Moscova va cumpăra 100 de electrobuze în 2012

/ Vizionări: 3720

Moscova va cumpăra 100 de electrobuze în 2012

 

Moscova va cumpăra 100 de electrobuze în 2012

 

Departamentul de transport şi de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier din Moscova în 2012 intenţionează să procure  aproximativ 100 de electrobuze pentru rutele de transport public, a declarat  şeful adjunct al Departamentului, Iurie Mazikin, în cadrul mesei rotunde la Duma de Stat pe tema  consacrată problemelor dezvoltării şi reglementării legislative a transportului ecologic,  pe 17 octombrie.

Iurie Mazikin, comentând planurile de achiziţionare a electrobuzelor, a adăugat că costul unui electrobuz este de circa 7-8 milioane de ruble. Astfel, toate maşinile  pot fi estimate la 700-800 de milioane de ruble. Potrivit datelor sale, kilometrajul mediu pe zi a transportului de pasageri  urban este de 220-250 km la 20 de ore de lucru.

La sfârşitul lunii octombrie, specialiştii Departamentului intenţionează să viziteze testările electrobuzelor construite de "NefAZ", "Autobuze ruse" şi alte companii. Comentând activitatea  transportul public la Moscova, care funcţionează pe gaze naturale, el a remarcat că aceasta este stopată de compania  "Gazprom" care tergiversează crearea infrastructurii.

"Gazprom" timp de 10 ani nu poate crea infrastructura pentru taxarea maşinilor cu gaze naturale. "Gazprom" a eşuat  programul de dezvoltare a infrastructurii pentru taxarea transporturilor cu gaze naturale ", - a declarat Yurie Mazikin.

În plus, potrivit şefului adjunct al Departamentului de transport şi de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier în oraşul Moscova, în prezent, în scopul dezvoltării transportului electric personal  în capitală, sunt examinate posibilităţi de  echipare a centrelor de parcare şi de transbordare cu staţii de alimentare pentru vehicule electrice.

 

 

Sursa: zelife.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137