ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

MN filme Zadornov Zeitgeist şi educaţie adecvatăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Neaşteptată emoţie în rândul persoanelor interesate de ştiri de cinema si literatura, numit documentare american: "Zeitgeist", "Religiile lumii", "show american", "Cum să faci bani?" ... O multime de litigii. De ce a luat partea americanilor, la "greva" de la sine? Pentru prima dată în filme de Vest a prezentat faptele istorice care anterior au fost suprimate. În cazul în care nu au fost pentru calitatea de filme, nu la Hollywood Dynamics ei, mi-ar fi crezut că acestea mantuiala de administrare a presedintelui Rusiei. Multe dintre noastre samonazvannoy zece ani de elită în urmă mi-a lovit cu o critică de observaţiile mele despre America. De ce am atacat ţările cele mai de succes din lume? Cel mai bun răspuns la această întrebare poate fi acele filme.

Interesant, în enciclopedii rus, inclusiv Wikipedia Julius_Schnorr_von_Carolsfeld, precum şi în enciclopedia sovietic 50-e, despre multe din aceste fapte explică. De exemplu, faptul că Lincoln iniţial vrut doar pentru a zdrobi rebelii din sudul Americii. Bancherii au convenit să-i dea bani pentru armata, cu condiţia, dacă el ar ajuta sa "privatizeze" toti banii din Statele Unite ale Americii. Lincoln a înţeles că acest lucru ar duce la deces ale Americii şi a refuzat. El a fost scos - o pe asta de atunci şi nu au menţionat - Rusă ţarul Alexandru II. Ajutat cu bani. Dar cu o singura conditie, chiar, mai degrabă, nu cu condiţia, şi cu propunerea: că lui Lincoln de strivire a revoltei în partea de sud, distruse sclavie. Lincoln Ideea a venit în minte. A fost un, inteligent persoană educată. Nu glumă? Cine face acest lucru se referă la? Cu banii Rusia a distrus ultima sclavi de pe planeta! Pentru a Americii de azi, şi într-adevăr, pentru întregul Occident - umilitoare.

Bancherii de pe Wall Street, acestea sunt, de asemenea, proprietarilor de bani în SUA, sponsorizat de revoluţia din februarie, Revoluţia de 17 ani, primul război mondial, al doilea război mondial, atacurile teroriste din Israel, America, Rusia, Beslan asediu scoala ... Datorită teroriste recentele atacuri de la Bush al doilea scrutin pentru evaluarea crescut, iar el a ramas pentru un al doilea mandat. Necodată, neobyvatelyam shirokoobrazovannym nevaccinate toate acestea a fost cunoscut. Dar mai întâi de astfel de momente, cum ar fi asasinarea preşedintelui Panama, Ecuador, Africa şi SUA, se spune în filme documentare.


DE CE?

