ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Money nu este fericireaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta au dovedit încă o dată înţelepciunea populară. Noi cercetari arata ca fericirea nu este despre bani, nu chiar în numărul lor.
Acesta a fost dezvăluit, de asemenea, relaţia dintre bani şi noroc că nu s-au dovedit să fie cât mai simplă, deoarece ar putea introduce, la prima vedere.

Deci, vrei să devii mai fericit? Apoi, trebuie doar să termini de citit acest articol pentru a afla cum să obţineţi fericirea, chiar cu bani costuri minime.

A început studiul ca întotdeauna - cu o surpriză. Oamenii de stiinta surprins de faptul că, în creştere cu bogăţia nu duce la creşterea numărului de persoane care se consideră fericit. Sa dovedit, suma de bani nu - principalul factor de fericire.

Profesor Elizabeth Dunn de la Universitatea din British Columbia din Vancouver, explică: "Nai studii au arătat că, în ciuda crescut foarte mult în ultimul deceniu, nivelul de profit de fericire a rămas în vigoare. O explicaţie a acestui fenomen evident ilogic a fost că oamenii sunt în esenţă trimite bani pe lucruri care nu aduc fericirea de durată. "

O echipa de cercetatori condusa de profesorul Dunn a decis să exploreze ceea ce provoca emoţii oameni pentru a obţine bani şi de cheltuielile lor pe diverse obiective.
"Ne-am dorit pentru a testa ipoteza că modul său de a cheltui banii nu mai puţin importantă decât cantitatea lor. Sa constatat că, indiferent de câţi bani îi fac pe oameni mai fericiţi, cei care petrec bani pentru a ajuta pe alţii "

ancheta iniţială a arătat că bani de buzunar pentru a ajuta pe alţii în directă legătură cu mai mare sentiment de fericire decât cheltuielile ea acasă. Rezultatele sondajului au fost publicate în revista Science, dar studiul a continuat.

Într-un experiment, membrii şaisprezece una dintre companiile din Boston s-au plătit prime de câteva mii de dolari. După 6-8 săptămâni, li sa cerut să-i spun despre unde au cheltuit banii şi modul în care acestea sunt fericiţi. Ca rezultat, a fost găsită o dependenţă directă - care a petrecut o mare parte din "extra" de bani (pentru ca premiul a fost pentru nimic, doar un supliment) pe o socială are nevoie de mai mult, au fost mai fericiţi decât cei care şi-a petrecut premiul în sine.

În experimentul următor, sa decis să se clarifice rolul de suma de bani în apariţia de fericire.

46 studenti au primit un plic, care a fost fie de 5 sau 20 de dolari. Ei au avut o condiţie: să cheltuiască bani pentru a 17:00 altora sau lor înşişi. Cei care au o condiţie de a cheltui banii pe altele, seara sa dovedit a fi mai mult decât fericit să cheltuiască bani pe ei înşişi. Aceasta înseamnă că, chiar şi o cantitate mică de 5 dolari este suficient pentru a fi fericit pentru intreaga zi.

Şi aici apare întrebarea foarte interesant. Dacă vom primi mai mulţi bani, şi atât de uşor pentru a deveni mai fericiti - de ce nu ne faci? De ce avem prefera banii fericirea? La această întrebare, cercetătorii nu au răspuns. Poate că răspunsul este fiecare dintre noi trebuie să se găsească.

http://iscience.ru

Vineri, 25 iulie 2008
Vizualizări: 3812

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
41
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
72
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
335
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192