauza expansiunii extensive de producţie, dar şi prin creşterea ratei de conversie a luminii in energie electrica.

fabrica Mitsubishi în Nagato, Japonia, va creşte producţia de panouri solare şi invertorovChto remarcabil, producţia naţională solare instalate pe acoperişurile de magazine de plante.

Mitsubishi ставит на солнечные батареи În plus faţă de producţia de panouri solare, compania a anuntat planurile de a creşte producţia de invertoare care transformă curentul continuu de la panouri solare în curent alternativ, 50 la sută pentru a acoperi nevoile de pe piaţa internă din Japonia. Cu 6000 dispozitive de astăzi, la 6000 de unităţi în luna mai a acestui an. În plus, recent, Mitsubishi a dezvoltat o noua tehnologie care permite invertor fotoelectric primi energie maximă de la baterie solară, chiar dacă acesta se află în umbră, acoperite cu praf sau alte bariera de pătrundere lumina directă a soarelui. Pe producător asigurări noua tehnologie pe termen mediucapabil să dubleze cantitatea de energie colectate de baterii solare.

conversia eficienta a energiei solare în energie electrică problema nu este la fel de simplu cum pare. Valorile baterii puterea de ieşire sunt in continua schimbare datorează mai multor factori: vreme, de ora din zi, anotimp, curăţenia de suprafaţă, locaţie de soare pe suprafaţa bateriei.

În acest sistem de management de mediu in continua schimbare ar trebui să asigure taxe mai eficient la nivel de baterii, care funcţionează ca un tampon (o stocare a energiei intermediar), precum şi de nivelul de consum ca nivel de producţie de energie electrică nu este constantă.

Astfel, fiecare bloc de panouri solare, în acelaşi timp dă o tensiune diferită, şi sarcina de a sistemului de management nou pentru a determina cele mai eficiente pentru a acoperi o baterie mult mai eficient. Astfel, reprezentanţi ai companiei Mitsubishi Electric Corporation pretinde să fi creat un sistem care este de două ori la fel de eficace ca standard, care foloseste puterea medie pentru încărcarea bateriilor.

În viitorul apropiat, Mitsubishi intentioneaza sa produca noi sisteme de celule solare şi de a introduce propriile produse.

Sursă

Marţi, 16 martie 2010
Vizualizări: 3141

Citiţi de asemenea

Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
124
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
200
Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1143
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
432