Cele mai multe după ce au văzut aceste filme o stare de rău! Acesta este răspunsul! La urma urmei, ei spun cum a ajuns omenirea în sclavi la o mână de bancheri şi puţine corporaţii. Nu comercianti un nivel de conştiinţă nu, onoarea şi demnitatea ... Nici o ţară! Pentru ei, Patriei, în cazul în care profiturile. Prin urmare, ei au urât întotdeauna pe cei care nu merg sub ele: Napoleon, Stalin ... Şi-mi place încă Rusia! Acesta este planul lor era să fie ucis la sfârşitul 90. Multe rusă finantatori, oameni de afaceri, bancheri şi Democraţilor - au devenit agenţi de impactul economic criminali occidentale. Dar chiar şi calculatoare TsRUshnye nu a reuşit să calculeze că primul preşedinte al Rusiei, undeva în baie astfel încât un moment bun, intră în nevychislyaemoe astfel de cont de faptul că el a crezut că ar scădea la un arc pentru succesorul său, fostul KGB-ISTA. Cu mare dificultate, dar Rusia a alunecat din capcana de pe Wall Street. Din nou, nu au reuşit să profite de noi! Cât de mult merzopakostey au facut Rusia! Cât de multe ori ne-au incitat în Germania! Turci. Acum, ei au reuşit să ne distrage de la Georgia. Enumera chiar nu vreau să-l în toate filmele. Repetaryayu, nu în filmele noastre, şi în cele care sunt făcute în Occident. Deci, în Occident a venit de gândire în viaţă, obosit de a şederii sale în dependenţă monetare şi a sclaviei economice la corporaţii. Chiar şi dezvăluie mecanismul de modul în care a organizat crize, pentru a cumpăra aproape nimic pentru resturi rămase de afaceri independente. Aceste filme ar trebui să se uite la tot pentru a înţelege ce bancherii noştri ruşi "de elita". Dacă e să fiu sincer, oligarhi şi cei care se erijeaza in oameni de afaceri care chiar nu au învăţat finanţa elementare de producţie, ci doar pentru a fura, de a organiza kickbacks şi de transfer de bani, a fost necesar pentru a judeca şi deportaţi în zonă. Efectuarea de cizme rola, scobitori vystrugivat la restaurante plin de farmec, şi chiar şi astăzi toate scobitori sunt achiziţionate în Italia, ca şi când nu avem suficient de lemn în ţară pe scobitori. Ei au început în sfârşit să aducă Rusia favoarea! Cu toate acestea, în zona de post lor nu este în mod necesar, să fie plin de farmec, cum ar fi zonele Rublevskoe, gard gradina, pus de paza si numit-o "Elite". Lasă-i condamna haine cusute de Brioni, un Gucci, şi, de preferinţă o fac imediat, aşa cum sunt astăzi împiedicat Rusia a ieşi din criză, care este ca un vîrtej prins patriei flirtezi cu a Fondului Monetar Internaţional. Toţi cei care au luat împrumuturi de la bănci internaţionale pentru economia Rusiei, - trădători şi ucigaşi ţară. Cu toate acestea, ţara - prea tare - ei, repet, nici o patrie. Aşa cum Napoleon a spus: "bancheri" - în cazul în care pură, nu există Patriei ".

Cu toate acestea, în aceste filme este unul serios "dar". După ei - şi pe această Sunt deosebit de ascuţită, din nou atenţia - aproape toate starea de spirit este foarte proastă. Nu rămâne un sentiment de inutilitate. Se pare că suntem deja practic sclavi. Şi în curând vom conduce în final la un numitor comun, atunci când în loc de carduri de credit din plastic, fiecare în mână se suturează cip. Numai acesta va fi facut cumparaturi, să aibă loc, atât la trece, şi în cele din urmă, cel mai probabil, şi respira. Toate omenirea este pe cont!

Mai ales starea de spirit rău cu rus noastre care au vizionat aceste filme. De ce? Da, pentru că am fost întotdeauna mai mult drum liber-gânditori. Mai puţin grefe. Prin urmare, bancherii altoite în Occident şi ne-a chemat necivilizate. În Rusia, cuvântul "bastard" şi "bastard" - cu aceeaşi origine. Nu a fost o penalizare: Apoi a turnat apă rece pe infractor. Prin urmare, cel care a inghetat, numit "bastard". Iar cei care au venit în jos, la numit "un nenorocit". El a turnat apă. Reţineţi că un "ticălos" în Rusia infracţiune mai gravă decât un ticălos ". Asta este, noi oamenii sunt trataţi mai rău decât o referire penale călău!

Sunt sigur că aceste filme sunt făcute cu un scop principal. Intimida pe cei care uita. Companiile încearcă să ia peste tot în lume, sa dus la ultimă instanţă. Pentru a insufla teama de a tuturor celor care au "nedozapugan. Şi asta înseamnă că ei înşişi se tem de libertate a emergente la umanitate. Nu este o coincidenţă, aceste filme sunt cele mai populare din Rusia. La urma urmei, "nedozapugana" ceva, în primul rând! Nu numai că aproape alunecat departe de teză de sclavie economice, care a fost să se desfăşoare la sfârşitul secolului trecut, deci chiar şi aceste figuri recalcitranţi europene!

