ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Natura educaţie, similar cu lucrări de omAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

creierul haos străin omului, aşa că încearcă să structureze informaţiile de la simţuri. Văzând în forme geometrice in natura, creierul nostru identifica imediat obiect. Asta este cum un om descoperit pe Marte, piramide şi sphinxes "civilizaţie necunoscută."

Acum să ne imaginăm ipotetic că planeta nu este viaţă inteligentă. La pământ a aterizat vizitatori extraterestre, şi sunt la notificare, prezentate mai jos, creatii ale naturii planetei noastre. Dacă acestea sunt considerate ca aparţinând creaţiile lor civilizaţie a dispărut?

Kaapadokiya. Turcia. Apa de ploaie spală roci moi. Rezultatul a fost o educaţie uimitor, similar cu crearea de maini omenesti. Localnicii le numesc "coşurile de gaze de magie. Multe pesteri au fost folosite de oameni vechi precum casele, capele, morminte.

Natura Educaţie


Insula Irlanda de Nord, de asemenea, cunoscut sub numele de uriaş adormit "şi" Dead Man ".
Natura Educaţie


Indian Head din Colorado.
Natura Educaţie


Omului Profil stânci de pe coasta din California.
Natura Educaţie


"Lost City Peru pe versantul estic al Anzilor la creatiile crezut ca prima civilizatie a dispărut. examinare atentă a blocurilor de piatră a constatat că rezultatul eroziunii fizice şi chimice.
Natura Educaţie


Inima, ciopliţi de mama natura la Uluru, în Australia.
Natura Educaţie


În Caithness, pe coasta de est a Scoţiei şi vânturi puternice valurile mării "pe panouri" roci, astfel încât acestea să devină place-a făcut om de perete.
Natura Educaţie


Trotuar de giganţi din Irlanda de Nord au aparut 50 milioane ani în urmă din cauza erupţia din roci vulcanice şi ulterior intemperiilor lor.
Natura Educaţie


Profilul de batrani din White Mountains din New Hampshire. Milioane de ani în urmă gheţarii propria această statuie gigantica de 12 de metri în înălţime şi 8 metri lăţime.
Natura Educaţie


Unele din Gujarat, din India, puteţi vedea "ruinele templelor antice. De fapt, arhitectul din aceste coloane este natura.
Natura Educaţie


În Varna (Bulgaria), se poate vedea formarea naturale asemănătoare o pădure de piatră. Această pădure de piatră a fost "plantat" Mama Natura aproximativ 270 de milioane de ani.
Natura Educaţie


Noua Zeelandă roci Moeraki sunt, de asemenea, foarte asemănătoare cu crearea de maini omenesti. De fapt, formarea acestor pietre a fost identic cu procesul creşterii economice în interiorul coajă perla. În fragmentul Paleocen de rocă sau un copac a devenit prea mare cu calcar şi acoperite de roci sedimentare. Apoi, eroziunii costiere eliberat aceste pietre din roci sedimentare şi le-a prezentat revizuirea rezonabile de locuitori de pe Pamant.
Natura Educaţie


Din nou Cappadocia (Turcia). Eroziunea a lungul mileniilor "micşora" tone de rocă vulcanică moale, lăsând o durată mai mare. Aceste magice cosuri de fum ", pesteri sunt acoperite cu un spectacol foarte neobişnuită
Natura Educaţie


Monumentul Yonajuni. Piatra Arena, terraCLI şi alte clădiri pentru această zi sunt subiect de dispută este artificială sau naturală de formare. Divers din întreaga lume vin la ţărmurile Japoniei de a admira personal acest produs spectaculos al naturii sau o civilizaţie necunoscută.
Natura Educaţie


Natura este capabil şi este. Eroziune a "tăiat" pe modelele de piatră, care seamănă cu o plasă de pescuit.
Natura Educaţie


analogii terestre de sfinx marţiană de origine naturală. Este Sfinxul în parcul naţional Hingol (Pakistan). "Sculptorul" a Sfinxului este eroziunii eoliene.
Natura Educaţie


priroda-su.livejournal.com

Marţi, 01 septembrie 2009
Vizualizări: 2030

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
67
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
30
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
60
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
106