Când oamenii doresc să-l omoare pe ţară, primul lucru care le face - da a acorda credit ei. Dacă o ţară nu ţine de credit, a da mită la preşedinte, care a ordonat să ia de credit. În cazul în care preşedintele nu ia mită şi ucid lui. Aşa cum era în lume mai mult de o dată: în Panama, Ecuador ... apoi Canalul Panama a trecut în mâinile celor aceleaşi corporaţii. În cazul în care preşedintele, atât în Irak, nu pot ucide - protecţie prea grave - la război. Deoarece Rusia nu poate dura. În Rusia, slavă Domnului, datorită puterii sovietice, nu există încă există xblat şi ruginite, dar astfel de arme, care, chiar dacă nu trage înapoi, încă o jumătate regatul spulberat în iad. Cecenia Rusia la certat, astfel încât ceceni în Rusia sunt gata să "meargă în luptă, la atacurile de ruşi nu a răspuns, a fost ultima sansa - de a le pune în frică. Frica şi sclavia ca Lenin şi partidul - gemeni. Prin urmare, mass-media şi televiziune, de dimineaţa până seara de azi am fost intimidat. Precum şi a declarat într-unul din aceste filme, în numele preşedintelui american: "Ai sa ne (referindu-se la perioada sovietică) rachete învins, iar noi va vom fundul gol de sex feminin!"

Dar Rusia este din ce în ce naşte astăzi, cei care sunt măgari - fundul în sus. Şi de calcul a corporaţiilor de a intimida publicul rus, omul Rusiei în stradă - agonie ultima lor. Suntem toţi egali în temeiul acestora podlyazhem. Vom salvare de memorie a familiei noastre, dragostea noastra pentru natura si PRAVDOSLAVIE nostru! La urma urmei, cuvântul "rude", "patrie", "rude", "părinţii", bazat pe aceeaşi rădăcină, numai în Rusia.

Astfel, cei invita sa ma uit la filme şi să le evalueze pozitiv în ceea ce priveşte analiza faptelor. Ea nu poate accepta acest sentiment, pe care noi incercam sa ne impresioneze. Noi taxied pe drumul cel bun al familiei noastre!

***


Strizhak "Proper Education"

Când m-am uitat documentare "corectă Educaţie", ei chiar mi-a plăcut. Şi, deşi el a fost de acord cu unele fantezii despre război rasial spaţiu, deoarece ele se aseamănă la Hollywood pentru copii, şi sfătuiţi multe dintre aceste filme uite. Ei sunt cu adevărat foarte util, mai ales pentru tineri. Director, care le-au creat, Serghei Strizhak, oameni cu siguranţă supradotaţi. Cu toate acestea, când am fost în studioul său în Crimeea, a răspuns la întrebările acestuia, astfel sincer, că prea "luminat". Din interviu cu mine, din păcate, Strizhak "vykromsal" doar câteva propoziţii şi le-a făcut astfel de polureklamu rosti pentru noul său film. Utilizate Zadornov, ca un brand comercial. Printre jucatori, este numit un "tras". În limba moderna - înrămate. Păcat. Mi-ar place sa credem ca talentul si decenta sunt întotdeauna inseparabile.

De ce sunt atat de suparat? În primul rând, eu niciodată în viaţa mea nu face publicitate. În al doilea rând, nu a insistat asupra a ceea ce nu ştiu. Tatăl Alexandru, desigur, are cunoştinţe extinse. El ştie limbi străine, scripturile antice ... Dar! Dacă aş spune că oraşe din Rusia au fost atât de mult erei noastre, atunci am acest drept, pentru că el a fost pe sape. El a văzut cu ochii lui că istoria slavilor este mai în vârstă decât ea este prezentată în manuale şi enciclopedii de azi. În special în Occident.

Desigur, cineva ar putea crede că strămoşii noştri au venit de la Steaua Polara în constelaţia Ursa Mare, că acestea erau dumnezei, şi rusă - fiii zeilor - poporul ales. Ei au avut de aeronave au fost chemaţi assami. Şi un altul, de asemenea, ales, dar nu poporul lui Dumnezeu pe Pamant naklonirovali special pentru a învinge poporului, ales de Dumnezeu. Cu toate acestea, nu totul pe placul dumneavoastră. Un amestec de glitches cu fantezia la Hollywood, se amestecă cu dorinţa de a prezenta slavilor, noua Biblie. Acesta este punctul meu de vedere, nu am vrut să forţa pe nimeni. Dar nu vreau să fiu publicitate o astfel de filozofie. Dacă Strizhak spus o dată că are nevoie pentru a anunţa mea "fata de brand", mi-ar respinge cu siguranţă.

Mă consider un bărbat adevărat. Dacă insistă că povestea noastră a fost diferit, ceva bazat pe fapte confirmate prin săpături, cronici ... Poate m-am inselat "Dig", dar nici eu, nici una dintre arheologi cu care am vorbit, nu a vedea ramasitele arienilor, provin de la Ursa Mare . p>

Dar cel mai important, ca o provocare de a inspira Rusă şi slavi că a jucat poporul lui Dumnezeu. Tot poporul ales de Dumnezeu! Fiecare are propria misiune în istoria de copac. Filialele sale. Două bine-cunoscut în istoria poporului deja se consideră aleşi: evrei şi germani. În primul rând îmi pare rău - a pierdut patria lor. Al doilea incluse pe beteală, astfel încât acestea nu mai ştiu cum să facă pentru a modifica exclusivitate. Pentru a inspira un rus, că sunt cei mai importanti oameni de pe Pământ, apoi în cele din urmă-i omori. Cu energie noastre naturale, care se poate termina în două moduri: fie liniuţa "" în jurul lumii, sau "kirdyk" noi înşine. cel mai simplu ideea de a îngropa relansarea popoarelor auto-slave, transformând-o într-un şovină. Mai mult decât atât, având în vedere gradul nostru nedoobrazovannosti oameni pasionati, temperamentale si patriotice tineri. Asta e ceea ce am mai teamă de tot. Prin urmare, oricine va viziona un film cu meu Stryzhak "participarea homeopatice publicitate", vă rugăm să reţineţi că cuvintele "acest lucru este adevarat, m-am adresat la cunoaşterea care se deschide solicitanţilor, cei cărora le pasă, agitat şi doresc să se strecoare afară de gândire uzkoramochnogo, furnizate false istorici şi politicieni plătite.

Nu am nici dreptul de a vina Serghei Stryzhak care sa întâmplat. Scuzaţi-mă. Trebuie să fim atenţi. Mai ales atunci când luminile "şi atunci când Frank. Atunci când nu pentru bani, ci pentru suflet. Acesta este locul unde tu si prinde! Ceva! De peste şaizeci de ani, dar încă se comporta uneori ca un copil.

Deşi, în echitate, trebuie să spun că, în acest film de mult că este foarte important să se ştie care nu urmăreşte indiferenţi faţă de persoana în felul său, pentru că, repet, tatăl lui Alexandru ştie o mulţime de interesant, misterios, uitate ... Mulţi dintre oamenii noştri, datorită să-l din nou a început, pentru a sărbători nostru concediu nativ prirodovedicheskie: Ziua de Crăciun, ziua lui Ivan Kupala. În timp ce aici aş dori să adauge - aş, de exemplu, nu arde, Sabia Perun ", pentru că este un simbol al vieţii noastre spirituale. O forţă care trebuie să acumuleze azi nu mergem pribegie de peste 15 secole, oamenii sunt mult mai importante decât situată pe aragaz, furios pe evrei pentru propria lor lene şi de neputinţă, şi în acelaşi timp, se considera ales.

Sursă

Miercuri, 03 februarie 2010
Vizualizări: 2993

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
27
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
61
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
77
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
155